Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ/ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ/ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟΥ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Είναι πολλές οι κωλοτούμπες που έχει εκτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της διακυβέρνησης αυτής της άτυχης χώρας. Μια όμως που έχει σχολιαστεί λιγότερο (γιατί δυστυχώς ο νεοέλληνας ραγιάς δεν αγαπάει το περιβάλλον και τα ζώα) είναι αυτή που έχει διαπράξει στα ζητήματα περιβάλλοντος και φιλοζωΐας. Γίνεται δε αστείο αν αναλογιστεί κανείς ότι μια βασική συνιστώσα του είναι και οι «οικολόγοι». Ας δούμε όμως μερικά από τα πιο κραυγαλέα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο αυτό:

Α. Φαγητό ΧΑΛΑΛ: Ειδεχθέστατο έγκλημα κατά του πολιτισμούΜετά από αιώνες προόδου και αγώνες φιλοζωικών οργανώσεων, πετύχαμε τουλάχιστον να θανατώνονται με, σχετικά πολιτισμένο, τρόπο τα ταλαίπωρα ζώα που καταβροχθίζουν οι άνθρωποι. Αίφνης, ορδές μουσουλμάνων πλημμύρισαν την Ελλάδα, προσκεκλημένοι μιας κυβέρνησης που αποφάσισε να αγνοήσει την ύπαρξη συνόρων και κάθε έννοια προστασίας του πληθυσμού της. Και οι ορδές αυτές έχουν το θράσσος να απαιτούν να τρέφονται όπως ορίζει η βδελυρή θρησκεία τους: με ζώα που σφάζονται έχοντας συνείδηση και αφήνονται, σπαρταρώντας, να ξεματώνουν! Ναι κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το σιχαμερό «χαλάλ» που βλέπετε να αναγράφουν τα τρόφιμα που καταβροχθίζουν οι λαθροεισβολείς της χώρας μας.

Ανερυθρίαστα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ παραβιάζει κάθε έννοια «φιλοζωΐας» αλλά και κάθε νομιμότητα: Η Ελληνική Νομοθεσία, προσαρμοσμένη στην Ευρωπαϊκή καθορίζει ότι τα, προς βρώσιν, ζώα οφείλουν να θανατώνονται προτού σφαγιαστούν-τεμαχιστούν και όχι το ανάποδο! Άρα όχι μόνο αποτελεί έγκλημα (παρανομία) η παραγωγή χαλάλ στην Ελλάδα αλλά και η διάθεσή του αποτελεί διάθεση προϊόντος εγκλήματος, εξίσου απαγορευμένη! Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι συνένοχοί του ΑΝΕΛ ως «διαχειριστές» μέσω ΥΠΕΘΑ της σίτισης των λαθροεισβολέων) όχι μόνο παρανομεί, αλλά επιβάλει στις εταιρίες-αναδόχους σίτισης λαθροεισβολέων να πληρώνουν δυσθεώρητα ποσά σε μουφτήδες για να πάρουν την πολυπόθητη «πιστοποίηση» ότι το παραγόμενο έγκλημα είναι «θεάρεστο»!

Και δεν περιορίζονται μόνο στο να παρανομούν οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ: τώρα ακούω πάνε να περάσουν Νόμο περί «τελετουργικής σφαγής» για να δικαιολογήσουν το ανοσιούργημα του χαλάλ (και μαζί με αυτό και το εβραϊκό κοσέρ που επίσης αποτελεί έγκλημα, αλλά ευτυχώς, λόγω προϊούσης αθεΐας των εβραίων της Ευρώπης φθίνει)! Πάνε δια της πλαγίας οδού (όπως και καθετί άλλο που διαπράττουν ενάντια στη Φυλή και το Έθνος) να νομιμοποιήσουν το έγκλημα και να μας στείλουν αιώνες πίσω στη βαρβαρότητα...

Αναρωτιέται κανείς πού είναι οι Φιλοζωικές οργανώσεις; Γιατί δεν ωρύονται στο Σύνταγμα οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων; Γιατί σίγησαν οι φωνές που ζητούν «ανθρώπινη» μεταχείριση; Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου υπέρ των λαθροεισβολέων έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν τολμάμε να πούμε το αυτονόητο: αν πεινάνε ας φάνε το φαγητό που τρώμε κι εμείς, παρασκευασμένο όπως το τρώμε κι εμείς! Στην τελική ανάλυση, αυτός είναι κι ένας τρόπος να διαχωρίσουμε τους φανατικούς Ισλαμιστές (που δεν θέλουμε στις χώρες μας έτσι δεν είναι Τσιπραλέξη και συμμορία; Ή μήπως το σχέδιό σας είναι ακόμα βρωμερότερο;) από τους μετριοπαθείς, αφού οι δεύτεροι δε θα πάθουν τίποτα τρώγοντας μη-χαλάλ...

Β. Συσκευασίες μονής χρήσεως

Διαβάζοντας τις προδιαγραφές των διαγωνισμών σίτισης των λαθροεισβολέων βρήκα ένα ακόμη «μαργαριτάρι»: τα γεύματα (3 ημερησίως) οφείλουν να είναι συσκευασμένα σε συσκευασίες μονής χρήσεως και αεροστεγείς. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει πλαστικό και πάλι πλαστικό και σε παράλογες ποσότητες, αφού μιλάμε για 180.000+ συσκευασίες ημερησίως.

Τι έγινε Συριζαίοι μου, χάσαμε το «οικολογικό» προφίλ μας; Ή μήπως αποχώρησε (που δεν) η συνιστώσα «οικολόγοι» από το «συνασπισμό» (να έγραφα αγέλη μήπως καλύτερα;;); Δηλαδή γιατί να μην έχουν την καραβάνα τους (άντε ένα μοντέρνο δίσκο σερβιρίσματος) οι λαθροεισβολείς μας, να σερβίρονται επιτόπου και μετά να τον πλένουν (μόνοι τους, ως οφείλουν, φτάνει που καταντήσατε το Στρατό μας φιλιπινέζες και ξεσκατιαρίστρες τους, δε θα μας κάνετε και λαντζέρηδές τους!!!); Έτσι θα εξασφαλίζατε και χαμηλότερα κόστη και την καταπολέμηση του φαινομένου της λαθρεμπορίας/κλοπής των γευμάτων που τώρα ανθεί... Αλλά φαίνεται στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ψευτοοικολόγους αρέσει το θέαμα των τόνων σκουπιδιών που παράγουν οι λαθροεισβολείς που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ψευτοανθρωπιστές καθώς και το θέαμα των πεταμένων μερίδων που δεν είναι της αρεσκείας των μουσαφιραίων μας!

Γ. Βιότοπος ΕλαιώναΘυμάστε την κατακραυγή με την οποία είχαν αντιμετωπίσει οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το έργο της «διπλής ανάπλασης»; Ένα έργο που θα απήλλασσε την φορτωμένη Αθήνα από το άθλιο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις παράγγες-φιδοφωλιές των έναντι προσφυγικών και σε αντάλλαγμα θα της παρείχε ένα πολυπόθητο πάρκο ακυρώθηκε με φαιδρές δικαιολογίες, ανάμεσα στις οποίες και το ότι ο Ελαιώνας αποτελεί υδροβιότοπο. Πώς λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι (υπερβολή να αποκαλώ ανθρώπους τους Συριζαίους, αλλά «ποιητική αδεία»...) τώρα συναινούν, ή μάλλον πρωτοστατούν, στην μετατροπή του πολύτιμου υδροβιότοπου σε φαβέλλα παραγωγής τζιχαντιστών;


Κυρίες και κύριοι, η «κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ήδη μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας στον τομέα της Οικονομίας, στον τομέα της Παιδείας, στον τομέα της Θρησκείας, στον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας, Ενότητας και Κυριαρχίας. Αποτελεί ένα θανάσιμο κίνδυνο για τη διαιώνιση της Φυλής και του Έθνους αλλά και για τη διατήρηση της Ελλάδος που γνωρίσαμε όσοι από εμάς μεγαλώσαμε στην προ 1990 εποχή (για τον ολέθριο για την Ελλάδα ολετήρα-Σαμαρά και τους άλλους εγκληματίες έχουμε αναφερθεί αλλού). Ας μην του επιτρέψουμε να συνεχίσει να αποτελεί και μια μελανότατη σελίδα στον τομέα του Περιβάλλοντος και της Φιλοζωΐας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου