Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

GreeceGivingAwayItsKurdsNaturalAllies


ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ «ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ» ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ «ΚΥΡΙΟΙ» ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τις «εντυπωσιακές επιτυχίες» της Αντιτρομοκρατικής στον εντοπισμό των Τούρκων Τρομοκρατών (βλ. Κούρδων) που δρούσαν με ορμητήριο τη χώρα μας. Και κάποιοι ηλίθιοι θαυμάζουν κιόλας την «αποτελεσματικότητα» του χυδαίου Δένδια και της κλίκας του. Κι όμως αυτό που συνέβει ήταν ένα ακόμη δείγμα δουλοπρέπειας προς τους χασάπηδες της Ασίας από τα εγκάθετα τσιράκια τους!

Κι εξηγούμαι: τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι αλληλοσκοτώνονται, ή ακόμη καλύτερα αν οι Κούρδοι «περάσουν μαχαίρι» και τον τελευταίο τούρκο στον πλανήτη; Δε γνωρίζω για εσάς, εγώ όμως θα έκανα πάρτυ αν εξαφανιζόταν αυτή η βρωμερή φυλή. Ακόμη χειρότερο, οι Κούρδοι στηρίχθηκαν στην Ελλάδα για τον αγώνα τους, βοηθήθηκαν από τις λιγότερο ψοφοδεείς κυβερνήσεις του παρελθόντος και απιοτέλεσαν σημαντικό παράγοντα αποσταθεροποίησης του εχθρού. Χώρια που κάθε βομβιστική τους ενέργεια στέλνει καραβιές τουρίστες σε εμάς, τουρίστες που σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν στα χέρια των βρωμιάρηδων...

Τέτοιους συμμάχους τους χρυσοπληρώνεις... Αντ’ αυτού, εμείς παραδώσαμε τον ηγέτη τους (επί υπουργείας του γουρουνανθρωπου Πάγκαλου) και τώρα ολοκληρώνουμε την προδοσία παραδίνοντας και τους αγωνιστές τους (επί υπουργείας του γουρουνανθρωπου Βενιζέλου)! Έτσι, όχι μόνο στερούμαστε ένα φυσικό σύμμαχο, αλλά διακινδυνεύουμε να γίνει η Ελλάδα στόχος επιθέσεων των Κούρδων τρομοκρατών! Όχι μόνο χάνουμε την ευκαιρία να «εκθρονίσουμε» το βδέλυγμα από τον τουριστικό χάρτη (30.000.000 τουρίστες οι τούρκοι, 17.000.000 με το ζόρι εμείς!!!), αλλά κινδυνεύουμε να χάσουμε κι άλλο!!

Και προκύπτει το εύλογο ερώτημα: είναι οι ταγοί μας τόσο ηλίθιοι;;; Όχι βέβαια, απλά είναι φερέφωνα των τούρκων, είναι ψοφοδεείς πολιτικάντηδες, είναι ραγιάδες και κυρίως είναι πουλημένα τομάρια! Κι ως γνωστό, ο κατήφορος της διαφθοράς δεν έχει σταματημό. Κι εξηγούμαι:

Σαφώς και γνωρίζαμε εδώ και χρόνια τη δράση των Κούρδων και τα ορμητήριά τους. Τι συνέβει λοιπόν ξαφνικά; Τι ενέκυψε; Μα, μια ματιά στις ειδήσεις θα σας κατατοπίσει: το αρχιλαμόγιο Φιλιππίδης! Αυτός ο αρχιεγκληματίας, αυτό το χαμερπές που αναρριχήθηκε από κολαούζος του Βαρδινογιάννη σε σημαντικό οικονομικό παράγοντα, στερούμενος κάθε προσόντος, κάθε ηθικής, κάθε μέτρου, συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Φανταστείτε πόσο ηχηρά θα ακουγόταν το βέλασμά του όταν θα άρχιζε να καταδίδει όλα τα λαμόγια-συνενόχους του, που προφανώς περιλαμβάνουν τον «αφρό» (αφρό κάνουν και τα λύμματα όταν τα χτυπάς για να μη ξεχνιόμαστε...) της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας...


Έτσι λοιπόν, τα σκουλίκια της πολιτικής μας, πήγαν να «παζαρέψουν» με τους επαγγελματίες εκδορείς (αν παζάρεψαν καν...). Και το αντάλλαγμα για τη σιωπή του Φιλιππίδη (που εκδόθηκε ξαφνικά και απελευθερώθηκε ξαφνικότερα...) ήταν ακριβό: προδώσαμε τους φυσικούς μας συμμάχους, τους εχθρούς του προαιώνιου εχθρού μας, την μοναδική «Πέμπτη φάλαγγα» που διαθέταμε (σε αντίθεση με τα εκατομμύρια πεμπτοφαλαγγίτες μουσουλμάνους, αλβανούς και αλληλέγγυους που μας έχει «φυτέψει» η Άγκυρα...). Αλλά σιγά μη νοιάζονται οι πολιτικοί για την Ελλάδα, το τομάρι τους να είναι καλά!!!

1 σχόλιο: