Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

GreekJusticeFavorsLeftists

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ; Η’ ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ;;;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Σήμερα η σύντροφός μου αντιδικούσε με ένα διακεκριμένο αριστερό. Το αντικείμενο της αντιδικίας τις δικαίωνε οφθαλμοφανώς: Προ 10 και βάλε ετών απολύθηκαν από εταιρία στα πρόθυρα χρεωκοπίας, προφανώς χωρίς αποζημιώσεις και άλλες «πολυτέλειες». Κατόπιν συστάσεως ηλιθίου γνωστού τους απευθύνθηκαν σε κάποιον «κύριο» Χατζηπαπάρα (το όνομα είναι οικονικό), δικηγόρο και «ακτιβιστή» (το όνομά του φιγουράρει ψηλά στα ανθελληνικά σκουλίκια τύπου «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» του Τρεμόπουλου και ΑΝΤΑΡΣΥΑ του φονιά-εμπρηστή Κωνσταντίνου). Αυτός ο «καλός άνθρωπος» ανέλαβε τη σίγουρη υπόθεσή τους με εργολαβικό 20%, το οποίο φρόντισε να μην τους δώσει ποτέ εγγράφως.

Στην πορεία των ετών, άρχισε να κινείται με «περίεργο» τρόπο. Για παράδειγμα επέμεινε να αρνηθούν οποιοδήποτε συμβιβασμό με τον πρώην εργοδότη τους που, κατεστραμμένος και υπό χρεωκοπία πλέον, ζήτησε να μην του βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι του. Προφανώς είχε άλλα ενδιαφέροντα ο «κος» Χατζηπαπάρας, αφού τον εντόπισαν στον πλειστηριασμό να προσπαθεί να αγοράσει το εν λόγω σπίτι.

Επίσης υιοθέτησε την, πάγια, πρακτική να κωλυσιεργεί τη διαδικασία πτώχευσης, ώστε να καρπωθεί περισσότερα η διορισμένη σύνδικος (που πιθανότατα δεν τον άφησε χωρίς το φιλοδώρημά του).

Το μεγάλο «πάρτυ» όμως άρχισε όταν επιτέλους τελεσιδίκησε αυτή η περιπέτεια. Προς μεγάλη τους έκπληξη οι πελάτισσες του «κου» Χατζηπαπάρα ανακάλυψαν ότι, λόγω δικής του αμέλειας, δεν λάμβαναν ούτε τόκους, ούτε έξοδα πάρα μόνο τα χρωστούμενα 10 έτη μετά!!!

Και, επιδεικνύοντας το γνωστό θράσος και την αμετροέπεια των σιχαμένων αριστερών, «αλληλέγγυων» και λοιπών βρωμιάρηδων, ο Χατζηπαπάρας απαίτησε όχι 20, αλλά 35% αμοιβή με γελοία δικαιολογία ότι μεσολάβησε και χρεωκοπία (την οποία όμως δε χειρίστηκε αυτός!!!)! Ουσιαστικά απαίτησε να πιεί το αίμα των φτωχών και άνεργων κοριτσιών 10 χρόνια μετά και ενώ, χάρη στην ανικανότητά του, δεν είχαν πάρει ούτε καν τους νόμιμους τόκους υπερημερίας!!! Ακόμα θρασύτερα, απαιτούσε αυτό το ποσό επί του συνόλου των χρημάτων που έλαβαν, ενώ το 50% σχεδόν το απαιτούσε από τις κοπέλες το ΙΚΑ!!!

Δυστυχώς, υπό το βάρος απειλών, οι περισσότερες λύγισαν. Δύο όμως αποφάσισαν να αντισταθούν και να υψώσουν το ανάστημά τους στο ψευτοαριστερό σκουλίκι. Μη βρίσκοντας άλλο μέσο, προσέφυγαν στο ΔΣΑ, πιστεύοντας ότι θα τους δικαιώσει το, θεωρητικά, πειθαρχικό όργανο. Αντ’ αυτού όμως ο Χατζηπαπάρας, με μια κίνηση χαρακτηριστικά θρασύδειλη, «συνταξιοδοτήθηκε», καθιστώντας το ΔΣΑ αναρμόδιο.

Κι εδώ ο εφιάλτης γίνεται οδύσσεια. Αξιοποιώντας τις «γνώσεις» του και την κόρη του, ο Χατζηπαπάρας μήνυσε τις κοπέλες γιατί προσέφυγαν στο Πειθαρχικό (αυτή είναι άλλη μια βρωμερή πρακτική των επίορκων δικηγορίσκων που δυστυχώς επιτρέπει το σάπιο δικαστικό μας σύστημα...)! Μάλιστα, επικαλούμενος τη συμμετοχή του στις βρωμερές ΜΚΟ που λυμαίνονται τα λεφτά των φορολογούμενων και την παρουσία του ως υποψήφιου ευρωλιγούρη-βουλευτή στα ψοφοδέλτια των αισχρών αποκομμάτων, απαιτεί και €25.000 αποζημίωση από καθεμία τους!!!

Και ήρθε η ημέρα του ποινικού δικαστηρίου. Μια ξεφτιλισμένη παλιαδερφή Εισαγγελέας, λάβρος κατά των θυμάτων, στέρησε από τον ένα μάρτυρα το δικαίωμα να εξηγήσει πώς είχε πέσει θύμα του Χατζηπαπάρα σε αντίστοιχη υπόθεση στο παρελθόν, αρνήθηκε να ακούσει τις αιτιάσεις γιατί δεν πληρώνουν (αφού ακόμη μέρος του ποσού είναι υπό αμφισβήτηση), απαίτησε από τις μηνυόμενες και όχι από τη δικηγόρο τους να εξηγήσουν ποιό λάθος έκανε ο Χατζηπαπάρας και τους στέρησε τους νόμιμους τόκους, επιδίωξε να αποσπάσει μαρτυρία για το ποιόν του γράφοντος την προσφυγή στο ΔΣΑ, αγνόησε ότι συνταξιοδοτούμενος ο Χατζηπαπάρας δεν κρίθηκε από το Πειθαρχικό, άρα δεν υφίσταται δυσφήμιση και εν τέλει καταδίκασε σε φυλάκιση δυο αναξιοπαθούντες κοπέλες, θύματα ένος από τα γλίσχρα υποκείμενα που απαρτίζουν στη χώρα μας την «προοδευτική αριστερά».

Ως επιμύθιο να αναφέρουμε ότι από όλες τις υποθέσεις που δικάστηκαν με την εν λόγω σύνθεση, αθώος κρίθηκε μόνο ένας σκατοαλβανός που έχει φεσώσει τα δημόσια νοσοκομεία με 50.000€, κατόπιν αυτοκινητιστικού στη Ρόδο!!!


Κυρίες και Κύριοι, δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει πέσει και αυτή στα χέρια των βρωμιάρηδων τύπου Χατζηπαπάρα και σία. Είτε δεχόμενοι απειλές από τα αντεξουσιαστικά σκουπίδια, είτε δωροδοκούμενοι, είτε συμπαθούντες λόγω ιδεοληψίας, οι δικαστικοί κρίνουν πάντα υπέρ κάθε τρομοκράτη, κάθε βρωμοαλλοδαπού κάθε ψευτοπροοδευτικού. Καληνύχτα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου