Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Garbage Cheaters

ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…
ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ…
ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ
Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με το θέμα σκουπίδια. Οπαδός της επισκευής μέχρι εσχάτων ο ίδιος, δε θεωρώ ότι παρήγαγα ποτέ ιδιαίτερους όγκους σκουπιδιών, ώστε να αξίζει να ασχοληθώ.
Την προσοχή μου τράβηξαν αρχικά κάποια άρθρα που αναφέρονταν στη γνωστή Μαφία των Χωματερών. Πάνοπλες ομάδες γύφτων λυμαίνονταν λέει τις χωματερές, προξενώντας προβλήματα στα απορριματοφόρα και τους οδηγούς τους, αφού κανόνιζαν που και πότε θα ξεφορτώσει το καθένα, ώστε να «διαχειριστούν» κατάλληλα τα φορτία. Και όπως πάντα, η Πολιτεία απούσα.
Ύστερα ήρθε μια ταινία: «Πάμπτωχοι Α.Ε.». Με αυτό τον, προφητικό, τίτλο η εν λόγω ταινία πραγματευόταν την ιστορία κάποιων απορριματοσυλλεκτών που αντιλαμβάνονται τον πλούτο των «σκουπιδιών» και τον αξιοποιούν. Και μετά εμφανίζονται τα γνωστά λαμόγια…
Σε άλλη φάση της ζωής μου, παρουσίαζα διαφημιστικές-επικοινωνιακές προτάσεις στην «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.». Εμπνεόμενος από το χαζό ιδεαλισμό όσων δεν έχουν αντιμετωπίσει τους Ρομά και τις σχετικές φυλές, πρότεινα να τους συμπεριλάβουμε στο μηχανισμό συλλογής ηλεκτρικών συσκευών, μόνο για να αντιμετωπίσω τη γενική χλεύη. Ενημερώθηκα τότε για την πρακτική των γύφτων να συγκεντρώνουν κάθε ηλεκτρική συσκευή που εντοπίζουν, να τη γεμίζουν χώμα και να την πουλούν στις υψικαμίνους. Προφανώς το εν λόγω έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και της χώρας μας έχει και συνενόχους: όλους τους ασυνείδητους «βιομήχανους» που απλά ρίχνουν στην υψικάμινο, χωρίς επιλογή, ότι πέφτει στα χέρια τους…
Τέλος πρόσφατα ήρθε το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Κάνοντας τις βόλτες μου στο Λυκαβηττό διαπίστωσα (όπως και πολλοί άλλοι) ότι δεν είχαμε ρεύμα. Φανταστείτε την έκπληξή μας όταν μάθαμε ότι οι γύφτοι απλά έκλεψαν τις χάλκινες καλωδιώσεις για να τις μοσχοπουλήσουν. Στο ίδιο μήκος κύματος, έκλεψαν και τους σωλήνες από τις πυροσβεστικές φωλέες, εκθέτοντας το κεντρικότερο πάρκο στον κίνδυνο πυρκαγιάς. Έκτοτε παρακολουθώ τις συχνές-πυκνές ανακοινώσεις για συμμορίες γύφτων/ρομά/βουλγάρων/ρουμάνων που συλλαμβάνονται με θεαματικούς όγκους κλοπιμαίων από τις φτωχές υποδομές μας, όπως ράγες τρένων, σχάρες υπονόμων, εκατοντάδες κιλά καλωδίων, εργαλεία και μηχανήματα ΔΕΗ, ΟΣΕ και ΟΤΕ κ.ο.κ. Κοινός παρονομαστής κάθε φορά η ατιμωρησία των εν λόγω κατσαπλιάδων, αφού είτε τα εγκλήματα χαρακτηρίζονται «μικρά», είτε υπάρχει αδυναμία διαπίστωσης ημερομηνίας τέλεσης, άρα δεν περνάνε αυτόφωρο και διαφεύγουν, είτε (ναι, έχει συμβεί και αυτό!!!) επειδή οι εγκληματίες ισχυρίστηκαν ότι απλά «περίμεναν δίπλα στα κλεμμένα ένα φίλο τους και δεν έχουν σχέση»!!!
Αν στα παραπάνω προστεθεί η ανατριχιαστική εικόνα των αλλοδαπών/γύφτων που αλωνίζουν τις πόλεις μας με κλεμμένα καροτσάκια από υπερκαταστήματα και ένα γάντζο στο χέρι, ανασκαλεύοντας τα σκουπίδια σε αναζήτηση οποιουδήποτε υλικού αξίας (και αδιαφορώντας αν έτσι θα γεμίσουν το γύρω από τον κάδο χώρο με σκουπίδια – ιδιαίτερα σε περιόδους απεργιών η κατάσταση γίνεται τραγική), τότε νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε την εξέλιξη:
Έχουμε επιτρέψει τη δημιουργία ενός πραγματικού «στρατού» περιθωριακών μαθημένων να ζουν από τα «σκουπίδια».
Όταν αυτά δεν επαρκούν ή δεν είναι άξια λόγου, αυτοί και οι όμοιοί τους δε διστάζουν να οικειοποιηθούν οτιδήποτε αφύλακτο και να το πουλήσουν. Ακόμα και αν αυτή η οικειοποίηση βάζει σε κίνδυνο τις ζωές δεκάδων ανθρώπων!!!
Πρέπει άμεσα να ληφθούν σοβαρά μέτρα, προτού θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί αν:
Ø  Ένας συρμός εκτροχιαστεί επειδή 5 γύφτοι αποφάσισαν να κλέψουν τις ράγες
Ø  Ένα νοσοκομείο μείνει χωρίς ρεύμα και άνθρωποι πεθάνουν επειδή κάποιοι αλλοδαποί έκλεψαν τα καλώδια ρεύματος
Ø  Μια πυρκαγιά δεν κατασβεστεί επειδή κάποιοι μετανάστες βρήκαν αγοραστή για τις σωλήνες πυρόσβεσης μιας ολόκληρης περιοχής
Τα παραπάνω εφιαλτικά σενάρια δεν είναι επιστημονική φαντασία. Για να ακριβολογούμε, είναι θαύμα που κάποιο από αυτά δεν έχει ήδη συμβεί, όπως και δεκάδες άλλα. Επιπρόσθετα οι προαναφερόμενες εγκληματικές δραστηριότητες ομάδων αλλοδαπών, λαθρομεταναστών και γύφτων επιδρούν σε πολλαπλά επίπεδα:
·         Παρεμποδίζουν ουσιαστικά την όποια προσπάθεια οργάνωσης σοβαρού συστήματος ανακύκλωσης
·         Εκτρέφουν και ανδρώνουν κυκλώματα τύπου «μαφίας» που στελεχώνονται από αλλοδαπούς. Βλέποντας πόσο εύκολα και ατιμώρητα ρημάζουν τη χώρα μας, τα εν λόγω τρωκτικά δε διστάζουν να επεκταθούν και σε άλλες δραστηριότητες. Ήδη υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας στα φωτοβολταϊκά, που κλέβονται κατά κόρον, καθώς και σε οποιοδήποτε αφύλακτο γεωργικό μηχάνημα. Να είστε σίγουροι ότι οι εν λόγω «άνθρωποι» δε θα διστάσουν να κλέψουν και οτιδήποτε άλλο όταν θα έχουν τελειώσει οι εύκολες λείες!
·         Στερούν πραγματικό πλούτο από τη χώρα. Η ορθολογική ανακύκλωση μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και εισόδημα για τους νόμιμους δικαιούχους αυτών, τους πολίτες της Ελλάδας.
·         Αυξάνουν το κόστος ανακύκλωσης. Οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών ψάχνουν ακόμη και στους κάδους ανακύκλωσης, παίρνουν όσα οι φιλότιμοι πολίτες έχουν αφιλοκερδώς μεταφέρει εκεί και τα πάνε προς πώληση στα ανάλογα μηχανήματα!!!
·         Επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καύση ολόκληρων ηλεκτρικών συσκευών απελευθερώνει επικίνδυνα τοξικά στην ατμόσφαιρα.
·         Επιβαρύνουν τις ήδη φτωχές υποδομές μας, τις ρημαγμένες από τους διαπλεκόμενους εργολάβους και προμηθευτές και τους διεφθαρμένους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς. Φανταστείτε ότι στα τόσα προβλήματα που έχουμε, πρέπει να προστεθεί και αυτό της διαρκούς αντικατάστασης κλεμμένων.
Λύσεις υπάρχουν ακόμη, αρκεί να δείξουμε όλοι αποφασιστικότητα και επιμονή:
v  Αυστηρότητα και σοβαρότητα στις ποινές των αλλοδαπών που συλλαμβάνονται με κλοπιμαία υποδομών μας. Ας με συγχωρήσουν οι νομομαθείς φίλοι μου για την άγνοια των όρων, αλλά σε απλά ελληνικά η κλοπή μιας ράγας τρένου δεν είναι απλό πταίσμα λόγω της μικρής οικονομικής αξίας. Δεδομένης της βαρύτητας της βλάβης που μπορεί να προκύψει, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κακούργημα.
v  Σοβαρή καταδίωξη των συνενόχων. Οι δήθεν «βιομήχανοι», ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται μεγάλα και διαπλεκόμενα ονόματα της ελληνικής οικονομικής ζωής, πρέπει να πάψουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ως ανέκδοτο το ότι «σε λίγο η Χαλυβουργική θα φτάσει στη Σαλαμίνα από τα στερεά απόβλητα των όσων ρίχνουν στην υψικάμινο» και κανείς να μην έχει προβεί σε μια έρευνα.
v  Καταδίωξη και έλεγχος προέλευσης. Όταν βλέπουμε τα γνωστά αυτοκίνητα φορτωμένα με παλιομέταλλα, ας αναρωτηθούμε λίγο για την προέλευση. Ας τους σταματάει η αστυνομία για ένα έλεγχο
v  Σοβαρή κινητοποίηση των πολιτών. Δεν αφήνουμε τίποτα που να μπορεί να «τροφοδοτήσει» αυτό το εγκληματικό κύκλωμα. Τηλεφωνούμε στις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συλλογή των παλιών ηλεκτρονικών συσκευών μας ή των επίπλων και των στρωμάτων μας (ναι, τους έχω δει να ξεσκίζουν στη μέση του δρόμου εγκαταλελειμμένα έπιπλα και στρώματα για να πάρουν τα μεταλλικά ελατήρια – αδιαφορώντας αν γεμίζουν το γύρω χώρο με «ιπτάμενα» υλικά).
v  Αποφυγή περιττών συναισθηματισμών.
Λύσεις επιβίωσης για όλους αυτούς υπάρχουν και τις έχουμε υποδείξει σε προηγούμενο άρθρο.
Το να έχουμε μετατρέψει τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι και σχολείο κλεφτών δεν είναι ανθρωπισμός, είναι βλακεία!!!

28 σχόλια:

 1. Δε νομίζω ότι σε καμμία περίπτωση είπα αυτό. Όπως διαπιστώνει εύκολα όποιος διαβάζει τα γραφόμενά μου, έχω προτείνει ουσιαστικές και βιώσιμες λύσεις για αυτούς τους ανθρώπους. Όμως η λύση δεν περιλαμβάνει το να τους αφήνουμε να ρημάζουν τις υποδομές μας. Αυτό θα οδηγήσει μαθηματικά σε έξαρση της ρατσιστικής βίας, ενώ ήδη ανακαλύπτονται καθημερινά πτώματα λαθρομεταναστών από συγκρούσεις συμμοριών. Μπορεί να ακούγεται λίγο σκλήρό αυτό που λέω, αλλά δεν προτίθεμαι να επιτρέψω σε κανένα να χειροτερέψει την ήδη χαμηλή ποιότητα ζωής μου!!! Ούτε θέλω να δω πεθαμένους Έλληνες επειδή δεν είχε ρεύμα ένα νοσοκομείο ή εκτροχιάστηκε ένα τρένο ως αποτέλεσμα των σαφώς εγκληματικών ενεργειών αυτών των πεινασμένων. Λύσεις υπάρχουν, αλλά ο ψευτοανθρωπισμός δεν είναι ανάμεσα σε αυτές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296523/eklepsan-4hlm-kalodia-apo-tei/

  ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.... ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ "ΣΚΡΑΠ" ΜΕΤΑΛΛΟΥ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296933/eklevan-kai-sti-suneheia-poulousan-rages-tou-ose/

  ΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑΓΕΣ ΣΤΟΕΣ??? ΕΛΛΑΑΑΑΑΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΓΥΦΤΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!! ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΟΣΩ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΞΗΛΩΣΤΕ ΡΑΓΕΣ, ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ-ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΚΙ ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ (ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΕΡΙ ΚΛΟΠΗΣ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΕΡΙ ΛΗΨΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΤΕ!!!) ΘΑ "ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/288093/eklepsan-300-kila-kalodia/

  ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΛΑ 300 ΚΙΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ... ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΙΣ ΟΛΟΕΝΑ ΦΘΙΝΟΥΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ... ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ "ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/285074/eklepsan-metallika-adikeimena-varous-enos-tonou/

  ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΛΙ (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ)!!! ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΓΥΦΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΜΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/280420/eklepsan-1800-metra-kalodia-tou-ose/

  ΟΧΙ Κ.Κ., Η ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 20.000 ΕΥΡΩ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ (ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΥ...) ΟΣΕ, ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...)ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΑΣ... ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ: ΠΟΙΝΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/280946/piastikan-sta-prasa-na-klevoun-kalodia/

  ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΛΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ: ΚΑΛΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΡΑΓΕΣ ΤΡΕΝΩΝ, ΥΔΡΟΡΟΕΣ, ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ "ΣΑΡΩΝΕΙ" Η ΓΥΦΤΟ-ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ Κ.Ο.Κ.!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΟΙΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...Η ΛΥΣΗ ΑΠΛΗ: ΑΜΕΣΗ, ΙΣΟΒΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 5ΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΠΟΙΝΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298392/sto-spiti-tou-vrethikan-halkina-kalodia-apo-to-ika-hanion/

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!!! Είναι και το κόστος τοποθέτησης, οι χαμένες ανθρωποώρες κλπ.!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ!!!! Είναι ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ (ΣΑΜΠΟΤΑΖ) του Ελληνικού Κράτους!!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!! Αν έχει παρέλθει αυτό της κλοπής (αφού όντως δεν μπορεί να αποδειχτεί πότε διαπράχτηκε) ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ αυτό της ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ!!!! ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299470/anilikoi-eklevan-kalodia-tis-dei/

  Άλλο ένα δείγμα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ που κυριαρχει στη χώρα!!!! Ενώ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΠΙΑΖΕΙ να συλλάβει τα σκουληκια που ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ (θέλω να δω τι θα λένε οι ψευταριστεροί άμα κοπεί το ρεύμα στο σπιτάκι τους ή άμα πεθάνει κανείς δικός τους λόγω διακοπής...), ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!! Έχουμε και ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ (τι πάει να πει ΑΝΗΛΙΚΟΣ??? Για τους ΓΥΦΤΟΥΣ που παντρεύονται στα 13-14 και ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 11 (!!) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ???) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΟΥ Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ!!!! ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΘΡΗΝΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299472/epiheirisi-tis-purosvestikis-se-kataulismo-stin-karditsa/

  ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ : ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/302397/eklevan-metashimatistes-tis-dei/

  c3p0
  Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, 18:23
  Εχουμε τα προβλήματά μας έχουμε και τους πλιατσικολόγους όλου του πλανήτητ που έχουν μαζευτεί στη χώρα μας. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ή αν τους θέλουν οι "φιλεύσπλαχνοι" Ευρωπαίοι , ας τους αφήσουμε να πάνε στην Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114193/ekleve-kalodia-ilektrofotismoy-sti-patra

  ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html ΚΑΙ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303815/evgale-15000-euro-klevodas-kalodia/

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ??? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ (Π.Χ. ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΠ.)??? ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html ΚΑΙ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150629822971089&set=a.10150628313461089.386336.740246088&type=1&theater

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ:
  >>ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ Υ/Α
  >>ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
  >>ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
  >>ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΙΖΟΝΤΑΣ Ή ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
  >>ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΟΔΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
  >>ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΩΔΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ
  >>ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΑΣ
  >> ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ
  >> ΟΤΑΝ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΑΒΟΥΝ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΒΡΟΥΝ
  >> ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 99% ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ!!! ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΚΛΕΒΟΥΝ - ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ!!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316292/eklevan-kadilia-apo-nekrotafeio-/

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, Η ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΣΙΑ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΛΕΩ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΩΝ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΥΛΙΚΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ) ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ!!! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/121419/manoyalia-ekklision-eklevan-treis-roma
  ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??? ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΡΠΑΓΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΟΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ??? ΓΙΑΤΙ??? ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ Ή ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ???

  ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ; http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html


  ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ: διαβάστε και δείτε που οδηγεί η παράλογη ανοχή!!!
  http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ) ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΠΑΓΩΝ: http://www.facebook.com/event.php?eid=210512788964416

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/320234/exarthrothike-omada-pou-ekleve-kalodia-tis-dei/
  80.000 ευρώ αυτοί οι αλήτες, 100 οι άλλοι, ΑΝ ΔΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ..), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΓΚΡΑΦΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/320302/paragoupoli-eglimatikotitas-ston-votaniko/

  Σιγά μην ασχοληθεί η ΕΛ.ΑΣ.!!! Εδώ έχουν βγει επανειλημμένα δικαστικές αποφάσεις έξωσης (από τους άτυχους ιδιοκτήτες...) και ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ!!! Σε απλά Ελληνικά: "ΜΠΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ"... Αλλά τώρα προέχει να συλλαμβάνουμε Έλληνες για να ρίξουμε τα ποσοστά στις φυλακές!!! Εδώ έχουν εντολή να σταματούν την καταδίωξη όταν ο εγκληματίας μπαίνει σε καταυλισμό (ιδέ καταγγελίες), ενώ ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣτΠ (Συνήγορο του Μη-Πολίτη θα τον έλεγα, μόνο τους αλλοδαπόγυφτους στηρίζει εις βάρος των Ελλήνων...) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΟΙΚΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/323273/allodapoi-eklevan-enaeria-kalodia-tou-ote-stin-arkadia/
  ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ???? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ?? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ)?? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ)??? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΚΛΟΠΗ ΡΑΓΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ)?? ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ, "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ" ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ "ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ" (ΓΑΛΛΙΑ)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/326636/aganaktisi-stin-kalamata-gia-tin-eglimatikotita/
  "Για την επιθετικότητα και την αύξηση της παραβατικότητας από τους αθίγγανους της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν στο δημαρχείο Καλαμάτας, την Εισαγγελία και το διοικητήριο της πόλης, κάτοικοι..." ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ???? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/329153/adeiasan-kedro-proskopon-sti-larisa/

  ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ "ΡΟΜΑ" (ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ ΔΛ΄Δ.) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)!!! ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η΄ΑΥΤΟΙ Η΄ΕΜΕΙΣ!!! Μόνο την περασμένη εβδομάδα, μόνο στο περιβάλλον μου είχαμε την ιστορία του Γιώργου (ρήμαγμα σπιτιού από καθετί μεταλλικό), το (επαναληπτικό) ρήμαγμα των καλωδίων ηλεκτροφώτισης του Λυκαβηττού (!!!), την κλοπή της θείας της κολλητής της Ελένης και το ολοκληρωτικό ρήμαγμα του κτηρίου της ΦΙΛΥΡΑ (είχε κατασχεθεί από Τράπεζα) όπου οι γύφτοι ΔΕΝ άφησαν ούτε τις λεκάνες!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΧΥΡΩΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ??? ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΧΑΖΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/331996/enilikiothike-kai-pige-fulaki/

  ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΕΣ: α. "ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ"!!! β. "ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ"!!!! ΑΝΤΕ ΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/353823/speira-ekleve-metashimatistes-tis-dei/
  Και βέβαια τα αλλοδαπά χτήνη, που δε δίσταζαν να αφήνουν ολόκληρα χωριά χωρίς ρεύμα θέτοντας σε κίνδυνο άπειρες ανθρώπινες ζωές, θα δικαστούν για μικροκλοπές αντί για διακεκριμένη δολιοφθορά και θα αφεθούν ελεύθεροι με την πρώτη αποσυμφόρηση!!! ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. "Έκλεβαν μέχρι και τις καμπάνες από τις εκκλησίες"
  ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ (ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΜΑ...) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ;;; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!
  http://www.newsbeast.gr/society/arthro/357544/eklevan-mehri-kai-tis-kabanes-apo-tis-ekklisies/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=141891&catid=6 Σέρρες: Ξήλωσαν και έκλεψαν ολόκληρη γέφυρα στον ποταμό Στρυμόνα!: Μας φαίνονταν τρελλά όταν τα ακούγαμε, αλλά να που ήρθαν και σε εμάς τα αίσχη. Έχω γυρίσει την Ελλάδα και αυτές οι μεταλλικές γέφυρες είναι η χαρά κάθε φίλου του 4Χ4!!! Φανταστείτε να είχαν πάρει τμήματα μόνο και να σκοτώνονταν άνθρωποι!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ;;; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/372336/klevoun-akoma-kai-tis-kounies-apo-tis-paidikes-hares/
  Σιγά το νέο... Στις παρυφές του Λυκαβηττού, στο κέντρο των Αθηνών, έκλεψαν οι βρωμόγυφτοι τις κούνιες και τις βάσεις (μεταλικές) εδώ και χρόνια!!!! Το ίδιο και στο Γέρακα!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΜΕ ΤΑΛΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148145&catid=4
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή