Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Airbnb SUCKS!!!

ΑΜΕΤΗ-ΜΟΥΧΑΜΕΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η AIR-B-N-B ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!
Διαβάστε να ΦΡΙΞΕΤΕ: για να ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ το σπίτι σας σε ΤΟΥΡΙΣΤΑ και να βγάλετε τα ΣΠΑΣΜΕΝΑ του ΕΝΦΙΑ και της ΑΛΗΤΕΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ μας πρέπει να υπογράψετε το νέο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!!!
Η Δέσμευση της Κοινότητας της Airbnb

Χαίρετε,

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ξεκινήσαμε μια συνολική προσπάθεια για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και των διακρίσεων εντός της κοινότητας της Airbnb. Ως αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ζητούμε από την 1η Νοεμβρίου 2016 από όλους τους χρήστες μας να αποδεχτούν μία Δέσμευση της Κοινότητας. Η αποδοχή της συγκεκριμένης δέσμευσης θα επηρεάσει τη χρήση της Airbnb, γι' αυτό θελήσαμε να σας ενημερώσουμε από νωρίς.

Τι είναι η Δέσμευση της Κοινότητας;

Δεσμεύεστε να αντιμετωπίζετε όλα τα μέλη της κοινότητας της Airbnb—ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, εθνότητας, αναπηρίας, φύλου, ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας—με σεβασμό και χωρίς κριτική διάθεση ή προκατάληψη.

Πώς μπορώ να δεχτώ τη δέσμευση;

Από 1η Νοεμβρίου, η δέσμευση της κοινότητας θα εμφανίζεται όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας ή ανοίγετε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της Airbnb από υπολογιστή, κινητό ή tablet και θα σας ζητάμε αυτόματα να την αποδεχτείτε.

Τι γίνεται αν απορρίψω τη δέσμευση;

Αν απορρίψετε τη δέσμευση της κοινότητας, δεν θα μπορείτε να φιλοξενείτε επισκέπτες ή να κάνετε κράτηση μέσω της Airbnb και θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Με την ακύρωση του λογαριασμού σας, θα ακυρωθούν και τα μελλοντικά ταξίδια σας. Θα μπορείτε ακόμα να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Airbnb, αλλά δεν θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις ή να φιλοξενείτε επισκέπτες.

Τι κάνω αν έχω κάποιο σχόλιο σχετικά με τη δέσμευση;

Τα σχόλιά σας σχετικά με τη Δέσμευση της Κοινότητας και κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε κατά των διακρίσεων είναι ευπρόσδεκτα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση allbelong@airbnb.com.

Η ομάδα της Airbnb


--------------------------------------------------------------------------------

Με ♥ από την Airbnb
Airbnb Ireland, The Watermarque Building, South Lotts Rd,
Ringsend, Dublin 4, Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ: 9827384L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου