Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Greek Minister Of Health Will Charge Tourists But Leaves Illegals Untouched!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!! ΕΝΟΣΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΣ  ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ 25 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤ. ΕΤΗΣΙΩΣ!!!! Για αυτούς τους "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" θα γίνει κάτι ή θα συνεχίσει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Μ@@@@ ο Έλληνας ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ;;; ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; http://t.co/7GvBUBPK5w
 
ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Κουρουμπλής: Οι τουρίστες να πληρώνουν άμεσα τα νοσήλια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
-A +A
Την αλλαγή της νομοθεσίας, ώστε οι τουρίστες να καταβάλλουν άμεσα τα νοσήλια ή τα εξέταστρα στη χώρα μας, και όχι να αναμένεται η εξόφληση από το ασφαλιστικό τους ταμείο, εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Στην Αγγλία οι τουρίστες πληρώνουν 20 λίρες για νοσήλια» είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός και τόνισε ότι θα αναζητηθούν τα χρήματα που έχουν καταλογιστεί σε τουρίστες που έχουν επισκεφτεί τα Ελληνικά νοσοκομεία.
Σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία 1 στους 3 Ευρωπαίους τουρίστες οι οποίοι χρειάζονται φροντίδα ή νοσηλεία στη χώρα μας δεν πληρώνει (μέσω του ταμείου του) το νοσήλιο ή το εξέταστρο, λόγω της αδυναμίας του ΕΟΠΥΥ να ενημερωθεί για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες και να ζητήσει το νοσήλιο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που είχε κάνει το υπουργείο Υγείας, η αδυναμία αυτή κοστίζει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο θα μπορούσε να καλύψει πολλές από τις ελλείψεις σε υλικό που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.
Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής ξεκαθάρισε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν ΑΜKΑ δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης» και διεμήνυσε ότι το υπουργείο θα εφαρμόσει άλλο μοντέλο στην φαρμακευτική δαπάνη, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.

Πηγή: Κουρουμπλής: Οι τουρίστες να πληρώνουν άμεσα τα νοσήλια | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/190735/koyroymplis-oi-toyristes-na-plironoyn-amesa-ta-nosilia#ixzz3RPlzVfT3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου