Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ShameToCallTreacheryVolunteerism

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ
«ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
κκ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Νδουλας, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και ΣΙΑ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Μου ήρθε λοιπόν μια πρόσκληση από το Ίδρυμα Καραμανλή για το Συνέδριο Εθελοντισμού «Εθελοντισμός: μια διαχρονική αξία». Χάρηκα κι εγώ που επιτέλους αναγνωρίστηκε η συμμετοχή μου σε τόσες εθελοντικές δράσεις, από Δασοπροστασία σε Πρώτες Βοήθειες, από την Επιτροπή Ασφαλείας του Δήμου μου ως τις Ομάδες Εφέδρων. Ανοίγω και τι να δω; Πάλι τα γνωστά λαμόγια που το μόνο που κάνουν είναι να διευκολύνουν την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας, τη λαθροεισβολή και το λαθροεποικισμό, τον εξισλαμισμό και τη σφαγή των Ελλήνων!

Και βέβαια στον εσμό των βδελυγμάτων που θα συνωστηθούν για να «βραβευτούν» ως εθελοντές συμμετέχουν:
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες: αλήθεια τι δουλειά έχει να μας πιέζει για όσους, σύμφωνα με κάθε διεθνή ορισμό, δεν αποτελούν πρόσφυγες παρά βεβαιωμένα λαθρομετανάστες; Έχει σύνορα με τη Συρία η Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Κινδυνεύουν στην Τουρκία; Είναι πρόσφυγες οι Μπαγκλαντεσιανοί, οι Ουιγούροι (τούρκοι εγκληματίες της Κίνας), οι Μαγκρεμπιανοί; Αλλά βέβαια μια οργάνωση που έχει, αποδεδειγμένα, εξαφανίσει το 90% των κονδυλίων προτού φτάσουν στα «θύματα» τι να μας πει; Έχοντας μάλιστα διατελέσει συνεργάτης επί 5 χρόνια στο τμήμα Εράνων του Ελληνικού παραρτήματος ένα έχω να σας πω: σήψη και διαφθορά μέχρι αηδίας, νεποτισμός και αναποτελεσματικότητα που κάνουν το Ελληνικό Δημόσιο να μοιάζει καλοκουρδισμένη μηχανή!!!
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: που δεν ντράπηκε να κρύβει τους σταυρούς του για να μη θιγούν οι λαθροεισβολείς, που κατάπιε αμάσητη την προσβολή να του πετάνε πίσω τις κούτες επειδή έφεραν το σταυρό και μύρια όσα. Αλλά τι να πούμε για έναν οργανισμό τόσο σάπιο ώστε να διασπαθίζει τους πόρους του σε αρχιλαμόγια και κόρες πολιτικών; Έχοντας διετελέσει και Σαμαρείτης δι’ ολίγο είδα το απεχθές πρόσωπο ενός οργανισμού όπου έχουν παρεισφρύσει τα γνωστά αναρχοάπλυτα: άκουσα συμμαθητές μου να παινεύονται ότι «το Σ/Κ (παραμονές «επετείου» του αλέξη...) θα φτιάχνουμε βόμβες μολότωφ» κ.ο.κ.

Βέβαια τι να περιμένει κανείς από το Ίδρυμα του «η Κύπρος κείται μακράν», από το κόμμα του «τιμώ τους αγώνες της αριστεράς» και από την εκκλησία των «καλύτερα τούρκικο φέσι παρά τιάρα καθολική»; Αλλά όλα έχουν και τα όριά τους «κύριοι»: εθελοντές ήταν οι ήρωες του 1821 που παράτησαν τα αρματολίκια και θυσίασαν τα καράβια τους, εθελοντές ήταν οι Θεσπιείς και οι Σπαρτιάτες των Θερμοπυλών, εθελοντές ήταν όσοι αγωνίστηκαν να διώξουν τους άπειρους εχθρούς που, χιλιετίες τώρα, επιβουλεύονται τη δόλια αυτή πατρίδα και δολοφονούν το λαό της! Εθελοντές ακόμη είναι οι μεροκαματιάρηδες και οι άνεργοι φίλοι μου που βρίσκουν το κουράγιο να τρέχουν στα βουνά και να εκπαιδεύονται ως μέλη μονάδων εφέδρων που καμμιά βοήθεια δε λαμβάνουν από τη φαυλοκρατούμενη κυβέρνηση και την αποεθνικοποιημένη κοινωνία!!!

Εθελοντές δεν είναι όσοι συναινούν στο έγκλημα του λαθροεποικισμού,
εθελοντές δεν είναι όσοι αφήνουν τους Έλληνες να ξεπαγιάζουν και να πεινούν και προστρέχουν να ζεστάνουν και να θρέψουν αυτούς που αύριο θα μας υποδουλώσουν στη μιαρή, αηδιαστική, εγκληματική θρησκεία τους,
εθελοντές δεν είναι όσοι φορολογούν τον Ελληνικό λαό για να συνταξιοδοτούν και να επιδοτούν λαθροεισβολείς!
Άντε να σας κάνουμε τη χάρη και να σας πούμε εθελοπροδότες το πολύ-πολύ, αν και οι περισσότεροι από εσάς κονομάτε αγρίως, άρα κοινοί εσχ(κ)ατοπροδότες είστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου