Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

TheyTrainLathroToHitUs

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ (ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ) ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Όταν έγραφα το ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ (;;;) ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2015/05/greece-trains-its-killers.html δεν τολμούσα να φανταστώ τα νέα «ύψη» ανθελληνισμού και βλακείας στα οποία θα οδηγούσε η ιδεοληψία και η εθελοτυφλία τους αλληλέγγυους... Κι όμως το πηγάδι δείχνει να μην έχει πάτο: έτσι διάβασα (με φρίκη και αποστροφή) ότι θα εκπαιδεύουν στην πάλη τα ψευτοπροσφυγόπουλα ώστε να αμύνονται (λέει) ενάντια στις επιθέσεις των Ελλήνων!!! Και μάλιστα με δικά μας έξοδα, αφού τη δράση χρηματοδοτεί η ΑΔΑΕ, δηλαδή η εγκληματική οργάνωση που λεηλατεί τους Έλληνες!!!

Διαβάστε λοιπόν ακέραιη την ανακοίνωση και φρίξτε όσο κι εμείς:
Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, >>> δηλαδή οι πρόθυμοι λεηλατητές της περιουσίας των Ελλήνων<<<< η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, η Unicef και η ΜΚΟ «ΑΡΣΙΣ» με σκοπό να βοηθήσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο στόχος του προγράμματος είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών στην ελληνική κοινωνία, μέσω του αθλητισμού. Τα παιδιά αυτά θα διδάσκονται το άθλημα της Πάλης >>> τώρα πώς η ΠΑΛΗ επιλέχθηκε για να συμβάλει στην «ομαλή ένταξη» των, ήδη μοβόρων, λαθρομεταναστών είναι απορίας άξιον<<< και τις αξίες του αθλητισμού και του Ολυμπισμού, από τον ομοσπονδιακό προπονητή και υπάλληλο της ΑΑΔΕ Μπάμπη Καλτσίδη, ο οποίος θα παρέχει τις υπηρεσίες του εθελοντικά.>>>ακόμη ένας πρόθυμος προδότης, εχθρός της Φυλής και του Έθνους του. Αλήθεια διδάχθηκε ο, προφανώς Πόντιος, κος αυτός ΠΩΣ γέμισαν με ψευτοπρόσφυγες τα χωριά του Πόντου οι Τούρκοι ΠΡΙΝ τη Γενοκτονία; Δε βλέπει τις ιστορικές αναλογίες;;;<<<
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιωργος Πιτσιλής και πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας, υπέγραψαν το τρίτο πρωτόκολλο συνεργασίας. Τα προηγούμενα δύο χρόνια το πρόγραμμα αφορούσε την εκγύμναση των τελωνιακών υπαλλήλων, αλλά τώρα η συνεργασία επεκτάθηκε και σε ένα ευαίσθητο κομμάτι που αφορά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Παιδιά που βρίσκονται στη χώρα μας χωρίς γονείς και μακριά από την πατρίδα τους στόχος όλων είναι να τους δείξουν έμπρακτα ότι βρίσκονται σε μία φιλόξενη χώρα, όπου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.>>>και προφανώς η «διεκδίκηση των ονείρων» θα γίνεται με τις... μπουνιές και τις λαβές!!! Έτσι τα όνειρα αυτών θα γίνουν ο εφιάλτης ημών!!!<<<
Στο περιθώριο της υπογραφής της συνεργασίας η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τίμησε τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή για την προσφορά του στις αξίες του αθλητισμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και γενικός γραμματέας της ΕΛΟΠ Ξενοφώντας Αθανασίου, η γενική διευθύντρια των τελωνείων Ειρήνη Γιαλλούρη, ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Τάσος Μπουτίνος, η εκπρόσωπος της UNICEF Ολγα Σιώκου – Σιόβα και η εκπρόσωπος της ΜΚΟ «ΑΡΣΙΣ» Ζωή Κόκαλου και ο πρόεδρος του Ατλαντα Καλλιθέας και Παγκόσμιος πρωταθλητής Ηρακλής Δεσκουλίδης.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής για τη συνεργασία τόνισε: «Όπως γνωρίζετε, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη σε εξέλιξη ένα μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Ο στόχος είναι η εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. Πρώτα από όλα για τη σωματική τους προστασία και περαιτέρω για την ανάπτυξη της σωματικής και ψυχικής τους υγείας. Σήμερα επεκτείνουμε τη συνεργασία αυτή σε μία πολύ ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα ανήλικα παιδιά προσφύγων. >>>γιατί δεν την επέκτειναν σε μια πολύ πιο ευαίσθητη ομάδα, τα Ελληνόπουλα ή ακόμη καλύτερα στους Έλληνες Γέροντες που ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ οι Λάθρο;;;<<<
Με πολύ μεγάλη χαρά θα συμβάλουμε κι εμείς, ώστε τα παιδιά αυτά να εκπαιδευτούν στην Πάλη. Από τη μεριά μας, θα διαθέσουμε χώρους και έμψυχο δυναμικό. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Πάλης και υπάλληλός μας, Μπάμπης Καλτσίδης το έκανε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και προσωπικά χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία. Εμείς επενδύουμε στη συνεργασία με φορείς και οργανισμούς στον τομέα της εταιρικής ευθύνης, που προάγουν θέματα υγείας και παιδείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημα».
Ο Ολυμπιονίκης και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Θάνος από τη μεριά του σχολίασε: «Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε μία συνεργασία ανάμεσα σε δύο φορείς με τελείως διαφορετικούς στόχους, την Ομοσπονδία Πάλης και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Αμφότεροι όμως βρήκαν ένα πολύ σημαντικό κοινό στόχο. Αυτός ο στόχος έχει ως πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.
Το πρώτο σκέλος ήταν να εκπαιδεύσουμε τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ και των τελωνίων και τώρα το πρόγραμμα θα επεκταθεί στα μικρά παιδιά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα τα οποία θα διδάσκονται το άθλημα της Πάλης και τις αξίες του αθλητισμού και του Ολυμπισμού που γεννήθηκε στη χώρα μας. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος γιατί μία αθλητική ομοσπονδία και ένας οργανισμός όπως η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο συλλογή μεταλλίων και είσπραξη χρημάτων, αλλά κυρίως είναι η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία που κατά την γνώμη μου επιβάλλεται να κάνει κάθε φορέας και κάθε οργανισμός. Τα αποτελέσματα του έργου θα φανούν στα μάτια και τα χαμόγελα των ανήλικων αυτών παιδιών». >>>τώρα το πόσο «ανήλικα» είναι μένει να διερευνηθεί, αφού γελάνε και τα πλακάκια με τις δηλώσεις ηλικίας!!!<<<
Η υπεύθυνη επικοινωνίας UNICEF για το προσφυγικό Όλγα Σιώκου – Σιόβα τόνισε: «Είναι σημαντικές οι πρωτοβουλίες που προέρχονται την τοπική κοινότητα και αγκαλιάζουν τα παιδιά. Μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να έχουν μια ομαλή και άμεση κοινωνική ένταξη στην Ελλάδα, είτε παραμείνουν στον ελλαδικό χώρο, είτε προχωρήσουν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Τα ιδεώδη του αθλητισμού, η ευγενής άμιλλα και η φιλοσοφία πίσω από τον αθλητισμό, είναι πολύ σημαντικές αξίες για όλα τα παιδιά του κόσμου. Η UNICEF στηρίζει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αλλά και την «ΑΡΣΙΣ», που είναι ο βασικός συνεργάτης του προγράμματος και έχει αναλάβει 5 ζώνες προστασίας ασυνόδευτων παιδιών στην Ελλάδα».
Τέλος η γενική Διευθύντρια των τελωνειακών, Ειρήνη Γιαλλούρη επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία των δύο φορέων: «Είναι πάρα πολύ σημαντική και τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Γυμνάζονται οι συνάδελφοί μας. Αυτό βοηθάει και στην υγεία τους και τη σωματική τους ασφάλεια, μιας και ασχολούνται με το λαθρεμπόριο και είναι δύσκολος τομέας. Η ανανέωση ήταν πάρα πολύ σημαντική και θα συνεχιστεί και στο μέλλον».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φυσικά, όσοι από εμάς δεν τρώμε πολυπολιτισμικό σανό και δε φοράμε ανεκτικές παρωπίδες, αναγνωρίζουμε τον τεράστιο κίνδυνο για το μέλλον της χώρας. Ήδη το ότι τα σχολεία μας έχουν γεμίσει μοβόρικα αλλοδαπά υποχρεώνει τους, ελάχιστους πια, Έλληνες γονείς να υφίστανται (όταν μπορούν) το κόστος ιδιωτικών σχολείων, ώστε να γλιτώσουν τα τέκνα τους από τους ξυλοδαρμούς, τις κλοπές, τους εκφοβισμούς και όλα τα υπόλοιπα που τους επιφυλάσσουν.

Μια γρήγορα αναζήτηση στο YouTube θα σας δείξει άπειρα video όπου τα ψευτοπροσφυγόπουλα δέρνουν ανηλεώς τα εκθηλυκοποιημένα Ευρωπαία. Όσο για το «ποιόν» τους, εντελώς συμπτωματικά προχθές αλίευσα αυτό:

Ανόβερο - 15χρόνη τζιχαντίστρια σφάζει ανυποψίαστο αστυνομικό (Βίντεο)

http://www.eglimatikotita.gr/2016/03/15.html . Αλήθεια πόσο ακόμα πρέπει να αιμορραγήσουμε για να αφυπνιστούμε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου