Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

coup d'etat in Greece


ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2013!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ....


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Αίφνης ο χαροκαμμένος από την Κρίση και τη Δημοσιοϋπαλληλολατρεία Ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι σώθηκε από τα χειρότερα: τη Νέα Χούντα που απεργάζονταν στα σκοτεινά λαγούμια τους οι Έφεδροι των ΕΔ!!! Ο ήρωας Σαμαράς-Κιχώτης (το Δον αφορά κυρίους και δεν του ταιριάζει) και ο Γουρουνοκέφαλος-ΣάντσοΠατζα, αφού κατενίκησαν τους δράκους-ανεμόμυλους της Χ.Α. τα έβαλαν και με το γραφικό κουρέα των εφέδρων και ανεδείχθησαν πάλι νικητές!!! Αλλελούια, Δόξα εν Υψίστοις, Τη Υπερμάχω Στρατηγό και δέκα αυγά Τουρκίας...

Χαζούλικά μου, το Πραξικόπημα δεν το γλιτώσατε... Ούτε την επερχόμενη Χούντα βεβαίως-βεβαίως... Ζείτε ήδη στα χέρια της χειρότερης Χούντας που γνώρισε ποτέ η πολύπαθη αυτή χώρα και τα χειρότερα έπονται! Και εξηγούμαι:

Αξιοποιώντας κατάλληλα τον οχετό που ξέρναγαν τα ΜΜΕ (και που αποβλάκωνε την ήδη ημιαποβλακωμένη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού) η καθεστηκυία τάξη (το status quo μωρέ) πήρε θέση μάχης ενάντια σε καθετί πατριωτικό και εθνικιστικό μπορούσε να αντιπαρατάξει αυτή η φουκαριάρα χώρα.

Με μια κίνηση-ματ, αποκεφάλισε τα πλέον μάχιμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να τα αντικαταστήσει με μίσθαρνα όργανά της. Θυμίζω ότι και προ ολίγου καιρού είχε πράξει το ίδιο με τις ΕΔ, οπότε τώρα πλέον ο ασφυκτικός έλεγχός της είναι περισσότερο από βέβαιος. Βέβαια, για το «φόβο των Ιουδαίων» θα εντάξει (το κάνει ήδη) στο στράτευμα και στην ΕΛ.ΑΣ. αλλοδαπούς αξιωματικούς, πιστούς μισθοφόρους της παγκοσμιοποίησης, της ανεκτικότητας και των συμφερόντων των αφεντικών τους (παραβλέποντας τα μαθήματα ιστορίας όπου οι, επίσης μισθοφόροι και αλλοδαποί, Πραιτωριανοί έφτασαν να ανακηρύσσουν αυτοκράτορες και οι Γενίτσαροι σουλτάνους).

Με μια δεύτερη κίνηση-ματ, διέσυρε, απαξίωσε και πανικόβαλε το κίνημα Εφέδρων και όσους ασχολούνται με αυτό. Ποιός θα τολμήσει να βγει για ασκήσεις με παραλλαγή, ποιός θα διανοηθεί να ζητήσει τη σύμπραξη των ΕΔ για τη διατήρηση του αξιόμαχου των Ελλήνων σε αυτή την κρισιμότατη εποχή; Οποιαδήποτε συνεργασία, συνεκπαίδευση θεωρείται αυτόματα ύποπτη, οδηγεί σε διαθεσιμότητες και απολύσεις.

Με μια τρίτη κίνηση-ματ, συνέλαβε όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ενός αμφιλεγόμενου βεβαίως κόμματος, που παρ΄όλ΄αυτά παραμένει νόμιμα εκλεγμένο (ίσως το μόνο, αφού δέχτηκε τρομερό πόλεμο από τα ΜΜΕ και είναι το μόνο που δεν υπερέβει τις υποτιθέμενα ελεγχόμενες δαπάνες προβολής). Η Χ.Α. ήταν το μόνο κόμμα που κρούει διαρκώς τον κώδωνα κινδύνου για τη λαθροπλημμύρα εγκληματιών από Ασία, Αφρική και π.Αν. Μπλοκ που καθιστά τους Έλληνες μειονότητα στη χώρα, καθώς και το μόνο κόμμα με σαφή εθνικόφρωνα τοποθέτηση (το ανέκδοτο Αν.Ελ. καταρρέει όσο ο φαιδρός Καμμένος «ξεδιπλώνει» το ταλέντο του οπορτουνιστή και αριβίστα κι ενώ δηλώνει απερίφραστα ότι θα συνεργαστεί με το, καταφανέστατα ανθελληνικό, ΣΥΡΙΖΑ).

Κάπου εδώ γίνεται σαφές ότι η χώρα ζει πλέον υπό το καθεστώς απόλυτης ΧΟΥΝΤΑΣ, όχι συνταγματαρχών κλπ. αλλά πολιτικών, διαπλεκόμενων και ΜΜΕ. Και εξηγώ:

Αποκαλύφτηκε η συστηματική παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλλέξεων νόμιμα εκλεγμένων αντιπροσώπων του Έθνους από την ΕΥΠ! Για αντίστοιχες καταστρατηγήσεις παραιτήθηκε ο πανίσχυρος (και τελικά αναγνωριζόμενος ως καλός πρόεδρος) Νίξον, πέφτουν κυβερνήσεις σε Αγγλία και άλλες σοβαρές χώρες. Εδώ βεβαίως δεν άνοιξε ρουθούνι...

Τα συστημικά, αίφνης «φασιστιβόρα», ΜΜΕ έκαναν χρήση κάθε παράλογης και αντιδεοντολογικής μεθόδου για να πλήξουν τη Χ.Α. Είδαμε μαρτυρίες από Γύφτους (!!!) του Ασπρόπυργου (ναι, τους ίδιους που τρομοκρατούν τον πληθυσμό της περιοχής, καταπατούν δημόσια και ιδιωτική γη και πλιατσικολογούν οτιδήποτε μεταλλιικό όταν δεν κλέβουν...) που μάλιστα πυροβολούσαν προειδοποιητικά (!!!!!!) στον αέρα (προφανώς οι Νόμοι δεν ισχύουν γι αυτούς) με καραμπίνες (που τις έχουν πως;;; Εξ όσων θυμούμαι απαιτείται μόνιμη κατοικία για οπλοκατοχή στην Ελλάδα). Είδαμε μαρτυρίες από εκπαιδευτικούς (ναι, τους ίδιους που διδάσκουν κλάσμα των ωρών των υπόλοιπων χωρών-μελών ΟΟΣΑ και των κουτόφραγκων, ενώ παράλληλα τα «μασάνε» από φροντιστήρια και αρνούνται να αξιολογηθούν) που καταφέρονταν με μύδρους κατά της διείσδυσης της Χ.Α. στα σχολεία-γυμνάσια-λύκεια, ενώ πίσω τους οι τοίχοι ήταν γεμάτοι σφυροδρέπανα και σήματα αναρχίας (αυτοί δεν είναι πρόβλημα για τα σχολεία, είναι κατήχηση...). Είδαμε αρχηγούς αγελών (ε, συγγνώμη κοινοτήτων ήθελα να πω) που έχουν κατασφαγιάσει τον Ελληνικό λαό (Πάκια, αλβάνια κλπ.) να αποκτούν βήμα για να ξεράσουν τη χολή τους κατά της Χ.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. (που προφανώς δεν τους άφηναν να κατακλύσουν τη χώρα...). Είδαμε μέχρι και το Indymedia (ναι, το blog των εγκληματιών-τρομοκρατών-μπαχαλάκηδων-εμπρηστών κ.ο.κ.) να αναφέρεται ως «πηγή που δεν εισακούστηκε». Η γελοιότητα ξεπέρασε κάθε όριο όταν «δημοσιογράφος» είπε πως τα αεροβόλα-airsoft μπορούν να μετατραπούν σε πυροβόλα (και σίγουρα να εκτοξεύουν βλήματα σαν κι αυτόν....)

Κάθε έννοια ΕΥΘΥΔΙΚΙΑΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και γενικότερου δικαίου (μέχρι και το "τεκμήριον αθωότητος") ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ αυτές τις ημέρες. Υψηλόβαθμοι (και όχι μόνο) αστυνομικοί αποτάχθησαν ως «σχετιζόμενοι» με τη Χ.Α. (ένα καθ’ όλα νόμιμο κόμμα μέχρις αποδείξεως του εναντίου). Μηνύσεις περί συκοφαντικής δυσφήμισης κατά λαμογιοδημοσιογράφων και διαπλοκοεκδοτών τέθηκαν στο «αρχείο» χωρίς την (απαραίτητη κατά το Νόμο) τήρηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου. Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνελήφθησαν εν χορώ (μιλάμε για το ίδιο κΥνοβούλιο που δεν είχε άρει την ασυλία ούτε του φονιά της συντρόφου του βο(υ)λευτή ΝΔ Θράκης, ούτε της γλισχρής Μιλένας, ούτε του μαζικού δολοφόνου των Ελλήνων Γιωργάκη, ούτε πολλών άλλων). Στελέχη διαφόρων βαθμίδων της Χ.Α. δέχθηκαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα σπίτια τους και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο για αφορμές που συστηματικά αγνοούνται όταν αφορούν μέλη εγκληματικών αριστερίστικων οργανώσεων (π.χ. το πτυσσόμενο γκλομπ του Υπ. Τομέα Κερατσινίου πώς συγκρίνεται με τους 20 ροπαλοφόρους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πέρασαν αμέριμνοι κάτω από το σπίτι μου, «συνοδεία» αστυνιομικών; Τα airsoft του Ρεθυμνιώτη της Π.Π. πως συγκρίνονται με το οπλοστάσιο της Βίλλας Αμαλία, για το οποίο δε συνελήφθη ουδείς;;;;). Ήδη τη στιγμή που γράφω αυτά τα λόγια, πλειάδα νομικών αμφισβητεί ευθέως το νομικό σκεύασμα στο οποίο στηρίχθηκε η σύλληψη των στελεχών της Χ.Α.

Ο οχετός της λάσπης των ΜΜΕ ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Σε μια προσπάθεια να πλειοδοτήσουν (και επακόλουθα να «ξεχωρίσουν», προσελκύοντας τα χρυσά ποσοστά τηλεθεαματικότητας), έφτασαν στην υπερβολή. Κατηγορήθηκαν οι Έφεδροι ως πιθανοί κινηματίες (με τι όπλα ακριβώς;;;). Κατηγορήθηκαν οργανώσεις που ευθαρσώς τοποθετούνται εκτός της Χ.Α. και του πολιτικού παιγνίου, όπως η Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Κατηγορήθηκαν έως και οι Πρόσκοποι, αυτός ο ιερός θεσμός που τόσα έχει προσφέρει (και του όποιου την προτομή του ιδρυτού σκύλεψαν από την πλ. Αργεντινής Δημοκρατίας οι ρυπαροί αναρχοαριστεροί ή τα αλλοδαπά τσιράκιά τους...) και υποχρεώθηκαν σε απολογισμό.

Όμως ο δις-εθνοπροδότης Σαμαράς, ο ούτε-καν-Έλληνας Τούρκογλου-Βουβουζέλος και ο πάντα ανθΈλληνας Τσίπρας δεν έχουν μελετήσει καλά την Αρχαία Ελλάδα και ένα από τα βασικά της μαθήματα: την Ύβρι. Με τις πράξεις τους αυτές φέρνουν μόνοι τους την πτώση τους και αυτή θα είναι απότομη και σκληρή. Και εξηγούμαι:

Εξαλείφοντας το ένα «άκρο» δρουν μονομερώς και επαναφέρουν (ίσως και ενισχύουν) μια ανισορροπία που μόνο κακό έχει προξενήσει στην Ελλάδα. Ήδη τα θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν (!!!) να απολογηθούν οι θιασώτες της θεωρίας των δύο άκρων, αφού, προφανώς, οι δικοί τους φόνοι και τα δικά τους εγκλήματα δεν μοιάζουν με αυτά της Χ.Α. (πρωτότυπη φιλοσοφική αντίληψη δε νομίζετε;;;). Ήδη σημειώνονται επιθέσεις κατά μελών, γραφείων και συμβόλων της Χ.Α. οι οποίες μένουν επικίνδυνα ατιμώρητες από τους επιφορτισμένους με την τήρηση του Νόμου. Ήδη η κατάσταση έχει ξεφύγει παντός ελέγχου και σημειώνονται επιθέσεις κατά απλών πατριωτών, όπως ο εκπαιδευτικός που απαίτησε να μην πυρπολούν τη σημαία στη Θες/νίκη, ο απόστρατος αστυνομικός στο Βόλο κ.ο.κ.

«Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παππάς» λέει η λαϊκή σοφία και όσο κι αν έχει αποβλακωθεί από τα τουρκοτσοντοκάναλα ο ελληνικός λαός, αντιλαμβάνεται πλέον πότε γίνεται συστηματική προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου. Άλλωστε ο κορεσμός είναι γενικό φαινόμενο. Μάλιστα η συνεχιζόμενη στέρηση του δικαιώματος παρουσίας-απολογίας στα στελέχη της Χ.Α., η απέλπιδα αναζήτηση μαρτύρων (ο ανώνυμος χρυσαυγίτης που περιφερόταν στα κανάλια έχει γίνει ανέκδοτο) και η εμφανής ανισότητα αντιμετώπισης καταγράφονται. Ακόμη και «μικρές λεπτομέρειες», όπως π.χ. η προσπάθεια διασυρμού με την έξοδο από την κύρια είσοδο της ΓΑΔΑ αντί της «προστατευόμενης» πίσω, η στέρηση των οπαδών της δυνατότητας συγκέντρωσης (κάτι που δεν έγινε ούτε για «Πυρήνες Φωτιάς», «17Ν», «Επαναστατικούς Πυρήνες», κωλόπαιδα ΒΠ και άλλα κατακάθια-τρομοκράτες όταν συλλαμβάνονταν) φτάνουν σιγά-σιγά στο ευρύ κοινό.

Η Χ.Α. λειτουργούσε ως ασφαλιστική δικλείδα για ένα ολοένα διευρυνόμενο τμήμα δυσαρεστημένων του πληθυσμού. Μαζεύονταν στις ομιλίες, φορούσαν τις στολές, φώναζαν συνθήματα, συμμετείχαν σε κοινές δράσεις, πιθανά επιτίθονταν σε τίποτα αλλοδαπούς (πράξη που κατ’ εμένα δε θα έπρεπε καν να απασχολεί τη δικαιοσύνη, με δεδομένη την ισλαμοπλημμύρα και τους κινδύνους για την Ευρώπη εν γένει...), ψήφιζαν και ήλπιζαν. Στερώντας τους αυτή τη δικλείδα είναι σα να ταπώνει κανείς μια χύτρα ταχύτητος: σύντομα θα εκραγεί και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού και πώς. Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα έχουμε σύντομα Ακροδεξιά Τρομοκρατία στην Ελλάδα (όπως εξάλλου και στην υπόλοιπη Ευρώπη) ως αντιστάθμισμα...

Έγινε προφανής η παγερή αδιαφορία των κρατούντων για την άποψη του λαού. Όσα κακά και αν της προσάψει κανείς, η Χ.Α. ήταν όντως (για να χρησιμοποιήσω τα λόγια αριστερού διανοούμενου) «το μόνο γνήσια λαϊκό κίνημα» της χώρας. Στο αποξενωμένο από την πραγματικότητα ΚΚΕ (και την μουμιοποιημένη, εστέτ, αντιπαθή Λιάνα), στο λαθρολάγνο, υπεροπτικό και καθοδηγητικό ΣΥΡΙΖΑ, στην τουρκολάγνα ΔΗΜΑΡ, η Χ.Α. αντέτασσε ένα πρόσωπο λαϊκό και ίσως ζωώδες, αλλά πολύ τιμιότερο και σίγουρα πιο κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του λαού. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η διαρροή από ΚΚΕ και άλλα αριστερά μορφώματα σε αυτήν. Ενώ λοιπόν ζούμε στην Ελλάδα όπου «μόνος θεσμός είναι ο λαός» (κατά τη ρήση του αισχρού Ανδρέα), αυτό παύει να ισχύει όταν ο «λαός» είναι «δεξιός»!!!

Error communis facit jus (το κοινό λάθος παράγει νόμο) κατά τους Ρωμαίους νομοθέτες. Και όταν κάποια πράγματα έχουν γίνει πολυετής πρακτική, η ξαφνική ποινικοποίησή τους υπέρ των κρατούντων, δεν μπορεί παρά να διακωμωδείται από το λαό. Ναι οι Χρυσαυγίτες έβριζαν και βωμολοχούσαν - το έπρατταν όμως μέσα σε ένα κΥνοβούλιο του οποίου ο πρόεδρος είχε ζητήσει πεολειχία από έτερο βουλευτή, για να αναφέρουμε ένα μικρό παράδειγμα. Ναι οι Χρυσαυγίτες προέβαιναν σε επιθέσεις και σωματική βια – την ασκούσαν όμως είτε κατά των αλλοδαπών, εγκληματιών και λαθροεισβολέων είτε κατά ομάδων που έχουν προηγηθεί κατά πολύ στη βιαιοπραγία (π.χ. αριστεριστές, αναρχικοί). Ναι οι Χρυσαυγίτες πουλούσαν προστασία – γιατί οι κομματικοί συνδυασμοί στα ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν κάνουν το ίδιο; Το ΠΑΜΕ που εκβιάζει τους εργοδότες να μην απολύουν τους δικούς του και μόνο δεν πουλάει προστασία; Οι καταληψίες που προστατεύουν τους λαθρέμπορους από την ΕΛ.ΑΣ.; Ναι οι Χρυσαυγίτες δεν είχαν οικονομικό πρόγραμμα και πολιτική – μήπως έχει ο ΣΥΡΙΖΑ των 1.000 προσώπων; Μήπως μας οδήγησε πουθενά η οικονομική πολιτική του ΓΑΠ; Ναι οι Χρυσαυγίτες ίσως καρπούνταν «μαύρο χρήμα» (αν και αδυνατώ να κατανοήσω από πού) – μήπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ της λίστας Laggard και των άπειρων σκανδάλων δεν κάνουν το ίδιο; Ναι οι Χρυσαυγίτες ίσως εγκλημάτισαν – μήπως δεν έχουμε στο κΥνοβούλιο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπεραμύνονται των εγκληματιών τέκνων τους; Μήπως δεν παραστάθηκε το μισό εκτελεστικό του ΣΥΡΙΖΑ ως μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν; Ναι οι Χρυσαυγίτες είναι ρατσιστές – είναι όμως ρατσιστές ΥΠΕΡ των Ελλήνων και όχι ΚΑΤΑ αυτών όπως η Ρεπούση και όλος ο «προοδευτικός» συρφετός που πράττει καθετί δυνατό για να αποδομήσει το εθνικό φρόνημα. Ναι οι Χρυσαυγίτες ίσως είναι Ναζιστές – δεν είναι όμως οπαδοί του χασάπη των Ελλήνων Κεμάλ όπως 4-5 βο(υ)λευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και όπως ο ανεκδιήγητος Μπουταρέλ.

Πολύ φοβούμαι ότι ο Σαμαράς ολοκλήρωσε το έργο καταστροφής της Ελλάδας
που είχε ξεκινήσει ο Ανδρέας, είχε συνεχίσει ο ίδιος
και είχε φέρει σε ποσοστό άνω του 90% ο Γιωργάκης.
Οι Ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει για τα καλά και δε βλέπω κανένα με τη διάθεση να τους κλείσει προς όφελος της χώρας.
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΒΑΘΥΝΕ!!!


Υ.Γ.: Αν παρεπιπτόντως σας απασχολεί τόσο πολύ η ιστορία των πραξικοπημάτων και των κομμάτων-εγκληματικών συμμοριών στην Ελλάδα, αναρωτηθείτε το εξής: Σύμφωνα με την ομολογία (τη «μητέρα» των αποδείξεων) του «μοιραίου ανθρώπου» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου (του εξαδέλφου του και του μόνου που «μίλησε»), ο Άκης χρησιμοποίησε κάποια από τα εκατομμύρια των μιζών για να νομιμοποιήσει παράνομα και να εξαγοράσει τις ψήφους 300.000 αλλοδαπών. Οι ψήφοι αυτοί αλλοίωσαν το παράξενο εκλογικό αποτέλεσμα του 2000 (όπου ενώ ξεκίνησαν οι εορτασμοί της ΝΔ, ξαφνικά «πήρε κεφάλι» το ΠΑΣΟΚ με 150.000 υπεροχή). Έχουμε λοιπόν εδώ μια ξεκάθαρη περίπτωση κατάλυσης της Δημοκρατίας (Κομματοκρατία έχουμε, αλλά ας τη λέμε Δημοκρατία για να μη σας στενοχωρώ...), από μια ξεκάθαρα εγκληματική οργάνωση (και ξέπλυμα χρήματος και τα «πάντα-όλα» έκανε το ΠΑΣΟΚ) και μια εγκαθίδρυση Χούντας που διήρκεσε για 3 χρόνια. Γιατί δεν έχουν συλληφθεί ο «καθηγητής» Σημίτης, ο «βαρώνος» Παπαντωνίου και όλο το συνάφι των χουνταίων του ΠΑΣΟΚ;;;;

2 σχόλια:

 1. Και το κερασάκι στην τούρτα της κοινοβουλευτικής χούντας: αποχρώσες ενδείξεις για φουλ νοθεία στις εκλογές του 2012. Παραθέτω σχόλιο μου αναρτημένο στο φατσοβιβλίο Φ/Β.
  Επειδή ίσως δεν καταλαβαίνω και κάποιος από εσάς μπορεί να μου εξηγήσει καλλίτερα:
  Τι να συμπεράνω από τους 2 συνημμένους πίνακες, τον 1ο των επίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών του Ιουνίου 2012 και τον 2ο της ΕΛΣΤΑΤ με την απογραφή νόμιμου πληθυσμού που δημοσιεύτηκε μετά τις εκλογές.
  Γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους 9.947.876 (όλοι νόμιμα υποτίθεται γραμμένοι)
  Απογραφής Νόμιμοι 9.903.268
  Βέβαια για να είσαι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών.
  Στην ίδια απογραφή φαίνεται ότι οι κάτω των 18 ετών είναι 1.900.000
  Άρα Γραμμένοι θα έπρεπε να είναι οι νόμιμοι της απογραφής ενήλικες και ανήλικοι 9.903.268 μείον τους ανήλικους περίπου 1.900.000 = 8.003.268 περίπου δηλ 8.000.000 (όλοι νόμιμα γραμμένοι)
  Πως ήταν λοιπόν γραμμένοι 9.947.876 όταν έπρεπε να είναι 8.000.000 ?
  Είχαμε δηλαδή περίπου 2.000.000 άτομα παράνομα γραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους που αν το πολλαπλασιάσομε με το γενικό ποσοστό συμμετοχής 62,49 % σημαίνει 1.300.000 παράνομους ψήφους. Νοθεία δηλαδή κοντά 1,3 εκατομμύριο ψήφοι κάτι λιγότερο δηλαδή από όσους ψήφους πήρε συνολικά το 2ο κόμμα.
  Αν αυτό δεν είναι εκτεταμένη νοθεία τότε τι είναι ?
  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τι λένε ?
  Σχετική και η Μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου στο http://www.humansupport.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύγε Γιώργο
  έξω από τα δόντια...σκίστους τους πραξικοπηματίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή