Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ linkedin, facebook

Πανθομολογούμενη είναι η ασφυξία του κέντρου και ιστορικών περιοχών της Αθήνας, αλλά και πόλεων-εξόδου προς δυσμάς, από την πλημμύρα λαθρομεταναστών που κατέκλυσε τη χώρα μας. Τα προβλήματα, άπειρα:
Ø      Κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας
Ø      Υπερεπιβάρυνση των υποδομών
Ø      Υποβάθμιση περιοχών – βίαιη εγκατάλειψη του κέντρου
Ø      Έξαρση ρατσιστικής βίας
Ø      Εκμετάλλευση των ανθρώπων αυτών από κυκλώματα μαστροπείας, παραεμπορίου, παραεργασίας και παράνομης στέγασης
Ø      Εμφάνιση λοιμωδών ασθενειών «ξεχασμένων» στη χώρα μας
Ø      Στέρηση τουριστικού εισοδήματος, δυσφήμιση της χώρας, κακοποίηση μνημείων και χώρων ιστορίας της πόλης
Ø      Κ.ο.κ.

Η αποτελεσματική παρεμπόδιση εισόδου είναι αστείο και το που αναφέρεται. Η χώρα μας έχει εκτενέστατα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, πραγματικά δημοκρατικούς και ανθρωπιστικούς θεσμούς, κακοπροαίρετους γείτονες, ανεπαρκείς πόρους, ιστορικό διαφθοράς δημόσιων λειτουργών και εσωτερική διχόνοια που δεν επιτρέπουν την πραγματική οχύρωσή της. Τα υπερκέρδη από τη λαθραία διακίνηση είναι τέτοια που δελεάζουν το οργανωμένο και ανοργάνωτο έγκλημα όλων των γειτονικών μας χωρών και προφανώς και της δικής μας.

Το κύμα βαίνει ογκούμενο προς την Ελλάδα, για μια σειρά λόγων:
Ø      Στις πολιτικές αναταραχές (πολιτικοί μετανάστες – πιθανά πρόσφυγες) προστέθηκαν οι κλιματικές αλλαγές (κλιματικοί πρόσφυγες) και η αυξανόμενη ανέχεια (οικονομικοί μετανάστες)
Ø      Οι υπόλοιπες χώρες-είσοδοι της ΕΕ έχουν επιδείξει τέτοια «αποτελεσματικότητα» στην ανάσχεση που πέραν των λαθρομεταναστών προερχόμενων από τη «φίλη» μας Τουρκία, έχουμε γίνει σταθμός για λαθρομετανάστες από χώρες όπως το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία κλπ. που «παραδοσιακά» όδευαν απευθείας προς τις έναντί τους ευρισκόμενες χώρες
Ø      Η κατάληψη των ευφορότερων περιοχών της υποσαχάριας Αφρικής από Κινέζικες, Αμερικάνικες, Ισραηλινές και Τουρκικές (!!!) εταιρίες, στερεί από τους γηγενείς τον τόπο καλλιέργειας και τους εξωθεί σε μετανάστευση
Ø      Σε πολλές χώρες της Ανατολής, τραπεζικά ιδρύματα «δανειοδοτούν» τους επίδοξους λαθρομετανάστες.
Ø      Τόσο από τη «φίλη» Τουρκία, όσο και από πολλές χώρες προέλευσης, υπάρχει πολιτική προώθησης για λόγους είτε απλά εσωτερικής αποφόρτισης είτε (διατυπωμένο εκ χειλέων επίσημων κυβερνητικών της γείτονος) υπερφόρτωσης των δομών μας και διάλυσής μας.
Ø      Για προσωπικούς, ψυχολογικούς και κοινωνιολογικούς λόγους, οι λαθρομετανάστες ουδέποτε αποκαλύπτουν στους οικείους τους τις πραγματικές συνθήκες της εδώ διαβίωσής τους. Αυτό επιτείνει το μύθο του «Ελ Ντοράντο» προσελκύοντας επιπρόσθετα κύματα.

Μπροστά σε αυτή την κοσμογονική αλλαγή που συντελείται σε διεθνές επίπεδο, στεκόμαστε άπραγοι, ενώ ο διάλογος χαρακτηρίζεται από κορώνες ανέξοδου «προοδευτικού» πνεύματος από τη μια κατεύθυνση και στείρας ξενοφοβίας από την άλλη. Παραβλέποντας απλές οικονομικές αρχές, κανείς δεν μας εξηγεί ούτε πώς θα καλυφθεί το κόστος ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία ούτε που θα βρεθούν τα πλέον των 500.000 εισιτήρια (πόσο μάλλον πώς θα παρακαμφθούν οι αντιδράσεις των χωρών προέλευσης) επιστροφής τους.

Κι όμως, υπάρχει λύση, απλή, ανθρώπινη και λειτουργική. Προϋπόθεση είναι να απεγκλωβιστούμε από τις αντιπαραθέσεις, να δούμε το πρόβλημα ρεαλιστικά και να το αναλύσουμε στις συνιστώσες του. Προτάσεις που ακούγονται κολοσσιαίες, μπορεί να αποδειχτούν λειτουργικότερες από τα παρόντα ημίμετρα και να αποτελέσουν παράλληλα μοχλό της θρυλούμενης ανάπτυξης. Μια τέτοια πρόταση υποβάλλουμε σήμερα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΔΙΜΕΔ
(ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ)

Όσο ρηξικέλευθη κι αν φαίνεται η δημιουργία ενός νέου οργανισμού σε περιόδους περιορισμού του Κράτους, η συγκεκριμένη είναι απαραίτητη από τις συνθήκες. Η πολυπλοκότητα της πρόκλησης που λέγεται Μεταναστευτικό, συνδυασμένη με την παντελή έλλειψη συντονισμού που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους ελληνικούς φορείς, έχει οδηγήσει στο παρόν χάος. Αντίθετα ένας ενιαίος φορέας μπορεί να χειριστεί το θέμα στην καθολικότητά του. Στο τέλος της ημέρας, ας γίνει ένας ιδιωτικός οργανισμός, αν το Κράτος αδυνατεί να καλύψει το κόστος του, αν και θα αποδείξουμε ότι μπορεί να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος.

Στόχος: Ο ΟΔΙΜΕΔ θα αποτελέσει το φορέα Συγκέντρωσης, Καταγραφής, Ταυτοποίησης, Στέγασης, Σίτισης, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, Διαχωρισμού και Επαναπροώθησης των Λαθρομεταναστών

Το πρώτο βήμα θα ξενίσει πολλούς, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένο από τις συγκυρίες: η, ήδη ποινικά κολάσιμη, λαθραία είσοδος στη χώρα θα τιμωρείται με ενός έτους κοινωνική εργασία. Αυτό το μέτρο θα επιτρέψει στο Κράτος και κατ’ επέκταση τον ΟΔΙΜΕΔ, να αναλάβει τους λαθρομετανάστες, στερώντας από τα σημερινά, παράνομα, απάνθρωπα και καταχρηστικά, κυκλώματα την πρώτη ύλη τους.

Το δεύτερο βήμα είναι η άμεση σύλληψη και μεταγωγή στις εγκαταστάσεις του ΟΔΙΜΕΔ κάθε λαθρομετανάστη που εντοπίζεται ανά την επικράτεια. Η Αστυνομία θα ελαφρυνθεί έτσι τόσο από την παραμονή των λαθρομεταναστών στα αστυνομικά τμήματα όσο και από το διαρκές κυνηγητό και επανασύλληψη των ίδιων ατόμων. Για την επιτάχυνση αυτού του στόχου θα πρέπει να επιτραπεί και η σύλληψη από ομάδες πολιτών (όπως γίνεται σε πλείστες άλλες χώρες), η σύλληψη από το στρατό, από τη Δημοτική Αστυνομία, από Φορολογικές Αρχές, από Τελωνειακές Αρχές ή από εκπροσώπους του Υπουργείου Εργασίας.

Κέντρα αρχικής διαλογής και καταγραφής των λαθρομεταναστών θα πρέπει να δημιουργηθούν σε μη χρησιμοποιούμενα στρατόπεδα ανά την επικράτεια. Για προφανείς λόγους εθνικής ασφάλειας δε θα πρέπει να είναι κοντά στα σύνορα. Σε αυτά τα κέντρα-καταυλισμούς θα προσφέρονται βασικές υγειονομικές φροντίδες (εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις, κλπ.) από τις οργανώσεις τύπου Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα κλπ. Θα παρέχεται ομοιόμορφος ιματισμός-στολή. Θα γίνεται καταγραφή δεξιοτήτων και ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και τέλος θα δίδεται κωδικός, είτε με μορφή σωματοστιξίας είτε με άλλη λύση που δε θα μπορεί να «εξαφανίσει» ο λαθρομετανάστης.

Για ευνόητους λόγους θα υπάρξει διαχωρισμός σε 4 κατηγορίες: Άνδρες, Γυναίκες, Οικογένειες, Ασυνόδευτοι Ανήλικοι. Καμμία σχέση δεν θα επιτρέπεται μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, ενώ θα πρέπει να γίνεται διαχωρισμός και αντίπαλων φυλετικών, εθνικών ή θρησκευτικών ομάδων (π.χ. Σιίτες/Σουνίτες, κλπ.).

Για τους ανήλικους λαθρομετανάστες θα λειτουργούν ειδικά σχολεία, είτε κάτω από την επίβλεψη της Εκκλησίας (που διακαώς επιθυμεί αυτό το ρόλο) είτε από Οργανισμούς που το επιθυμούν (π.χ. μοναχικά τάγματα, εθελοντικοί οργανισμοί, διεθνείς οργανισμοί μη πολιτικού χαρακτήρα). Στους ενήλικους θα παρέχονται βασικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας και δεξιοτήτων σχετιζόμενων με εργασίες που θα επιτελέσουν.

Κατά τη διάρκεια έκτισης της ποινής του ο κάθε λαθρομετανάστης θα εργάζεται προς 500€ το μήνα. Ανάλογα με τις ικανότητές του θα μπορεί να εργαστεί για τα παρακάτω:
Στον ίδιο τον ΟΔΙΜΕΔ: μάγειροι, νοσηλευτές, γιατροί (ναι υπάρχουν και τέτοιοι), εργοδηγοί κατασκευής καταλυμάτων, ράφτρες (για τις στολές-ιματισμό), καθαριστές/στριες, κηπουροί. Πολύ σύντομα ο ΟΔΙΜΕΔ θα είναι αρκετά αυτάρκης. Περίπου το 10% θα πρέπει να απασχολείται εκεί.
Σε φορείς του Δημοσίου: υπηρεσίες καθαρισμού (που αυτή τη στιγμή τις λυμαίνονται ιδιώτες που χρησιμοποιούν παράνομα μετανάστες – δείτε το σχετικό περιστατικό στο ίδιο το Υπουργείο Εργασίας!!!), συμπληρωματικοί στις υπηρεσίες συλλογής σκουπιδιών των ΟΤΑ, εργασίες συντήρησης δρόμων και πεζοδρομίων, καθαρισμού πάρκων και κοινόχρηστων χώρων, σύσταση ομάδων διαλογής σκουπιδιών κ.ο.κ.
Σε ιδιώτες: όποια επιχείρηση που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και δεν έχει προβεί σε μείωση προσωπικού τον προηγούμενο χρόνο, το επιθυμεί, θα μπορεί να προσλάβει για όσο διάστημα χρειαστεί. Χάρη στη βάση δεδομένων θα μπορεί να δει τους διαθέσιμους και τις ικανότητες/δεξιότητές τους, καθώς και την προϋπηρεσία τους, σχόλια από προηγούμενους εργοδότες κλπ.

Τα χρήματα από την εργασία των λαθρομεταναστών θα τα εισπράττει ο ΟΔΙΜΕΔ. Από αυτά θα καλύπτονται:
Το κόστος ιματισμού τους: υπολογίζεται σε περίπου €150 για τον καθένα, αφού θα αγοράζει μόνο πρώτη ύλη (ύφασμα) και η ραφή θα γίνεται εσωτερικά
Το κόστος διατροφής τους: ο ΟΔΙΜΕΔ θα προμηθεύεται πρώτες ύλες απευθείας από τους παραγωγούς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Αγροτικά προϊόντα απόλυτα βρώσιμα που τώρα καταλήγουν στις χωματερές θα αξιοποιούνται, ενώ θα χτυπηθεί καίρια και το κύκλωμα μεσαζόντων που λυμαίνεται την ελληνική αγροτική παραγωγή με την παρουσία ενός τόσο μεγάλου απευθείας πελάτη.
Το κόστος στέγασής τους: πέρα από τα υπάρχοντα στρατόπεδα (στα οποία προφανώς θα πρέπει να γίνουν σημαντικές προσθήκες-επεκτάσεις), όπου θα διαμένει η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, οι λιγότερο επικίνδυνοι και κυρίως όσοι απασχολούνται σε εργασίες εντός πόλεων θα πρέπει να στεγάζονται σε καλά φρουρούμενα αστικά κτήρια. Ο ΟΔΙΜΕΔ θα ενοικιάζει παρόμοια κτήρια, κυρίως από φορείς δημοσίου δικαίου (συνταξιοδοτικά ταμεία, κληροδοτήματα, κ.ο.κ.).
Το κόστος υγιειονομικής: Εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις, βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα διατίθεται. Ο ΟΔΙΜΕΔ θα συγκεντρώνει όλο το φαρμακευτικό υλικό που βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στην ημ/νία λήξης, τόσο από τις εταιρίες και τα φαρμακεία, όσο και από τους ιδιώτες (πόσοι από εμάς δεν πετάμε φάρμακα καθημερινά). Με δεδομένο τον τεράστιο όγκο ανθρώπων που θα συγκεντρώσει, θα είναι εύκολη και άμεση η χρήση τους.
Το κόστος σύστασης και λειτουργίας του ΟΔΙΜΕΔ: πέρα από την προφανή ανάγκη για πρόσληψη ειδικών φρουρών, ο ΟΔΙΜΕΔ θα πρέπει να απασχολεί διοικητικό προσωπικό που περιλαμβάνει λογιστές, υπευθύνους μηχανογράφησης, μηχανικούς, μηχανολόγους, γεωπόνους, οδηγούς, εκπαιδευτικούς, γραμματείς.
Το κόστος υποαπασχόλησης: δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δε θα είναι δυνατό να απασχοληθούν, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω χαρακτήρα (όσοι αντιδρούν βίαια θα απομονώνονται σε κέντρα-φυλακές, ώστε να μην επιδράσουν αρνητικά στους υπόλοιπους) είτε απλά λόγω έλλειψης εργασίας. Αν και ο στόχος είναι να εργαστούν 12 μήνες όλοι, μετά την πάροδο 18μηνου, θα επαναπροωθούνται ακόμη και όσοι δεν επιτεύχθηκε ο εν λόγω στόχος.
Το κόστος επαναπροώθησης: στη λήξη της 12μηνης ποινής, όσοι δεν έχουν βρει μόνιμη εργασία στην Ελλάδα (ιδέ παρακάτω) θα επαναπροωθούνται στις χώρες προέλευσης.
Αμοιβή απασχόλησης: οι λαθρομετανάστες θα παίρνουν μαζί τους 500€ ως εναπομείνασα αμοιβή

Τα οφέλη:

Α. Οφέλη για τους λαθρομετανάστες

v     Θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης: Αντί του στοιβάγματος σε άθλια δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους, εγκαταλελειμμένα κτήρια ή ακόμα και στην ύπαιθρο, θα είναι σε οργανωμένες κατοικίες
v     Εξάλειψη της εκμετάλλευσης: Οι μαστροποί, οι δουλέμποροι, οι «ενοικιαστές» στέγης, οι λαθρέμποροι ναρκωτικών, οι χονδρέμποροι ειδών παραεμπορίου και όλα τα λοιπά εγκληματικά στοιχεία δε θα έχουν καμμία δυνατότητα να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες
v     Υγειονομική περίθαλψη: Θα εμβολιάζονται, θα έχουν ιατρική παρακολούθηση, καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση-αποπαρασίτωση.
v     Επαφή με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις: Γραφεία των αναγνωρισμένων και μη επικίνδυνων ανθρωπιστικών οργανώσεων θα υπάρχουν στα κέντρα υποδοχής. Εκεί οι λαθρομετανάστες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα μέλη των εν λόγω οργανώσεων είτε για να τους παρασχεθεί περαιτέρω ενίσχυση είτε για ψυχολογική υποστήριξη.
v     Εκπαίδευση: Όπως προαναφέραμε θα υπάρξει μέριμνα για τη βασική εκπαίδευση των ανήλικων σε γλώσσες (ελληνικά και άλλες της ΕΕ), βασικά στοιχεία ιστορίας και πολιτισμού, πρακτικές επιστήμες, Η/Υ (με κατάλληλη συγκέντρωση των υπολογιστών που τώρα παροπλίζονται και συνήθως πετιούνται) και άλλες βασικές δεξιότητες. Στο εκπαιδευτικό έργο θα έχει πρόσβαση η Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και άλλες ΜΚΟ. Για τους ενήλικες θα λειτουργήσουν εργαστήρια αλληλομάθησης για μετάδοση βασικών δεξιοτήτων σχετιζόμενων με την απασχόληση, καθώς και γνώσεις ελληνικών, νομοθεσίας, επιχειρηματικότητας.  
v     Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Μέσω της τηρούμενης βάσης δεδομένων, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες εργοδότες θα έχουν άμεση πρόσβαση. Έτσι λαθρομετανάστες με ιδιαίτερες εξειδικεύσεις (π.χ. ξυλογλυπτική, χαρακτική, ταπητουργία, γεωπονία κ.ο.κ.) θα βρίσκουν αντίστοιχη απασχόληση για το διάστημα έκτισης της ποινής τους. Χάρη στην προσθήκη παρατηρήσεων, σχολίων και αποδοτικότητας από τους εκάστοτε εργοδηγούς, ακόμη και ανειδίκευτοι λαθρομετανάστες που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και μεθοδικότητα στην εκτέλεση του έργου τους μπορεί να βρουν περαιτέρω απασχόληση
v     Δυνατότητα περαιτέρω παραμονής: Εφόσον βρεθεί εργοδότης που θα απορροφήσει (αφού πρώτα έχει απασχολήσει για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών) κάποιο λαθρομετανάστη, προσλαμβάνοντάς τον με ΙΚΑ πλέον, αυτός θα αποκτά αυτοδίκαια άδεια παραμονής. Χάρη στην προαναφερθείσα διαδικασία, αλλά και στην εξάλειψη των «εναλλακτικών» για τους εργοδότες, αυτό θα συμβαίνει ολοένα και συχνότερα, προς όφελος των λαθρομεταναστών, αλλά και της ανάπτυξης της οικονομίας
v     Πρόσβαση σε ελληνικές οικογένειες: Ανήλικοι μετανάστες που το επιθυμούν θα μπορούν να υιοθετούνται από ελληνικές οικογένειες που έχουν δηλώσει υποψήφιες για υιοθεσία και πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Έτσι η τύχη τους θα είναι πολύ καλύτερη από την παρούσα.

Β. Οφέλη για τη χώρα

C       Μείωση της εγκληματικότητας/παραβατικότητας λαθρομεταναστών: Δεν ισχυριζόμαστε ότι θα εξαφανιστεί, αλλά θα μειωθεί δραματικά.
C       Ελάφρυνση της αστυνομίας και των τμημάτων: Η αστυνομία πόλεων, απαλλαγμένη από το βάρος του διαρκούς επαναληπτικού ανθρωποκυνηγητού των λαθρομεταναστών, θα μπορέσει να επικεντρωθεί στη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας, καθώς και της αρχικής σύλληψης. Τα κρατητήρια τμημάτων θα «ανασάνουν»
C       Ελάφρυνση των φυλακών: Σημαντικές αποφάσεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγω της υπερφόρτωσης των φυλακών με λαθρομετανάστες-παραβάτες. Έχουμε φτάσει στο γελοίο επίπεδο τα ισόβια για ληστεία με φόνο να μετατρέπονται σε 17ετή φυλάκιση, ενώ τσαντάκηδες, διαρρήκτες και άλλοι δυνητικά επικίνδυνοι δε προφυλακίζονται ή δεν εκτίουν καν ποινές!!! Η ελάφρυνση του σωφρονιστικού συστήματος θα είναι σημαντική.
C       Εξάλειψη του παραεμπορίου: Τα 20 δις € του παραεμπορίου στερούν από το κράτος μας άνω των 4,5 δις € σε ΦΠΑ, άλλα 2-3 δις € σε φόρους εισοδήματος, συμμετοχές σε ταμεία ασφάλισης, δημοτικά τέλη κλπ., ενώ συντελούν στην κατάρρευση του λιανεμπορίου και την επακόλουθη στέρηση εισοδήματος από μικροεπαγγελματίες, μικροϊδιοκτήτες κ.ο.κ. Με τη συγκέντρωση των «λειτουργών», αλλά και κάποιων βασικών αγοραστών του, αυτό θα εξαλειφθεί.
C       Απομάκρυνση του κινδύνου έξαρσης ρατσιστικής βίας: Το κέντρο της Αθήνας, η Πάτρα, η Ηγουμενίτσα κ.ο.κ. είναι καζάνια που κοχλάζουν. Είναι πραγματικό θαύμα πώς δεν έχουν σημειωθεί ακόμα εκρήξεις ρατσιστικής βίας με ανεπανόρθωτες καταλήξεις. Όμως αυτό δε θα κρατήσει πολύ: όσο η κρίση βαθαίνει και οι λαθρομετανάστες αποθρασύνονται, τόσο ο κίνδυνος πλησιάζει.
C       Ελάφρυνση υποδομών: Τα νοσοκομεία, τα ΜΜΣ, τα συσσίτια για άστεγους, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα απελευθερωθούν από το ασύμμετρο βάρος της παρουσίας τόσων λαθρομεταναστών και θα μπορέσουν να ασχοληθούν επιτέλους και με τους συμπολίτες μας που υποφέρουν. Υπάρχουν Έλληνες άστεγοι που δεν καταφέρνουν να σιτιστούν από την Εκκλησία που ασπάζονται, γιατί οι, οργανωμένες και συνεκτικές, ομάδες λαθρομεταναστών τους στερούν την πρόσβαση!!!
C       Μείωση της νόμιμης μετανάστευσης: Η νόμιμη μετανάστευση από χώρες-μέλη της ΕΕ ή μη, κρύβει και αυτή τους κινδύνους της. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για όμορα κράτη (βλ. Αλβανία) που εγείρουν αξιώσεις σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Έχοντας μια νόμιμη, οργανωμένη και οικονομική εναλλακτική, οι εργοδότες θα την προτιμήσουν, εξωθώντας τους νόμιμους μετανάστες πίσω στις χώρες τους. Όταν υγιείς οικονομίες μη απειλουμένων χωρών όπως η Σουηδία περιορίζουν τη μετανάστευση στο 10%, η Ελλάδα θα μένει άπραγη;  
C       Μείωση της λαθρομετανάστευσης: Στερώντας τους βασικούς «διαφημιστές» της χώρας μας στις χώρες προέλευσης (θα απαγορεύεται η επικοινωνία με τις χώρες τους ή αν επιτρέπεται θα γίνεται γραπτά και θα συνοδεύεται με έντυπο υλικό που θα δείχνει τις πραγματικές συνθήκες μετάβασης και διαβίωσης) θα αποθαρρυνθεί σημαντικό ποσοστό των υποψηφίων. Επίσης η μαζική επαναπροώθηση που θα επιτυγχάνεται μετά την πάροδο του 12μήνου θα κόψει ακόμα περαιτέρω τα φτερά.
C       Απασχόληση: Αν οι στατιστικές αληθεύουν και οι λαθρομετανάστες υπερβαίνουν του 500.000, ο ΟΔΙΜΕΔ θα χρειαστεί να απασχολεί σχεδόν 20.000 άτομα. Σε μια εποχή υποαπασχόλησης, αυτό θα αποτελέσει όαση για τη χώρα. Μάλιστα για το επίπεδο φρουρών-ομαδαρχών τους, ο ΟΔΙΜΕΔ μπορεί να δέχεται υποψήφιους από τους μόνιμους των σωμάτων ασφαλείας που οδεύουν προς την (πρόωρη αν μας ρωτάτε) συνταξιοδότησή τους, ελαφρύνοντας έτσι τα εν λόγω ταμεία.
C       Επικουρία των σωμάτων ασφαλείας: Οι εργαζόμενοι του ΟΔΙΜΕΔ θα είναι εκπαιδευμένοι (θα προτιμούνται γνώστες αμυντικών πολεμικών τεχνών, ενώ θα υφίσταται διαρκής εκπαίδευση σε θέματα αυτοάμυνας, πάλη υποταγής, χρήση ανορθόδοξων όπλων, κ.ο.κ.). Στους επικίνδυνους καιρούς που έρχονται, η ύπαρξη ενός συμπαγούς σώματος Ελλήνων μαθημένων να αντιμετωπίζουν και να πατάσσουν κάθε μικροεπιθετικότητα, θα αποδειχτεί ίσως κρίσιμος παράγοντας επιβίωσης της χώρας.
C       Μείωση ενοικίων: Η εκκένωση αρκετών κτηρίων που τώρα στεγάζουν (παράνομα και συχνά κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς εκμετάλλευσης) τους λαθρομετανάστες θα συμβάλει μεσοπρόθεσμα στην πολυπόθητη μείωση των ενοικίων, ενώ παράλληλα εισοδήματα που έμεναν κρυφά (από τα εν λόγω κτήρια) θα «εμφανιστούν» και θα φορολογηθούν επιτέλους.
C       Καλλωπισμός της χώρας: Διαθέτοντας άφθονα φθηνά εργατικά χέρια, οι ΟΤΑ θα ξεφύγουν από τον εναγκαλισμό των εργολάβων-κατασκευαστών που με τις υπερχρεώσεις τους και τις εσκεμμένες κακοτεχνίες τους έχουν οδηγήσει τη χώρα στο παρόν χάλι.
C       Ανακύκλωση: Μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών θα απασχοληθεί στη διαλογή των σκουπιδιών. Έτσι θα υπάρξει το πρώτο άμεσο όφελος της εξάλειψης της «Μαφίας των Σκουπιδιών», δηλαδή των Ατσίγγανων που, υπό την απειλή όπλων, λυμαίνονται τις χωματερές, καθυστερώντας ακόμα και το άδειασμα των κάδων (εννοείται ότι οι περισσότεροι Ατσίγγανοι θα οδηγηθούν και αυτοί στα κέντρα του ΟΔΙΜΕΔ – άοπλοι). Επιτέλους οι ηλεκτρικές συσκευές θα οδηγούνται στα κέντρα ανακύκλωσης και όχι στις υψικαμίνους, οι μπαταρίες και οι λάμπες το ίδιο, θα υπάρχει παραγωγή βιόμαζας (που θα χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των κτηρίων του ΟΔΙΜΕΔ), θα γίνεται συγκέντρωση ρούχων (που θα μπορούν να τα πάρουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες ή να σταλούν σε ανθρωπιστικές αποστολές), ενώ ακόμη και μικροέπιπλα θα αξιοποιούνται. Γυαλί, χαρτί και αλουμίνιο θα δώσουν επιπλέον εισόδημα στον ΟΔΙΜΕΔ ή στους ΟΤΑ. Επιτέλους η χώρα μας, από θλιβερός ουραγός σε θέματα ανακύκλωσης θα μπορέσει να ανέβει κάποια πρώτα σκαλιά.

Επίλογος: Θα λειτουργήσει ένα παρόμοιο μοντέλο;

Οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος κατανοεί το εκρηκτικό σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας, αλλά και η Ευρώπη. Είτε αποδεχτούμε ότι πρόκειται απλά για ένα ιστορικό φαινόμενο είτε ασπαστούμε τα ημισυνομωσιολογικά σενάρια περί σχεδιασμένης προσπάθειας απαξίωσης των εθνικών κρατών και ισοπέδωσης των αξιών τους, η αλήθεια είναι μπροστά μας.
Θα βρεθούν πολλοί που θα κατηγορήσουν την ανωτέρω λύση ως φασιστική: σε αυτούς το μόνο που μπορεί να αντιτάξει κανείς είναι η παρούσα κατάσταση αυτών των λαθρομεταναστών, αλλά και το πόσο φασιστικότερο είναι να στερείς από τους νόμιμους κατοίκους αυτής της χώρας την ειρήνη τους, την ησυχία τους, την περιουσία τους, την υγεία τους και πολλές φορές πλέον και την ίδια τους τη ζωή. Όσοι ζούμε στο κέντρο έχουμε να αναφέρουμε άπειρες περιπτώσεις που ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε ή δυστυχώς βιώσαμε.
Άλλοι θα πουν ότι μέσω του ΟΔΙΜΕΔ αυξάνεται το Κράτος: σε αυτούς η απάντηση είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως Σύμπραξη Κράτους-Ιδιωτών, ή και απλά ως ιδιωτική επιχείρηση, αρκεί να υπάρξει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση
Η οικονομική βιωσιμότητα του εγχειρήματος είναι αναμφισβήτητη. Με μόνο 300.000 λαθρομετανάστες να απασχολούνται κάθε μήνα τα έσοδα που θα συρρέουν ξεπερνούν τα 150.000.000 €, ποσό υπεραρκετό να καλύψει τα μηνιαία έξοδα μισθοδοσίας (40-45.000.000 €), διατροφής (60.000.000€) και λοιπά λειτουργικά. Άλλωστε ο ΟΔΙΜΕΔ θα είναι ο αυτοδίκαιος αποδέκτης της ενίσχυσης της ΕΕ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ενώ θα μπορεί και πρέπει να επιδοτείται από τα ΕΣΠΑ. Τέλος θα πρέπει να ενισχυθεί για την ελάφρυνση που παρέχει στους φορείς που προαναφέραμε.

Αν προσπεράσουμε τις παρούσες αγκυλώσεις
που μας δημιούργησε μια στείρα πολιτική ιδεολογία,
μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που λέγεται ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και να βγούμε νικητές.
Διαφορετικά θα ικανοποιήσουμε το όνειρο
του πολιτικού της γείτονος που δήλωσε:
«Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα,
απλά θα τους πνίξουμε με 1 εκατ. Μουσουλμάνους!».


163 σχόλια:

 1. http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

  Και τώρα που το σκέφτομαι, η εν λογω ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση διαχείρισης του ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, πέρα από όσα έχω αναπτύξει παρουσιάζει και πρόσθετα οφέλη:

  1) Με τόσο φθηνό εργατικό ίσως κάποιοι ασυνείδητοι κεφαλαιοκράτες αποφασίσουν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες που στέρησαν. Έτσι και η χώρα θα πάρει μπροστά και μεσοπρόθεσμα πολλοί από τους λαθρομετανάστες θα βρίσκουν μόνιμη εργασία και θα παίρνουν άδεια παραμονής!!!

  2) Οι υπάρχουσες βιομηχανίες-βιοτεχνίες θα γίνουν ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ, αυτό δηλαδή που όλοι ευαγγελίζονται, χωρίς κανείς να μας προτείνει πώς θα γίνει!!!

  3) Δε θα χρειαστεί να πληρώνουμε ενοίκια στους Ολλανδούς για τις πλωτές φυλακές τους...

  4) Δε θα χρειαστεί να προσληφθούν κι άλλοι στην αστυνομία για να γίνει εκτενές Σώμα Αλλοδαπών (εγκληματικό που δεν έχει γίνει ήδη...)

  5) Τέλος, δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί όταν οι Έλληνες είναι άνεργοι και τα νέα ελληνόπουλα φθάνουν να προσφέρονται να δουλέψουν αμμισθί για να κερδίσουν λίγη εμπειρία και τη μελλοντική ελπίδα απασχόλησης, δε θα πρέπει οι λαθρομετανάστες να πληρώσουν κι αυτοί σε είδος (εργασία) την παράνομη είσοδο και την επιβάρυνση των Χ/Ο μεγεθών μας?? Γιατί θα πρέπει να κάνουν παράνομα το κομπόδεμά τους και όταν αποφασίσουν να φεύγουν ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ 300€ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙΑΥΤΟΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητε Γιωργο ολα αυτα ειναι καλα αλλα 1)αυτοι δεν ερχονται εδω για δουλεια αλλα μονο για πλιατσικο και β)λυνοντας προσωρινα το προβλημα της παρουσιας τους δημιουργουμε συνθηκες για την παταμονη τους και αυτη η καταρα πρεπει να φυγει παση θυσια απο την Ελλαδα.Οι νομιμοποιημενοι μεταναστες αποτελουν γεφυρα για τους κακοποιους μεταναστες.Εγω προσωπικα πιστευω σε στρατοπεδα συγκεντρωσης και να παρακαλανε να φυγουν με τον ιδιο τρπο που ηρθαν ανεξοδα για το <ελληνικο κρατος.

   Διαγραφή
  2. Μα αγαπητέ Δημήτρη, το ανωτέρω πλάνο ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ τον περιορισμό τους σε στρατόπεδα, απλά ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν οι πόροι γι αυτά. Σκέψου ότι έχεις 1.500.000 λάθρο στην Ελλάδα και για να τους διώξεις ΑΜΕΣΑ χρειάζεσαι πάνω από 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ αλλά και τουλάχιστον 100.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ και αποφασισμένους ΦΥΛΑΚΕΣ!!! Ενώ με τη μέθοδο που περιγράφω τους βάζουμε να δουλεύουν για να πληρώσουν το κόστος τους!!!

   Διαγραφή
 2. Γιώργος Ελ. Χατζιδάκης ..a real HELLEN..i experience..as all WE DO !!..the occupation of HELLAS..by the political mafia..which use the criminal illegal..asian-african..criminals..to destroy our life!!.. Γιώργος Ελ. Χατζιδάκης ..stands ..as a brother..to a great economical catastrophe..cause..the political and economical robbery..that took place at ATTIKH,AGIOS PANTELEHMON..PATHSIA..OMONOIA.. -70% OF OUR INCOMES...that now we are UNABLE..EVEN THE FOOD FROM A SUPERMARKET..IS LUXURY..in two last month..zero money at our shops,families,rents..salaries..
  KICK THE MAFIA OUT!!..GREECE could be a free taxes!! PARADISE..BUT..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...daily..at acharnon.. a shop-owner..there is no ANY GREEK SHOP!!..pakistani..said..<<..we the poor boys..we not accept to rent a house..not even for free!!..because..OUR LIFE IS NOT SAFE!!..from illegals criminality..I LOST MY BREATH..SOCK..no money in my shop..at the heart of GREECE..no money fom rentals.. STOLEN BY DEH..MINISTRY..PIRATE TAXATION..IN 40 DAYS i experience..RAPE OF MY LIFE,FAMILY,COUNTRY!!!...WE ARE SLAVES SINCE 1945 !!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Perseia Hekate
  Τὸ μεταναστευτικὸ θέλει ὀρθολογικὴ ἀντιμετώπιση. Γιὰ παράδειγμα, τὶ ἀνάγκες ἔχουμε σὲ ἐργατικὸ δυναμικό (π.χ. ἔχουμε πλεόνασμα προσφορᾶς ἐργασίας καὶ δὲν ἐπαρκοῦν οἱ ἐγχώριοι νὰ καλύψουν τὶς θέσεις;). Δεύτερον, θέλουμε ἐργάτες ἢ μόνιμη ἐγκατάσταση ξένων πληθυσμῶν; Ἐὰν τὸ πρῶτο, τότε ὀφείλουμε νὰ μιμηθοῦμε τὸ ἀξιέπαινο παράδειγμα τοῦ Ἰσραήλ, ποὺ ὑποχρεωτικὰ οἱ μετανάστες ὑπογράφουν συνθήκη ἀποχωρήσεως, μετὰ ἀπὸ κάποια ἔτη. Τρίτον, τὸ ζήτημα τῆς εὐγονίας. Φέρνω καὶ πάλι τὸ πολὺ καλὸ παράδειγμα τοῦ Ἰσραὴλ ὅπου οἱ μετανάστες ὑποχρεοῦνται νὰ ὑπογράψουν συνθήκη, βάσει τῆς ὁποίας τοὺς ἀπαγορεύεται ἡ μίξη μὲ τὸν ἐντόπιο πληθυσμό. Δηλαδὴ τοὺς ἀπαγορεύεται ἡ σύναψη σεξουαλικῶν σχέσεων καὶ μόνον ἔτσι μποροῦν νὰ παραμείνουν ἐργαζόμενοι στὸ Ἰσραὴλ γιὰ τὰ προσυμφωνηθέντα ἔτη.
  Καὶ τέταρτον βεβαίως, τὸ ζήτημα τῆς διακυβερνήσεως. Ἔστω ὅτι ἐπιτρέπουμε σὲ κάποιο ὀρθολογικὸ ἀριθμὸ μεταναστῶν νὰ ἐγκατασταθῇ γιὰ προσυμφωνημένο ἀριθμὸ ἐτῶν πρὸς ἐργασία. Τὰ ἐργασιακὰ δικαιώματα οὐδεμία σχέση ἔχουν μὲ τὰ πολιτικὰ δικαιώματα καὶ τὴν συμμετοχὴ στὴν διακυβέρνηση. Μποροῦμε νὰ ἔχουμε μία ἀρμόδια ὑπηρεσία νὰ διεκπεραιώνῃ προβλήματα καὶ αἰτήσεις μεταναστῶν καὶ νὰ βοηθάῃ - ἀλλὰ σὲ κάμμία περίπτωση δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ἐπιτρέπουμε συμμετοχὴ στὴν διακυβέρνηση τῆς χώρας μας σὲ ἀνθρώπους ποὺ ἔρχονται ἀπὸ ἄλλη κουλτούρα καὶ ἀγνοοῦν παντελῶς τοὺς δικοὺς μας τρόπους καὶ ἀπόψεις διακυβερνήσεως. Καὶ ὄχι αὐτοὶ δὲν μαθαίνονται σὲ κανένα "σχολεῖο", διδάσκονται μέσω μίας μακρᾶς ἀλύσου γενεῶν. Ἡ ἐθνικὴ συνείδηση εἶναι προϊὸν μακροχρόνου διαδικασίας, ἱστορικῶν μνημῶν, ἀρχετύπων καὶ συλλογικοῦ ἀσυνειδήτου - συνεπῶς καὶ ἡ διακυβέρνηση ἐνὸς ὁποιουδήποτε ἔθνους ὀφείλει νὰ εἶναι στὰ δικὰ του χέρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/293873/isovia-sto-dolofono-ktinotrofou-ston-evro/
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΤΙΖΑΝ ΜΕ ΦΤΗΝΑ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΕΡΓΑΤΙΚΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρόσφατη έρευνα στην Ελλάδα:
  -Πιστεύετε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός μεταναστών στη χώρα;
  Το 21% απάντησε ΝΑΙ,
  Το 12% απάντησε ΟΧΙ
  Το 67% απάντησε أنا لا أفهم ما تقول

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/292513/kinduneusan-na-pnigoun-lathrometanastes-ston-evro/

  Αν, λέω ΑΝ κατάλαβα καλά, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ (ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΚΛΠ.) ΣΩΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ...) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/292453/exihniastike-aimatiri-listeia-stin-arkadia/

  ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ... ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!! ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. "Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.
  Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!"

  http://mlagananews.blogspot.com/2012/01/blog-post_8410.html?spref=fb

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/290482/ebrismos-i-fotia-pou-stoihise-ti-zoi-se-17-metanastes/

  ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ: ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΙΤΑΛΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/291334/exarthrothike-speira-me-varu-viografiko/

  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΣΠΑΣΜΕΝΑ" ΤΟΥΣ??? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ??? ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΠΑΘΑΡΗ...) ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βαλε μεσα και τον Καρατζαφερ εφεντη,γιατι τον εξαιρεις;Πιστευεις τις πιπες που μας φουμαρει;Ο ιδιος εχει στη δουλεψη του Magrebiens,τον εχω ακουσει με τα ιδια μου τ'αυτια να λεει οτι κλειδι του σπιτιου του εχει εμπιστευτει μονο σε καποιον απ'αυτους.

   Διαγραφή
 12. http://www.greeknation.blogspot.com/2012/01/blog-post_7118.html#.TxpK_8NX4uM.facebook

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ!!! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΡΗΤΗ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!! ΕΞΩ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ ΤΩΡΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ!!! ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ "ΦΟΛΑ" ΓΙΑ 25.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ +80.000 ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!

  Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ)!!! ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. http://troktiko.eu/2012/01/pano-apo-25-000-apelaseis-lathrometanaston-to-2011/

  ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 1.000.000 ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!! ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90.000 (45.000 ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ...) ΟΙ 25.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ!!! ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/291215/tin-eklepse-eno-perimenan-stin-oura-tou-tameiou/

  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!! ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ), ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/290039/sto-skamni-i-speira-pou-htupouse-hrusohoeia/

  ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ: "οι δράστες επέλεγαν να «χτυπούν» κοσμηματοπωλεία σε τουριστικές περιοχές και δεν δίσταζαν να ανοίγουν «πυρ» με τον βαρύ οπλισμό τους, προκαλώντας τον τρόμο σε Έλληνες και τουρίστες παραθεριστές."!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ???? ΑΝ ΔΕΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟ-ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΘΙΚΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294479/sunelifthi-pakistanos-me-plasta-eisitiria-tou-oasa/

  ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ... ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕΙ (ΦΙΛΟΣ ΕΙΔΕ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΩΛΟΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ- ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΦΟΡΤΟ ΤΡΟΛΛΕΫ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ...)... ΤΩΡΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294667/akinitopoiimeno-ploio-me-100-metanastes-koda-stin-pulo/

  Η ΛΕΞΗ "ΤΟΡΠΙΛΗ" ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???? "ΠΥΡΑΥΛΟΣ" ΙΣΩΣ??? ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΙΚΟ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294828/allodapoi-eihan-kanei-epaggelma-tis-klopes-autokiniton-/

  ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ-ΑΣΙΑΤΕΣ??? ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ: "Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν τους δυο αλλοδαπούς, αυτοί προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές. " ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ (Π.Χ. "ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ") Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ TASERS Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294811/pede-nekroi-se-trohaio-ston-astako/

  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΗΝΗ-ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294795/thriler-me-ploio-pou-metaferei-lathrometanastes/

  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΚΑΤΙ ΓΚΡΕΜΟΥΣ... ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294397/exarthrothike-speira-liston-se-attiki-kai-eparhia/

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ!!!!! ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ, ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ-ΦΟΝΙΑ!!!! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294513/mesa-se-exi-mines-diepraxan-11-diarrixeis-stin-aigina/

  ΤΙ???? ΜΟΝΟ 11 ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ???? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΕΔΩ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ 11 ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ (ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΣΙΑΤΕΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ??? ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ "ΚΟΝΟΜΑΕΙ" ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΣΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ...) ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΥΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ, 99% ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ (ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ ΕΙΧΕ!!! - ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ!!!) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ!!! ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΚΙΑ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ???? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΓΚΡΟΜ???? ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294249/sunelavan-ierodoules-me-afrodisia-nosimata-/

  ΚΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ: ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ (150 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙΣ" (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ...)!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/294960/traumaties-allodapoi-stin-omonoia-/

  Αν κατάλαβα καλά, το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που επιτρέπει σε ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ να επιτίθενται και να ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και μετά να ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ (ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΑΣΥΛΟ ΠΛΕΟΝ) ΑΣΟΕ, το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που έκανε ΠΤΑΙΣΜΑ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ, το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που βλέπει ατάραχο ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΝΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που επιτρέπει στους ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, καταλαμβάνοντας οδοστρώματα, παραβιάζοντας υγειονομικές διατάξεις, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (για τα οποία πληρώνουμε πρόστιμα ΕΕ), το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που επιτρέπει στους ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΖΩΑΚΙΑ, το ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΧΙΣΤΟ..... ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ 42 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/295095/sunelifthi-o-odigos-pou-metefere-lathrometanastes/

  ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΜΕ ΣΑ ΧΑΖΟΙ "ΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ"!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. http://troktiko.eu/2012/01/lathrometanasths-nekros-apo-to-kruo-ston-ebro/

  ΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/295318/exihniastike-dolofonia-76hronis-ston-perisso/

  Τείνω να πιστέψω ότι το "κράτος προνοίας" μας αφήνει ανεξέλεγκτη την ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ώστε να μειώσει τις συντάξεις που παρέχει!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ)???? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 42 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ 2 (!!!) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/295414/i-apopeira-listeias-tou-vgike-xini/

  ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΒΟΗΘΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ (ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟΥΣ) ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/295457/sta-heria-ton-arhon-oi-listes-ton-taxi/

  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ Η' ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ???? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Κοιτα,αυτο που γινεται ειναι Ε Π Ι Λ Ο Γ Η τους!Δεν τιθεται θεμα βλακειας εκ μερους τους,για το οτι δεν παιρνουν μετρα ν'αναχαιτισουν τους εισβολεις.Ειναι η πολιτικη που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ακολουθουν.Γι'αυτο μη σπαταλας τις ψυχικες σου αντοχες,προσπαθωντας να υποδειξεις τροπους ελαφρυνσης του προβληματος.Τα πραγματα εχουν παρει τον δρομο τους ανεπιστρεπτι.

  Βγαλε αυτο το ενοχλητικο κολπο με το γκατζετακι που ζητα ν'αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ρομποτ.Το πολυ-πολυ να επεξεργαστεις καποια σχολια,δεν χαλασε κι ο κοσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε... Η αφύπνιση των συνειδήσεων είναι ήδη ένα κάποιο βήμα... Η προετοιμασία για πόλεμο (ξεκίνησα σκοποβολή, αγόρασα - νόμιμα - όπλα, οχύρωσα το σπίτι) είναι επίσης κάτι σημαντικό... Οργανώνω και σωματείο αυτοπροστασίας (δες το σχετικό προσχέδιο καταστατικού στο :
   http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/01/self-protection-volunteers-statement.html)... Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε!!!

   Διαγραφή
 33. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296436/sullipsi-allodapon-pou-eklepsan-350-kila-elies-/

  ΚΑΛΑ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???? ΕΔΩ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ (ΣΥΝ/ΧΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ΤΟΥ ΥΛΟΤΟΜΗΣΑΝ 90 ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ!!! ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΟΧΙ ΚΑΡΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΞΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΗΤΑΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296335/enas-nekros-apo-subloki-ellinon-kai-alvanon/

  Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ!!! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ) ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΧΤΗΝΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ!!! Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 1-0!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/295425/%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7/

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΗΣΗ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 2:1 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΑΡΑ ΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 1:4 ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!!! Η΄ΜΗΠΩΣ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΕΙΑΝΙ ΓΥΦΤΟΣ???? ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 3 ΣΤΑ 3...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296179/eihe-valei-sto-mati-autokinita-stin-periohi-tou-menidiou/

  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ????? ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ???? ΕΚΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296123/eihan-master-stis-diarrixeis-ih/

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ "ΜΑΣ" ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΙΡΑΚΙΝΟ (Η΄ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΕΙΤΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ???)!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΥΗ. ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΥΝΗΣΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΣΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296651/vrike-ti-gunaika-tou-patera-tou-se-omadiko-orgio/

  ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΗ "ΧΑΙΡΟΤΑΝΕ" ΠΡΏΤΑ ΤΗ ΜΗΤΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. 19/01/2012

  Αναδημοσίευση
  από Εγκληματικότητα

  Ένας Αλβανός πατέρας τεσσάρων
  παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να
  πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά
  προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά, τώρα μάλιστα που έχουν φύγει
  πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι
  που έμειναν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Μάλιστα, απαίτησε
  να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί βιαζόταν!

  Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος
  παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και
  στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του
  είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του
  εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει
  και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:

  "- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ
  ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ! -"

  Η υπάλληλος έμεινε εμβρόντητη από τη
  συμπεριφορά του Αλβανού ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος:

  "- Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο
  κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας! Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν
  τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν
  μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας."

  Η υπάλληλος για να τα επιβεβαιώσει επικοινώνησε
  με τον ΟΓΑ που χορηγεί ταπολυτεκνικά επιδόματα
  σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η
  απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού, ο οποίος ήταν καλά
  πληροφορημένος.

  Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ:

  Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό
  επίδομα και ισόβια σύνταξη σεαλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει
  γάμο με Έλληνα Πολίτη.

  Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του
  Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον
  πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπόσύζυγο
  και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!

  Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η κυβέρνηση
  του Πασόκ απέναντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει
  τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια
  υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια μοιράζει
  αφειδώς χρήματα σεαλλοδαπές οικογένειες,
  συνήθως μουσουλμανικές!

  Μια άλλη απορία:

  Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις θα κάνει
  η Ελλάδα; Αφού είναι φανερό σε όλους ότι
  την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για
  λόγους σκοπιμότητος και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους.

  Ο λαθρονόμος είναι απαραίτητο να αποσυρθεί γιατί λειτουργεί
  εις βάρος των Ελλήνων και των υποδομών του κράτους
  μας. Επίσης, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αποδειχθεί Συνήγορος του
  αλλοδαπού.

  Δείτε σχετικά με το θέμα την ιστοσελίδα του
  Δήμου Νέας Σμύρνης

  http://www.neasmyrni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=231&Itemid=162&lang=el

  Και εδώ τα σχετικά για το συνήγορο του
  Πολίτη.

  http://www.synigoros.gr/reports/epektasi_katavolis.pdf

  Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296544/sta-prasa-tin-ora-pou-polouse-megali-posotita-hasis/

  ΜΑ ΓΙΑΤΙ???? ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΙΟ, ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η "ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΑΣ??? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΞΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΟΣΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΛΠ.) ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296933/eklevan-kai-sti-suneheia-poulousan-rages-tou-ose/

  ΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑΓΕΣ ΣΤΟΕΣ??? ΕΛΛΑΑΑΑΑΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΓΥΦΤΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!! ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΟΣΩ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΞΗΛΩΣΤΕ ΡΑΓΕΣ, ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ-ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΚΙ ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ (ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΕΡΙ ΚΛΟΠΗΣ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΕΡΙ ΛΗΨΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΤΕ!!!) ΘΑ "ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296813/eisvoli-me-kalasnikof-se-spiti-sti-voula/

  ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΟΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΑ ΑΚ-47!!! ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ???? ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ??? ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙΑ???? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ BRUTAL ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??? ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ? ΟΧΙ!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ??ΟΧΙ!!! ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ??? ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΜΕ "ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ"... ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/297486/subloki-duo-marokinon-sto-girokomeio-hanion/

  Απλά να θυμίσω ότι το εν λόγω Κράτος "φιλοξένησε" ένα σωρό αλλοδαπούς εγκληματίες σε εξαιρετικό κτήριο ΥΠΑΤΙΑ και τώρα συνεχίζει να "φιλοξενεί" όσους δεν έχουν κανένα δικαίωμα να υπάρχουν εδώ!!! Αντίθετα οι πολίτες του πεθαίνουν στο ΔΡΟΜΟ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/297711/eisevalan-sta-vagonia-kai-htupousan-metanastes-me-ropala/

  Όταν όμως οι λαθροαλήτες μπαίνουν και τα σπάνε και κλέβουν (αλήθεια, υπάλληλος ΗΣΑΠ δεν ήταν ο συνεργός τους στην Πλατεία Βικτωρίας που τους ειδοποιούσε όταν έβλεπε στις κάμερες αστυνομικό???) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Χθες πήγα να πάρω ΓΑΛΑ και ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ άλλαζε ΣΙΔΕΡΙΕΣ (έχει υποχρεωθεί να κάνει το μαγαζί - Fort Knox από το φόβο των σκατοαλλοδαπόγυφτων που λυμαίνονται το κέντρο και τις ζωές μας...).. Του είπα για ΠΛΑΚΑ: "τους ΚΛΕΦΤΕΣ δεν τους σταματάει το ΣΙΔΕΡΟ, παρά μόνο το ΜΟΛΥΒΙ" και άρχισε να ολολύζει... Για ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΕΜΠΤΗ φορά το μικρομάγαζο της Χαριλάου Τρικούπη πέφτει ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ και μάλσιτα με κοπή σιδέρων!!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το χειμαζόμενο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ μου είπε ότι λίγο μετά τις γιορτές οι ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ εξανεμίστηκαν μετά από κλοπή 40 (!!!) φυαλών ουίσκι!!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΑΤΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ"??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298465/exihniastikan-52-diarrixeis-sti-lakonia/

  Τα "υπόλοιπα μέλη" της συμμορίας είναι Α. σίγουρα οι ΓΟΝΕΙΣ τους!!! Το κόλπο γνωστό και ΠΑΛΙΟ: βάζουν τα ΑΝΗΛΙΚΑ να κάνουν τις ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ γιατί αφενός ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ τόσο "σκληρά" όσο οι ενήλικες και αφετέρου τα θεωρούν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ!!! Β. οι μαλάκες που μας ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ και όλο τα σάπιο πολιτικό σύστημα που αντί να ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΘΕ "ΡΟΜΑ" ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ (το εφαρμόζουν οι Γάλλοι...) ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ (είναι παράλογο να δίνουμε επίδομα πολυτέκνων σε όσους πολλαπλασιάζονται σε ρυθμούς μεγαλύτερους του επιθυμητού - γύφτους και μουσουλμάνους αλλοδαπούς) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/297863/ithele-na-ladosei-astunomiko-gia-na-metaferei-metanastes/

  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ???? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ"!!! ΑΧ, ΒΡΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΟ, ΔΕ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ... ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ 1.800 ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/297335/exihniastike-i-dolofonia-89hronou/

  Κ.Κ. ΑΛΒΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ: Οι ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ τείνουν να σας ξεπεράσουν (αν και σημαντικά λιγότεροι) σε ΑΡΙΘΜΟ και ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κατά των Ελλήνων ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ (τι δουλειά είχε ο γέροντας στον Άγ. Παντελεήμονα???)!!! Προτείνω τη λήψη ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ: Κάντε μια μεγάλη επίθεση σε ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, να πατσίσετε!!! ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ BONUS POINT ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298570/tromos-apo-ti-nea-summoria-me-ta-kalasnikof/

  ΌΣΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ... ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298659/apo-mikros-stin-paranomia-/

  Κάτι με αυτό το σκουπίδι, κάτι με τα γυφτάκια στη Λακωνία, επανέρχεται δριμύ το θέμα: ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ???? Γιατί ένας 16χρονος-17χρονος ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ εγκληματίας να τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης??? Τουλάχιστον ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του αυτομάτως ως συναυτουργοί (τα γυφτάκια σίγουρα είχαν - για το Νιγηριανό δεν ξέρω)???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298592/maskareutikan-gia-na-klepsoun-atm-/

  Κάθε που τους τελειώνουν τα χρήματα τα Βαλκάνια σκουπίδια λένε "δεν κατεβαίνουμε στην Ελλάδα να κέψουμε κάτι??" Ξέφραγο αμπέλι γαρ, ποινές ελαφρότατες, "αποσυμφορήσεις" καθ' εκάστην, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ??? ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΕΜ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!! ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298590/sunelifthi-podikos-autokiniton/

  kek
  Χθες, 15:30
  Ηρθε απο την Αλγερια να βρει δουλιτσα,να επιβιωσει,να ζησει σαν ανθρωπος και καποιοι ανεγκεφαλοι τον...σταματησαν !!!
  Ντροπη ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΕΛΕΟΣ !
  Οι Αλληλεγυοι που ειναι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299279/asoi-stis-diarrixeis-anilikoi-apo-tin-patra/

  Κάντε μια βόλτα στους κοντινότερους, παράνομους καταυλισμούς, θα βρείτε τους συνένοχους, το εκκολαπτήριο και όσα κλοπιμαία δεν έχουν πωληθεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299450/anthropokunigito-me-listes-ston-parnasso-/

  Λέτε να είναι χιονοδρόμοι (ελληνιστί ΣΚΙΕΡ) που τους τελείωσαν τα χρήματα για τα λιφτ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299452/vrethikan-tria-ptomata-lathrometanaston-stin-ethniki-odo-/

  Αυτό είναι ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ των ψευτοαριστερών???? ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ (ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ που γίνεται πλέον από συντοπίτες τους κατά κόρον) ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ (3 ΣΗΜΕΡΑ, 5 ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΜΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ Α5...) ΕΝΩ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΣΤΗΣΤΕ ΦΡΑΧΤΕΣ, ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ, ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299234/exanagazan-ilikiomeno-na-zitianeuei/

  Τελικά, αυτά τα ΧΤΗΝΗ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Του Κώστα Τζεβελέκου

  Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Κερίμ Ουράς πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι αποδέχεται τον διορισμό του , με τις δηλώσεις προκαλεί και προβληματίζει.

  Τι δήλωσε;

  «...Όπως είναι γνωστό, τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία δεν ανήκουν μόνο στις χώρες στο έδαφος των οποίων βρίσκονται, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας.

  Με αφορμή αυτήν την αντίληψη, στην Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στη διάσωση όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών.

  Κατά τον ίδιο τρόπο, ελπίζουμε ότι και η γειτονική Ελλάδα θα συνεχίσει να πράττει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να διασώσει τα Οθωμανικά-Τούρκικα μνημεία που υπάρχουν στην επικράτειά της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάσωση των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων για την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης ανάμεσα στις δύο χώρες, θα συμβάλει από τη μία στην οικονομία, ενώ από την άλλη στη διαδικασία προσέγγισης μεταξύ των δύο λαών.
  Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα».

  Η υποκρισία της σε όλο της το μεγαλείο. Δεν αναφέρει καθόλου την υπόθεση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, για την οποία η Αμερικανική Γερουσία έχει καταδικάζει τη Τουρκία, καθώς δεν ελευθερώνει το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς προκειμένου να γίνει ξανά τόπος λατρείας για τους ορθοδόξους όλου του κόσμου .

  Η στρατηγική των Τούρκων

  Ο συγκεκριμένος πρέσβης ανήκει στο στενό πυρήνα των ανθρώπων του Νταβούντογλου και προωθεί μετά μανίας τη νέα οθωμανική επεκτατική πολιτική.
  Δεν είναι τυχαίο ότι έχει διατελέσει γενικός διευθυντής του γραφείου του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών Ελλάδας- Κύπρου, ενώ είχε προταθεί ως απεσταλμένος της Τουρκίας στο Ισραήλ, αλλά η διαδικασία σταμάτησε λόγω της χειροτέρευσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

  Οι Τούρκοι με τον πρέσβη τους προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη θρησκευτική πίστη 400.000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που ζουν στην Ελλάδα προκειμένου να τους χειραγωγήσουν και να αλώσουν τη χώρα μας .

  Η Τουρκία εφαρμόζει συστηματικά στην Ελλάδα την ίδια πολιτική που εφαρμόζει στα Βαλκάνια. Δηλαδή;

  Την συγκεκαλυμμένη "επανασύσταση" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα πλαίσια μίας άτυπης κοινοπολιτείας πρώην οθωμανικών επαρχείων.

  Εφαρμόζει με ευλάβεια το δόγμα Οζάλ «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ».

  Με αυτό το τρόπο αποδεικνύεται η άμεση σχέση του τουρκικού κράτους με την προώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Αθηνών η πλειονότητα των ταραξιών στα μεγάλα γεγονότα του 2008 που έκαψαν την Αθήνα ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες οι οποίοι εκτελούσαν εντολές .

  Βέβαια δεν ήταν καθόλου άσχετες οι διαμαρτυρίες για δήθεν βεβήλωση από κάποιο αστυνομικό που έσκισε μια σελίδα από το Κοράνιο.
  Την ώρα που γίνεται αυτή η απροκάλυπτη επίθεση στο εσωτερικό της χώρα μας το ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά δεν θέλει να γνωρίζει ότι υπάρχουν τέτοια προβλήματα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/300127/epiasan-tetrameli-summoria-sta-psahna-euvoias/

  Ως πότε??? ΩΣ ΠΟΤΕ η κουρασμένη, κακοπληρωμένη, κακοεξοπλισμένη, ελλιπέστατα εκπαιδευμένη, κοινωνικά απαξιωμένη, συρρικνούμενη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ θα καταφέρνει να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ που ξεβραζει πάνω μας Η ΑΣΙΑ, Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ??? ΩΣ ΠΟΤΕ θα ανέχονται οι ΗΡΩΕΣ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ μας να παίζουν τη ζωή τους ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ για να αφεθούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙΣ"??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (έχω δει και ακούσει Γύφτους να απειλούν ευθέως εντός Δικαστηρίου και κανείς δεν τους συνέλαβε ΑΜΕΣΑ ως όφειλε...)??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ) ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/300024/prospathisan-na-arpaxoun-to-portofoli-ilikiomenis/

  Αντί ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ (δλδ. τι να κάνουνε??? Να μη βγαίνουνε καν από τα σπίτια??? Μα οι γύφτοι και οι αλλοδαποί εγκληματίες δε διστάζουν να εισβάλλουν και να τους σκοτώσουν εκεί μέσα!!!) να ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΓΥΦΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ, ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΘ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299703/apo-asfuxia-o-thanatos-ton-trion-afganon/

  Την ΑΣΦΥΞΙΑ που προξενούν αυτοί στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ την υπολόγισε κανείς??? Κι από την άλλη: ΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/300773/bikan-sti-hora-mas-gia-na-adeiasoun-spitia/

  ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ: "οι τέσσερις αλλοδαποί, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα πριν από 18 ημέρες, με σκοπό την διάπραξη κλοπών"!!!! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΪΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ??? ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ??? ΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΡΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/301391/allodapoi-eklepsan-tamata-kai-leipsana-apo-ekklisia/

  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ???? ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" (ΒΛ. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΧΟΛΕΡΑ (ΓΥΦΤΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΕΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Δημήτρης Πολλάτος
  Σήμερα, 09:12
  Αφήστε τους να μείνουν και άλλο στην Ελλάδα εσείς όσοι τους συμπαθείτε και τους χαϊδεύετε. Οι μισοί από τους [..]. αλβανούς ή κουβαλάνε πρέζες και όπλα ή καταληστεύουν ότι δει το μάτι τους και σκοτώνουν ότι είναι ζωντανό. Οι άλλο μισοί τα αδέλφια τους, αφού η κάθε αλβανική οικογένεια έχει και ένα μέλος της με παράνομες δραστηριότητες, κλέβουν κάθε μέρα τις λίγες δουλειές που απόμειναν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα κάθε μέρα περισσότερα σπίτια ελλήνων να υποφέρουν από φτώχια και πείνα. Οι γέροι γονείς τους τα παιδιά τους και οι γυναίκες τους καταχράζονται καθημερινά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφού κάθε μέρα τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς που δεν πλήρωσαν ποτέ όσα πληρώνετε εσείς οι έλληνες όλα τα χρόνια που εισφέρετε σε φόρους και κοιν. Ασφάλιση. Άφήστε τους κι’ άλλο για να θησαυρίζουν οι εργοδότες μαύρης εργασίας στα γιαπιά, στα εργοτάξια, στα χωράφια. Και όσοι από αυτούς μένουν άνεργοι να επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, όπως και γίνεται. Αφήστε τους να απολαμβάνουν καλοπέραση και διασκέδαση στην Ελλάδα με το χρήμα που στερούν από εσάς. Οι δε εργοδότες τους τριγυρνάνε με τα Καγιέν και τις μερσέντες και αποκαλούν τους υπόλοιπους έλληνες[..] και κορόιδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303142/tria-peristatika-kalpazousas-miniggitidas-stin-patra/

  ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ... ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ... ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΠΡΟΓΟΝΑ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ "ΓΕΙΤΟΝΩΝ" ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΛΕΡΑ... ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Aris Papachristou
  Στα επεισόδια της Κυριακής, μεταξύ των συλληφθέντων ήταν: 9 Αλβανοί, 4 Αλγερινοί, 4 Παλαιστίνιοι, 2 Ρουμάνοι, 2 Πολωνοί, 1 Αφγανός, 1 Ιρακινός, 1 Μολδαβός και 1 Μαυριτανός. Έτσι, για την ενημέρωσή σας. (Καθημερινή)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303592/taxidepse-apo-ti-vrazilia-metaferodas-kokaini/

  ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!! Ν.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΡΑΜΑ" ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ (ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ...) ΑΛΛΟΔΑΠΟ (ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...) ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ...)!!! Α, ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΒΑΒΕΛ ΓΙΝΑΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303522/speira-me-adunamia-sta-smart/

  ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΠΛΗΞΗ: ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΙΣ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΑ SMART ΆΚΙΑ!!!! ΌΛΑ ΤΑ ΣΦΆΖΟΥΝ- ΌΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114130/enedra-thanatoy-se-zeygari

  Αυτά κάποτε μας ακούγονταν τρελλά και τώρα πλεόν είναι καθημερινό φαινόμενο... 99% πρόκειται για αλλοδαπούς, με τη χαρακτηριστική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή που τους χαρακτηρίζει (να θυμίσω τον 89χρονο που σκότωσε ο Γεωργιανός στον ΑΓ. Παντ/να??? την 80χρονη που άφησε φιμωμένη ΚΑΙ με σακούλα στο κεφάλι ο Αλβανός στο Αργοστόλι?? τον πεθερό του κολλητού μου που του "χαρισαν" ένα αιμάτωμε τα Πακιστάνια??? την κολλητή της θείας μου που σκότωσαν Αλβανά???)... ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ: http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/304112/se-exarsi-i-eglimatikotita-anilikon-sti-v-ellada/

  ΤΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ???? ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303815/evgale-15000-euro-klevodas-kalodia/

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ??? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ (Π.Χ. ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΠ.)??? ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html ΚΑΙ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/304119/sunelifthi-egefalos-speiras-diakinisis-metanaston/

  Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, ΑΥΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ "καθάρισε" τη χώρα μας ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ!!!! ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. Η ΧΩΡΑ ΗΔΗ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ:
  http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/304199/sti-faka-gia-diakinisi-hasis/

  ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΙΛΟ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΒΛΕΠΩ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ 60 ΧΡΟΝΟΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114860/klopi-sok-sto-moyseio-tis-arhaias-olympias

  ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ????Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/11/attheendtherewasnobodytohelp.html ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ??? ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ???? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΗΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΔΩ???? ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/305716/edasi-se-xenodoheio-tou-kedrou-tis-athinas/

  Προφανώς μιλάμε για τους Λίβυους "ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ" που στέλνει σε μπουλούκια εδώ το ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ για να ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΡΕΑΣ!!! Εντωμεταξύ, όπως αποκάλυψε προ μηνών η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν έχει ληφθεί μέριμνα για την ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!! ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/115096/alvanoi-adeiazan-diamerismata-sta-notia-proastia

  Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/11/attheendtherewasnobodytohelp.html ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ένα μήνυμα για όλα τα μέλη του zophoros


  Μετά από επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας και σε συνεργασία με την ομάδα ΖΗΤΑ , διασώσαμε αυτά τα μικροσκοπικά σκυλάκια 2-3 βδομάδων που θα γίνουν μικρού μεγέθους(9 κιλά περίπου) απο τον χώρο ομάδας μεταναστών που τα προόριζαν για τροφή.παρακαλούμε για αποστολή τροφής για μωρά(πληροφορίες στο e mail mhoustoulaki@yahoo.gr) κ βοήθεια στην κοινοποίηση .τα κουταβάκια βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά έρχονται εύκολα μέχρι Αθήνα.τηλ.6979913007

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/305772/exihniastike-i-dolofonia-ilikiomenou-stis-serres/

  ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ ΑΚΟΥΩ!!!!Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/11/attheendtherewasnobodytohelp.html ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. http://planet-greece.blogspot.com/2012/02/blog-post_4902.html?spref=fb

  ΤΟ "ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ΠΟΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ:
  Εκείνος που δέχεται χαστούκια
  Κοινωνικό
  Παραστάσεις: Δευτ. Δευτ., Τρ. 9.15 μ.μ.
  Tιμή : € 15, φοιτ.-άνεργοι-αλλοδαποί: € 10. Κρατήσεις: 6936113806.
  Διαρκεια : 90
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!! ΜΗ ΧΕΣΩ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/306332/exihniastike-listeia-se-pratirio-tis-kullinis/

  ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟ/ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=178822#.T0S9PM8QBu0.facebook "Σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, φέρεται να ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ύφασμα και την μονωτική ταινία που βρέθηκαν, μετά την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία. "

  ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ...ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.... ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/308784/tsadakides-me-prioni-sti-larisa/

  ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΛΟΣΤΟΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΑ!!!! ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ: "ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ"... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΟΠΟΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΜΕ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ"!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΟΥΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/308401/sti-faka-tis-astunomias-duo-georgianoi/

  ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ???? ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ??? ΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο 5ΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝ. ΜΠΛΟΚ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΝΤΑ"!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/309504/agria-subloki-metaxu-ellinon-kai-allodapon-sti-rodo/

  Α. ΔΕΝ τραυματίστηκαν ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ, τραυματίστηκε ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ και ΔΥΟ ΣΚΑΤΑ!!! Β. Οι "ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ" δε βρίσκονταν "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ", αλλά ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!! Γ. Την επόμενη φορά αδέρφια βάλτε φώκο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/309458/sti-faka-diakinites-narkotikon/

  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ!!!! ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ (ΤΑΠΕΙΝΟ) ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. http://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk&feature=player_embedded&fb_source=message

  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!! ΟΙ ΔΕ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/309496/aron-aron-egataleipoun-tin-ellada-oi-metanastes/

  Δηλαδή το 5% όσων βρωμιάρηδων εισβάλλουν ετησίως (50.000 συλλαμβάνονται στον Έβρο και καταγράφονται, βάλε τώρα και τις άλλες πηγές...), μας κάνει τη χάρη να φύγει, αφού κουβάλησε τις ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (ελονοσία, ηπατίτιδα, AIDS , λέπρα, φυματίωση είναι μερικές μόνο από όσες επανεμφανίστηκαν...), αφού ΕΚΛΕΨΑΝ ότι μπορούσαν, αφού ΣΚΟΤΩΣΑΝ (ειδικά τους γέροντες που τους είχαν κι ευκολους), αφού ΒΙΑΣΑΝ, αφού ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΌΓΗΣΑΝ, αφού ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ (από σχάρες υπονόμων μέχρι μετασχηματιστές ΔΕΗ και από τάματα εκκλησιών μέχρι ράγες τρένων ρήμαξαν τα άθλια τρωκτικά) και αφού ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. http://elnewsgr.blogspot.com/2012/02/blog-post_8961.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

  "Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά… 218 κλοπές είχαν διαπράξει το τελευταίο οχτάμηνο, σπείρα από 14 «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» (απ’ αυτούς που «έχουν προβλήματα», σύμφωνα με το κουκουεδο-κουβελο-συριζαριό) , που συνελήφθησαν συν άλλους τόσους που είναι μεν γνωστοί στις αρχές, αλλά διέφυγαν της σύλληψης!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. 100 εκατ. ευρώ έβγαλαν από την Ελλάδα οι Αλβανοί της Ρόδου

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35386&Itemid=160#.T0uVgWnrkeU.facebook

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/311088/aparadektes-sunthikes-upodohis-metanaston-ston-evro/

  ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/311028/sunelifthi-anilikos-gia-ti-dolofonia-ilikiomenou/

  ΟΧΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ, ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΩΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΑΘΩΩΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ 17 ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΒΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/311239/sti-faka-diarriktis-katastimaton-stin-karusto/

  ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ - ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ... ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!! ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ???ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΚΛΟΠΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ-ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/309755/katadioxi-me-adallagi-purovolismon-kai-duo-traumaties-/

  ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ "ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ"!!! ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ-ΑΣΙΑΤΙΚΑ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ, ΟΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/311267/agrio-eglima-me-thuma-peripterouho-sto-peristeri/

  ΑΓΝΩΣΤΟΣ???? ΕΛΑΑΑΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑ... ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΛΕΩ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΣΟΚ... ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ... ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) Ή ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/311742/aisio-telos-gia-eglovismenous-lathrometanastes-ston-evro/

  ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ??? ΑΦΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/312920/horesan-22-arnia-se-ena-datsun/

  DATSUN???? Να μαντέψω την "εθνικότητα" και το χρώμα των κλεφτών ή θα με πείτε Ρατσιστή????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/312930/sunelifthi-alvanos-pou-kataziteito-gia-anthropoktonia/

  Τι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και @@??? Επιτοπου εκτέλεση το σκουλήκι και κάρφωμα κεφαλής σε παλούκι να το βλέπουν οι "ομοεθνείς" του που έρχονται να κλάψουν, να σκοτώσουν και να εγκληματίσουν εν γένει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/312911/sunelifthisan-gia-katohi-oplon-kai-paranomi-eisodo-sti-hora/

  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΘΩΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!!! Τα παιδιά (σχεδόν ΑΝΗΛΙΚΑ) έφεραν τα κειμήλιά τους στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (είναι προφανώς ΤΣΑΜΗΔΕΣ) με σκοπό να τα ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/312335/sta-heria-tis-astunomias-speira-listeion-sti-hio/

  John_Greco
  Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012, 17:34
  Τ' αποτελέσματα τους πολυπολιτισμού και της αλληλεγγύης!!!
  Καλά να πάθουμε όμως!! Και τα χειρότερα θα έρθουν πολύ σύντομα μιας η κρίση/πείνα θα τους κάνει ακόμα χειρότερους!! Είδατε τα τελευταία χρόνια πως σκοτώνουν τα γερόντια και τους μεροκαματιάρηδες (π.χ. ο περιπτεράς προχθές) για μερικά μόνο ευρώ!!
  Μας βλέπω κλεισμένους μέσα στα σπίτια και να κοιμόμαστε εναλλάξ έτσι ώστε να βαράει σκοπιές ο άλλος!! Για βραδυνές δουλειές, ΔΕΝ το συζητάω..., με το πέσει ο ήλιος θα τα κλείνουμε και καρφί για κλειδαμπάρωμα στο σπίτι!!
  Που καταντήσαμε ρε σεις!!! Σκεφτείτε μόνο σε τι μέρος θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/313487/exihniastike-listeia-se-trapeza-tis-ahaias/

  ΑΦΟΥ ΣΤΟ "παρελθόν είχε διαπράξει παρόμοι αδικήματα" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΧΤΗΝΟΣ???? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ??? ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙΣ"??? 5ΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/313619/bikan-me-kalasnikof-kai-listepsan-ta-elta/

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!!!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ??? Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ-ΚΟΥΡΑΓΙΟΥ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΣΗΜΑ: "ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ", ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/312893/irakinos-traumatistike-se-subloki-allodapon/

  Aimilios
  Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012, 22:05
  το εγχειριο 'ο καλος αριστερος' δεν προβλεπει κατι για αυτη την περιπτωση, οποτε παμε στο γενικο κανονα που καιμε περιουσιες ελληνων και κανουμε αντιρατσιστικες πορειες κατα των ελληνων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. http://www.hbnews.gr/permalink/125481.html

  ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/313741/ugeionomiki-vomva-to-ktirio-tis-columbia/

  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΣ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/314642/sunelifthi-egefalos-eglimatikis-speiras/

  ΛΑΘΟΣ ΚΚ. "ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΚΑΤΟΥ" ΝΑ ΛΕΤΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/314661/prospathise-na-perasei-apo-to-aerodromio-6-kila-kiat/

  ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ... ΜΕ 20.000 ΕΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. http://troktiko.eu/2012/03/exarthrothhke-h-speira-pou-drouse-sth-dutiki-attiki/

  ΠΟΣΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ Ή ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ??? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΟΙ 4 ΜΟΝΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ", ΑΡΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ: ΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) "ΠΑΡΑΓΕΙ" ΤΟ 70-80% ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "ΔΡΟΜΟΥ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. http://troktiko.eu/2012/03/apeilouse-ton-sugkratoumeno-tou-gia-na-bgazei-lefta/

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316121/epiasan-tous-listes-me-ta-gluka/

  Αν ο "Έλληνας" είναι όντως ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 50-50 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ "ΠΡΟΣΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ" ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/315904/heiropedes-se-roumanous-pou-rimazan-ih/

  Τελικά οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ήξεραν τι έκαναν: ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕΓΚΕΝ, οπότε ούτε τους ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΙΑ, ούτε ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΑΛΗΤΗΣ-ΚΑΡΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΕΚ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ)!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΓΚΕΝ ΤΩΡΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316374/maures-meres-gia-tin-ellada-hrusi-epohi-gia-to-eglima/

  "στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλοδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%"... ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!!!!ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!!!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316466/lathrometanastes-edopistikan-stous-agious-sarada/

  ΠΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ??? ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΦΟΝΙΑΔΩΝ???? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ??? ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316438/sunelifthi-allodapos-pou-diokotan-me-diethnes-edalma/

  ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ??? ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ, ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΛΙΓΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΛΙΓΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ, ΛΙΓΟ ΣΕΞ (ΒΙΑΣΜΟ), ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ??? ΝΤΡΟΠΗ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ (ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΥΑΛΙ ΠΛΕΟΝ...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316612/sunelavan-tous-dolofonous-tou-upallilou-tis-dei/

  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ (ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!! ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΟΥΝ (ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ)!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ)!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/317044/stin-ellada-tha-dikastei-georgianos-arhimafiozos/

  ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ "ΔΙΚΑΣΕΙ" Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ (ΒΛ. ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΛΠ.), ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ (ΒΛ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΝΤΑ"), ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΝ ΑΛΛ' ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ "ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ"!!! ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/317212/ebainan-me-mahairi-se-spitia-ilikiomenon/

  ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΗΤΕΣ (ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΘΗΡΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΛΗ!!!)!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ... ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!! ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/318042/efodos-se-politistiko-sullogo-roma-sti-thessaloniki/

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ??? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ "ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316716/estinan-karteri-se-odigous-sta-fanaria/

  Στο παρελθόν, όσοι δε σταματούσαν στο κόκκινο το έπαιζαν ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ... τώρα δε σταματούν οι ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/319925/vrikan-tous-listes-tou-dimarheiou-tis-kerkuras/

  Στο πρόσωπο των αποχτηνωμένων Αλβανών, οι λιγοστοί και μάλλον ήπιοι, Έλληνες εγκληματίες βρήκαν πρότυπα, Μέντορες και υπερπρόθυμους συνεργάτες. Ο συγχρωτισμός τους στις φυλακές και αλλού, δημιούργησε αυτές τις τερατογενέσεις-μικτές ομάδες, ενώ αισθητή είναι η "αναβάθμιση" και της εντόπιας εγκληματικότητας, αφού η "αποτελεσματικότητα" των αδίστακτων Αλλοδαπών εγκληματιών έθελξε και τους εγχώριους. Όσο καθθυστερούμε να πράξουμε το προφανές (ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΚΔΙΩΞΗ ΚΑΘΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/320174/oi-metanastes-feugoun-kai-fesonoun-ta-horia/

  Άρα δεν παίρνουν την οικοσκευή "τους", αλλά τις οικοσκευές ΜΑΣ!!!! ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ (όπως π.χ. Γερμανία) ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/121560/lampadiaze-toys-kadoys-aporrimmaton
  ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΘΗΚΙ??? ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/321901/htupousan-me-ropala-ilikiomenous-gia-liga-euro/
  ΑΠΟΧΤΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΧΤΥΠΑΝΕ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΕΤΣΙ "ΕΦΥΓΕ" ΠΡΟΩΡΑ ΠΡΟ 7-8 ΧΡΟΝΩΝ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ) ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. http://www.hbnews.gr/permalink/126582.html
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ!!! ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100074_24/03/2012_476963
  "Ανακύκλωση εγκλημάτων στην Ελλάδα": Γεωργιανοί, Γύφτοι, Αλβανοί και άλλοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (πώς και τα παραδείγματα είναι μόνο από αλλοδαπούς??? ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!) αφήνονται ελεύθεροι και βέβαια εξαφανίζονται!!!! Ας όψεται ο ξεφτιλισμένος Καστανίδης και ο "νόμος" του περί αποσυμφόρησης αλλά και οι ΥΠΟΠΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ"!!! Το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ τι έγινε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/325878/sullipsi-allodapon-gia-oplokatohi-stin-arta/
  ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...), Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ" (ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!! ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/325929/anthropoi-kai-podikia-se-500-ktiria/
  ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΗ (ΜΕ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ) ΤΩΝ ΑΚΑΤΟΙΚΟΙΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/325970/treis-sullipseis-gia-diarrixeis-se-ih/
  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...), Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ" (ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!! ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/325908/epiasan-ton-listi-tis-pargas/
  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ...) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/327354/allodapos-dagose-kai-ekopse-to-dahtulo-astunomikou/?acpn=2

  Άσχετα από καθετί άλλο, είναι ΘΛΙΒΕΡΗ η έλλειψη εκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ.... Έπρεπε επιτόπου να τον έχουν τσακίσει, προτού κοπεί το δάχτυλο (π.χ. ένα χτύπημα στην καρωτίδα, ένα ηλεκτροσοκ, ή ακόμα και πυροβολισμός εξ επαφής!!!). ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΤΗΝΗ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/328451/dolofonia-ilikiomenou-sta-giannena/
  Aimilios
  Σήμερα, 11:07
  ενας ελληνας λιγοτερος,
  ενας μεταναστης πλουσιοτερος,
  θα κανει καμια αντιρατσιστικη πορεια ο συριζα παλι εξω απο το σπιτι του δολοφονημενου ελληνα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. http://troktiko.eu/2012/04/deltio-tupou-ths-g-a-d-p-anatolikis-makedonias-amp-thrakhs-gia-th-sullhpsh-tessaron-4-allodapon-diakinhton-pou-proothousan-sthn-chora-mas-dekapente-15-mh-nomimous-metanastes/
  Αφού ο σιχαμερός εγκληματίας, δουλέμπορας "προέβαλε σθεναρή αντίσταση" γιατί δεν τον πυροβολούσαν επιτόπου; ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/329120/exarthrothike-speira-pou-ekleve-autokinita-/

  Πάλι τα ίδια... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ", ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/329124/fortigo-me-anavolika-piastike-stin-kakavia/

  ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΠΡΗΞΙΜΟ" (ΕΛΕΩ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ) ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ??? ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΡΑΜΠΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Η΄ΑΥΤΟΙ Η΄ΕΜΕΙΣ!!! Μόνο την περασμένη εβδομάδα, μόνο στο περιβάλλον μου είχαμε την ιστορία του Γιώργου (ρήμαγμα σπιτιού από καθετί μεταλλικό), το (επαναληπτικό) ρήμαγμα των καλωδίων ηλεκτροφώτισης του Λυκαβηττού (!!!), την κλοπή της θείας της κολλητής της Ελένης και το ολοκληρωτικό ρήμαγμα του κτηρίου της ΦΙΛΥΡΑ (είχε κατασχεθεί από Τράπεζα) όπου οι γύφτοι ΔΕΝ άφησαν ούτε τις λεκάνες!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΧΥΡΩΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ??? ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΧΑΖΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/332117/drapetis-fulakon-o-odigos-me-ta-135-kila-hasis-/

  Το λογικό συμπέρασμα;;; Τα αλβανά τα σκοτώνουμε μόλις τα συλλάβουμε, αλλιώς δραπετεύουν/αδειοδοτούνται/αποφυλακίζονται/αποσυμφορούνται και κάνουν τα ίδια και χειρότερα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/332051/exarthrothike-speira-pou-ekviaze-ierodoules/

  "ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ"!!!! ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ...), ΑΡΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/332682/sunelifthisan-tesseris-allodapoi-gia-klopes-se-souper-market/

  Έλα μωρέ, πώς κάνετε έτσι;;; Τα "παιδιά" είναι οι σύγχρονοι "Ρομπέν των Δασών", έκλεβαν από τους πλούσιους αποικιοκράτες Έλληνες για να βοηθήσουν το δοκιμαζόμενο λαό των Αλβανών (αλκοολικών)... Ήταν και λίγο αγράμματα (φταίει η Παιδεία μας που δεν τους παρέχει ιδιαίτερα...) και παρερμήνευσαν το "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" σε "Συνέταιροι απ' τα Τίρανα"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/338707/kukloforousan-me-mahairia-kai-baltades/
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΚΟΝΙΣΤΕΣ-ΓΑΝΩΜΑΤΗΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!! ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ 22 ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ (ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. http://troktiko.eu/2012/04/deltio-tupou-ths-g-a-d-attikis-schetika-me-sullhpsh-duo-allodapon-melon-egklhmatikis-organoshs-diakinhshs-paranomon-metanaston-se-chores-ths-e-e/
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. http://troktiko.eu/2012/04/deltio-tupou-ths-g-a-d-p-anatolikis-makedonias-amp-thrakhs-gia-th-sullhpsh-duo-allodapon-diakinhton-oi-opoioi-proothousan-sthn-endochora-pente-5-mh-nomimous-metanastes/
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Κάθε λαθρομετανάστης θα εργάζεται προς 500ευρώ το μήνα, τη στιγμή που οι Έλληνες εργάζονται για 200; Και πώς θα λύσει αυτό το πρόβλημα της συνεχούς προσέλευσης λαθρομεταναστών; 500 ευρώ το μήνα είναι πλέον παράδεισος για τους Έλληνες, δε θα ελκύει κύματα λαθρομεταναστών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα εν λόγω χρήματα θα πηγαίνουν στον ΟΔΙΜΕΔΥ, ΟΧΙ στο Λαθρομετανάστη!!! Θα χρησιμοποιούνται για το κόστος παροχής στέγης, σίτισης, ένδυσης, ιατροφαρμακευτικής, επαναπροώθησης και ένα μικρό μέρος (50) θα του δίνεται στο τέλος. Ήδη τους δίνουν 500 ευρώ και τζάμπα εισιτήριο μόλις το αποφασίσουν να φύγουν...

   Διαγραφή
  2. Επίσης θυμίσου αυτά είχαν γραφτεί τον Ιανουάριο του 2011....

   Διαγραφή
 142. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/353561/gia-duo-hronia-rimazan-spitia-stin-attiki/
  Τα 25 αθώα θύματα να μηνύσουν: Υπουργούς (α)Δικαιοσύνης (που τους αφήνουν ελεύθερους με μικροποινές), (μη)Προστασίας του Πολίτη (που δεν ξεφορτώνονται μια για πάντα κάθε βρωμερό αλλοδαπό), Ενώσεις Αλληλέγγυων και Λαθρολάγνων (που αντιστέκονται σε κάθε προσπάθεια ρύθμισης), ΟΤΑ (που δεν θέλουν τα στρατόπεδα) κ.ο.κ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/353143/exihniastikan-listeies-se-korintho-kai-loutraki/
  Δεν "εξιχνιάστηκαν ληστείες" μόνο... Εξιχνιάστηκε ένας ακόμη αποχτηνωμένος αλλοδαπός (Αλβανός - η αδυναμία μου) που δε διστάζει να σκοτώσει (όταν χτυπάς 90χρονο όλα μπορούν να συμβούν) για λίγα ευρώ!!! Για τέτοια χτήνη οι φυλακές είναι παράδεισος, η εκτέλεση χάρη... Λυντσάρισμα να φτύσει το γάλα της (πουτάνας σίγουρα) μάνας του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/354882/piastikan-sta-heria-kai-tis-erixe-me-aerovolo/
  Μας σκοτώνουν με Καλάσνικωφ... μας σκοτώνουν με Μακάροβ... μας σκοτώνουν με μαχαίρια... μασ σκοτώνουν με μπουνιές και σακούλες... μας σκοτώνουν με λοστούς... μας σκοτώνουν με τις αρρώστιες που κουβάλησαν από τις κωλοχώρες τους... τώρα μας σκοτώνουν και με αεροβόλα;;;;;; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/354913/paraligo-tragodia-se-skafos-me-53-lathrometanastes/
  ΤΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;; ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 53 ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΟΛΙΟΦΘΕΙΡΟΥΝ, ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. http://www.newsbeast.gr/greece/FakelosMetanastes/arthro/354830/apeiloun-na-paroun-to-nomo-sta-heria-tous/
  dionisakis
  Χθες, 22:47
  Στην πειραϊκή πατραϊκή.... εδώ πάει και η παροιμία που λέγαμε παλιά: εκεί που στήναν οι κλέφτες τ'άρματα, τώρα κρεμούν οι γύφτοι τους ζουρνάδες.... Ενα κτίριο σύμβολο της βιομηχανικής ελλάδας, τώρα άντρο λαθρομεταναστών και παρανομίας... να η ελλάδα που ευαγγελίζονται οι αλληλέγγυοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.... ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΜΜ...ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΜΑΣ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ (όπως ο αθώος περαστικός στο Γκάζι) Η΄ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ!!!

  http://gr.news.yahoo.com/%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-135519119.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Κύττα να δεις που τελικά οι Αλβανοί θα μας απαλλάξουν από τους βρωμιάρηδες εξ ανατολών (όπως έκαναν στο παρελθόν και με τους Τούρκους...)! Καλά λένε οι Άγγλοι "to catch a thief you need a thief"...Από τους αλβανούς ποιός μας σώζει μετά;;;
  http://olympia.gr/2012/05/22/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%B5%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BE/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/137010/prosagoges-kai-syllipseis-exo-apo-ti-dieythynsi-allodapon
  Προσαγωγές και συλλήψεις έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών: Άρα από τους 127 ΜΟΝΟ 2 συνελήφθησαν;;;; Όλοι οι άλλοι ήταν αθώες (και νόμιμες) περιστερές;;; Μας δουλεύουν κανονικά ή μου φαίνεται;;; Επίσης γιατί μονίμως τραυματίζονται αστυνομικοί (Έλληνες πολίτες δηλαδή...) και ΠΟΤΕ δεν τραυματίζονται (ή καλύτερα σκοτώνονται) Αλλοδαποί;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/379702/eihan-diapraxei-30-diarrixeis-autokiniton-sti-rodo/ Είχαν διαπράξει 30 διαρρήξεις αυτοκινήτων στη Ρόδο

  "Ήταν λοιπόν ένας Παλαιστίνιος, ένας Αλγερινός και ένας Λίβυος...", "Ανέκδοτο θα πεις;", "Όχι, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ!!!!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/386221/dolofonia-enos-ilikiomenou-ston-agio-padeleimona/

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ (ΟΧΙ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΎΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ) ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. @lifomag: ATHENOLOGY - Κρούσμα φυματίωσης σε εστιατόριο του Συντάγματος http://bit.ly/O6lp4w ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"... Καλού-κακού σε επόμενες "επισκέψεις" κάντε και μερικά εμβολιάκια, ως μόνιμος συνιστώ ανεπιφύλακτα: Φυματίωσης, Ηπατίτιδες Α & Β, Πνευμονιόκοκκου, Μηνιγγίτιδας, Χολέρας, Γρίππης, Γενικό Πνευμονολογικών... Για Ελονοσία-Εγκεφαλίτιδα ΔΕΝ υπάρχει, οπότε ΚΑΛΟΣ ψεκασμός και ρούχα παντού... ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ανεκτικων κοροϊδων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. Διαφωνώ πλήρως με την κεντρική ιδέα του άρθρου! Κατα την γνώμη μου όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπη (αφού καταγγελθή το Δουβλίνο 2) α) άλλοι να τους επιτραπή να πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη (για ννα δουνε οι εκεί τζάμπα μάγγες τι εστί βερύκοκο) και β) να τους στείλουν πίσω στις χώρες τους. Αλλά με τους μασονο-εβραίους που μας κυβερνούν αυτό δεν θα γίνη ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Α) Είναι λίγο θλιβερό οι απόγονοι του Λεωνίδα να ανοίγουμε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ και αφετέρου, αν ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ η υπόλοιπη Ευρώπη από τα ΜΕΜΕΤΙΑ, ΠΟΣΟ θα αντέξει, μόνη της η Ελλαδίτσα;;;;

   Β) ΜΕ μέσο κόστος 2.000/επιστροφή, χρειαζόμαστε 4 ΔΙΣ για τα 2.000.000 που ήδη αλωνίζουν τη χώρα. Και με τους Γ΄φυτους και τους Αλβανούς τι θα κάνουμε, που θα γυρίζουν πίσω;;;


   Διαγραφή
 154. Καλό στην θεωρία, αλλά τόσος κόσμος που να ελεγχθεί, και να περιοριστεί, απαιτούνται χρήματα, και η Ελλάδα χρεοκόπησε, δυστυχώς εχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου, και θα χειροτερέψουν (για τους Ελληνες) στο μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή