Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

GreekPoliceSelectivelyAppliesLaw

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ (AD HOC) ΤΟ ΝΟΜΟ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ/ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Οφείλω να ξεκινήσω αυτό το άρθρο εκφράζοντας το σεβασμό και την αλληλεγγύη μου για το μεγαλύτερο τμήμα των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. Ως νοήμων και ανοικτόμυαλος πολίτης οφείλω να ομολογήσω ότι, αν και υποαμοιβόμενη, ανεπαρκώς εκπαιδευμένη και εξοπλισμένη και υποστελεχωμένη, η ΕΛ.ΑΣ. καταβάλει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να εκπληρώσει το ρόλο της. Άλλωστε αυτά τα έχω παραδεχτεί και στα προηγούμενα άρθρα μου ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/06/greecenotpunishingcriminalsnotrewarding.html και ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣΚΟΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/04/policeengagementrules.html

Έχοντας καταθέσει την κεντρική μου άποψη, οφείλω «να περάσω στο παρασύνθημα». Φαίνεται λοιπόν ότι, είτε ως απόρροια της περιρρέουσας κόπωσης και απογοήτευσης από το αισχρό δικαστικό/»σωφρονιστικό» μας σύστημα, είτε ως ένδειξη «κορεσμού» από την καλπάζουσα εγκληματικότητα, είτε ως αποτέλεσμα εντολών άνωθεν, η ΕΛ.ΑΣ. δεν τηρεί τη βασική αρχή της ισονομίας. Αναγνωρίζω ότι αυτή είναι μια βαρύτατη κατηγορία, αλλά θα αναλύσω τις θέσεις μου:

Α. ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Άπειρα κτήρια, κυρίως δημόσια, έχουν πέσει στα χέρια των εγκληματιών, αναρχικών, αριστεριστών, τρομοκρατών. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα κτήρια αποτελούν πραγματικές φιδοφωλιές, κέντρα καλλιέργειας ανθελληνικού μίσους, χώρους εκπαίδευσης ταραξιών, οπλοστάσια, καταφύγια, χώρους διακίνησης ναρκωτικών και άνδρα εξόρμησης για καταστροφές, λεηλασίες ή απλές «επιθέσεις».

Πόσο δύσκολο είναι να γίνουν ενορχηστρωμένες, καλοσχεδιασμένες και καίριες επεμβάσεις σε αυτούς τους χώρους; Με στόχο όχι απλά να διώξουμε για λίγο τα «άτακτα παιδιά» (συνήθως βο(υ)λευτών της Αριστεράς, της συνοδοιπόρου κάθε ανθελληνικού εγκλήματος), αλλά να συλληφθούν και να καταδικαστούν για το σύνολο των εγκλημάτων τους (βανδαλισμοί, κατάληψη δημόσιας περιουσίας, αποστέρηση εσόδων, κλοπές, σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή, προτροπή σε έκνομες πράξεις, λαθρεμπορία ναρκωτικών, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, κλοπή ρεύματος, νερού, υγειονομικές παραβάσεις και πολλά άλλα «εγγυώνται» μια πολυετή παραμονή στη «μπουζού» για τους θλιβερούς «γόνους»); Βέβαια, οφείλω να αναγνωρίσω ότι η αισχρή συμπεριφορά των δικαστικών μας «αρχών» στις πρόσφατες εκκαθαρίσεις/συλλήψεις των βδελυγμάτων Βίλλα Αμαλία και Βίλλα Κάλας έχει απογοητεύσει πολλά γνωστά μου στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. (ιδέ σχετικά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ;; στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2013/03/greekstateafraidofbunchofjuvenilecrimin.html )
αλλά αυτό δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση δικαιολογία για την προφανή αδιαφορία στο συνεχές έγκλημα των καταλήψεων...

Β. ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΓΥΦΤΩΝ

Αυτή κι αν είναι μεγάλη και χαίνουσα πληγή στη χώρα, στην οικονομία και στην όποια έννοια ισονομίας... Ολόκληρες περιοχές της χώρας τελούν υπό καθεστώς ανομίας, ή μάλλον ισχύει ο νόμος του γύφτου!!!

Μάλιστα η Ελλάδα έχει καταδικαστεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αρνείται να εφαρμόσει (δηλώνοντας αδυναμία εκτέλεσης!!!) δικαστικές αποφάσεις απόδοσης των οικοπέδων στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, όπως συμβαίνει με τον καταυλισμό στο Νομισματοκοπείο, σχεδόν το κέντρο της Πρωτεύουσας πλέον!

Και να ήταν μόνο αυτό; Οι γύφτοι πολλαπλασιάζονται θεαματικά με γερές εισροές από Αν. Ευρώπη (και αφού οι χώρες που σέβονται τους πολίτες τους φρόντισαν να εξώσουν βίαια αυτή τη μάστιγα – ιδέ Γαλλία) καταλαμβάνοντας ολοένα και περισσότερες δημόσιες εκτάσεις. Πανεπιστημιακοί χώροι σε Πάτρα και Βόλο έχουν καταντήσει άβατα, δασικές εκτάσεις πυρπολούνται ως αποτέλεσμα καταυλισμών, και ακόμη και ο πρώην Διοικητής του Μουσείου Ναυτικής Ιστορίας «ΑΒΕΡΩΦ» («ενεργό» σκάφος του ΠΝ...) μου εξομολογήθηκε ότι φοβάται τους γύφτους που έχουν στήσει καταυλισμό σε εκτάσεις του ΠΝ!!!

Θα μου πείτε η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συχνά-πυκνά ελέγχους στους καταυλισμούς. Αφενός στην πλειοψηφία τους αυτοί οι έλεγχοι γίνονται σε συνέχεια κραυγαλέων περιστατικών, τις περισσότερες φορές μάλιστα κατόπιν επιθέσεων των γύφτων ενάντια σε αστυνομικούς! Κατά ένα περίεργα «μαφιόζικο» τρόπο η σχέση ΕΛ.ΑΣ.-γύφτων έχει περάσει στο “you hit uswe hit you”! Αφετέρου οι έλεγχοι είναι φτωχά συντονισμένοι, όχι αρκετά αιφνιδιαστικοί και χωρίς να έχει προηγηθεί περικύκλωση. Στην, υποτιθέμενα φιλική στους τσιγγάνους, Ισπανία η Χωροφυλακή (σώμα στρατιωτικής δομής και οπλισμού) «κλειδώνει» τακτικά τους καταυλισμούς και συγκεντρώνει όσους περίοικους έχουν πέσει θύματα κλοπών για να πάρουν τα πράγματά τους... Στην, άκρως δημοκρατική, Γαλλία η Αστυνομία/Χωροφυλακή πραγματοποιεί διακλαδικούς ελέγχους με κλιμάκια Διώξης Ναρκωτικών, Εγκλήματος, Τροχαίας, Τελωνείου, Οικονομικού Εγκλήματος και κυριολεκτικά τσακίζει γύφτους και αλλοδαπούς...

Ενδεικτική της αποθράσυνσης της σιχαμερής φυλής είναι και η παρουσία τους στα ΜΜΕ. Μετά τις ταραχές στα Λιόσια, ένας από αυτούς είπε στο φακό ότι τα πρόστιμα άμα περάσεις με κόκκινο είναι τόσο υψηλά που καλά κάνουν και παίρνουν τα όπλα (ήδη κάποιος βρωμιάρης της φυλής του είχε σκοτώσει 2 αστυνομικούς οδηγώντας μεθυσμένος...), ενώ στην αρχή της «Χρυσαυγιάδας» τα τσοντοκάναλα επικαλέστηκαν τη μαρτυρία γύφτων του Ασπρόπυργου (δήθεν «θυμάτων» όταν έχουν καταληστέψει και καταστρέψει την περιοχή – μια επίσκεψη ή μια συνομιλία με κάτοικο θα σας πείσει) που πυροβολούσαν μάλιστα στον αέρα (πέραν της παρανομίας των ασκόπων βολών, αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατό να δίνονται άδειες οπλοκατοχής σε γύφτους αγνώστου κατοικίας...), επιδεικνύοντας την ετοιμότητά τους!!! Και ας ολοκληρώσουμε με τον ανεκδιήγητο καραγκιόζη εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών που από την Κομοτηνή προκαλεί τη ΧΑ και τους Έλληνες. Γιατί κανείς από αυτούς δεν έχει συλληφθεί;

Δοκιμάστε να καταγγείλετε γύφτους για οτιδήποτε και θα δείτε το πρόσωσπο της αδιαφορίας: η σύντροφός μου ζούσε στα όρια Γέρακα-Πεντέλης. Κάθε που οι γύφτοι είχαν γάμο, ξεσήκωναν για τουλάχιστον μια εβδομάδα όλη την περιοχή, σε ώρες υπερακατάλληλες, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. απλά δήλωνε αδυναμία να επιβάλει την κοινή ησυχία!!! Ακόμη χειρότερο, δεχτήκαμε πυρά(!!!) από «μπαλωθιές» γύφτων στο Κορωπί, καλέσαμε το 100 και κανείς δεν εμφανίστηκε!!! Όταν μίλησα με υψηλόβαθμο φίλο, η πρώτη του σκέψη ήταν «μήπως οι συνάδελφοι γνώριζαν ότι η περιοχή είναι εκτός ελέγχου»!!! Το τραγελαφικό είναι ότι ο, φίλος και δικηγόρος, οικοδεσπότης είχε περάσει το προηγούμενο απόγευμα με πελάτη του στο Αυτόφωρο  επειδή έφερε πτυσσόμενο γκλομπ στο αυτοκίνητό του!!! «Δύο μέτρα και δύο σταθμά» είπατε;;;

Γ. ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ/ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Οι δρόμοι των πόλεών μας είναι γεμάτοι λαθροπίθηκους που εμπορεύονται παράνομα τα πάντα: από τσιγάρα μέχρι μεγεθυντικούς φακούς, από ομπρέλες μέχρι αξεσουάρ κινητής, από ρούχα μέχρι ορθοπεδικά βοηθήματα!!! Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ. (που πλέον επιτελεί και τα καθήκοντα της Δημοτικής) δεν κάνει τίποτα γι αυτό.

Λίγο έξω από την Αθήνα εκτυλίσσεται το διαρκές έγκλημα του Σχιστού: από βασανισμένα, κακοποιημένα ζώα μέχρι κλεμμένα αυτοκίνητα, όλα πουλιούνται και αγοράζονται εκεί, στο πλαίσιο μιας ασυδοσίας, θεσμοθετημένης πλέον. Ούτε κι εκεί επεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στις υπαίθριες αγορές και στις λαϊκές, οργιάζουν οι λαθρέμποροι, είτε εντός είτε στις παρυφές τους (γεγονός που κάνει ευκολότερο και τον εντοπισμό τους). Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο δεν επεμβαίνει, αλλά προστάτεψε κιόλας (με ολόκληρες διμοιρίες ΜΑΤ παρακαλώ) τους εγκληματίες ενάντια στα στελέχη της ΧΑ που έπρατταν το αυτονόητο: κατεδίωκαν τους λαθρέμπορους!

Έχετε ποτέ δει πώς και πότε μετακινούνται τα εμπορεύματα στην «Chinatown» που η φαιδρή, χρυσοπληρωμένη, Μπιρμπίλω ήθελε να ονομάσει «οδό των Μπαχαρικών»; Με μετασκευασμένα μηχανάκια, σε μπόγους σακούλας σκουπιδιών κ.ο.κ. Πιστεύετε ότι υπάρχουν παραστατικά γι αυτά;; Κι όμως για δείτε τα τρελά πρόστιμα έτσι και διανοηθεί ελληνικό μαγαζί να εφοδιαστεί με παρόμοιο τρόπο...

Δ. ΚΛΟΠΗ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Δεν θα μπω σε βάθος σε αυτή την ανάλυση, έχω ούτως ή άλλως υπερκαλύψει το θέμα στα ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ…ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ
στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/03/garbage-cheaters.html και ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/08/whengarbaggeends.html .

Σε κάθε περίπτωση, τα ανθρωποειδή με τα καροτσάκια διαπράττουν μια σωρεία παραβάσεων, από μικροκλοπή μέχρι υγειονομικές και από κατάληψη οδοστρώματος μέχρι οπλοκατοχή (ναι οι «γάντζοι» είναι όπλο για όποιον θέλει να ξεβρωμίσει τη χώρα, εξαλείφοντας αυτή τη μάστιγα). Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ. δεν κάνει τίποτα... Μάλιστα γνωστός μου μου εξομολογήθηκε ότι του έγινε παρατήρηση από το Διοικητή του τμήματος γιατί τους συνελάμβανε!

Ακόμη χειρότερα, άπειρα είναι τα κρούσματα κλοπής προτομών και άλλων μεταλλικών κοσμημάτων της χώρας μας, γεγονός που θα έπρεπε να κάνει πιο αυστηρή την ΕΛ.ΑΣ., γιατί ο λαθρορακοσυλλέκτης θα κλέψει όταν δεν αρκούν τα ευρήματα. Κι ας μην ακούσω πάλι την πιπίλα «φταίνε οι Έλληνες σκραπάδες», αφενός οι γύφτυοι έχουν παράνομα χυτήρια για την μετατροπή των κλεμμένων και αφετέρου η ύπαρξη κλεπταποδόχων δεν πρέπει να μας κάνει να αγνοούμε τους κλέπτες ούτε ελαφραίνει τη θέση τους!

Ε. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες (ειδικά χωρών του πρώην Αν. Μπλοκ) είναι παράνομα. Δεδομένου ότι οι κάτοχοι/οδηγοί τους είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος με φορολογική δήλωση εδώ κλπ., η ΕΛ.ΑΣ. όφειλε να διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους και να κατάσχει σωρηδόν. Αντ’ συτού, υφίσταται κι εδώ μια αδικαιολόγητη «ασυλία» που επιτρέπει σειρά από τραγέλαφους, όπως π.χ. το ότι, μέχρι πρόσφατα, ο φουκαράς Έλληνας δε δικαιούταν πετρελαιοκίνητο σε Αθήνα/Θες/νίκη και ο αλλοδαπός δίπλα του το είχε κανονικότατα!!!

Ειδική μνεία πρέπει να κάνω εδώ σε φαινόμενα «επεμβάσεων» στα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα οι υπερκατασκευές των γύφτων (όπου πολλές φορές διαμένει η «οικογένεια» πάνω από την «πραμάτεια») καθώς και των λαθρορακοσυλλεκτών (στα τρίκυκλα) είναι απόλυτα παράνομες. Κι όμως κι εδώ εις μάτην θα τηλεφωνήσετε και θα καταγγείλετε παρόμοια φαινόμενα. Για να είμαι δε και ακριβοδίκαιος, το ίδιο ισχύει και για κάποιους συμπολίτες μας που φορτώνουν τις άθλιες, ακατάλληλες σχάρες τους χωρίς σκευοφόρο («μπαγκαζιέρα» που σε πολλές χώρες είναι υποχρεωτική). Έτσι κινδύνεψα να σκοτωθώ, όταν, στην έξοδο από το Πορθμείο Ρίο-Αντίρριο, μια τέτοια σχάρα αποκολλήθηκε και έπεσε μπροστά μας!
Είναι λοιπόν απορίας άξιον γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν «αξιοποιεί» τους σταθμούς διοδίων π.χ. για να συλλαμβάνει όσους εμπίπτουν σε αυτές τις παραβάσεις...

Πιστεύετε τέλος ότι οι γύφτοι (για να επανέλθουμε στο σημείο Β) ή οι λαθρορακοσυλλέκτες πληρούν βασικές προϋποθέσεις; Ότι περνάνε ΚΤΕΟ, ότι έχουν ασφάλεια, κάρτα καυσαερίων και τέλη κυκλοφορίας; Έχετε ποτέ δει την αισχρή κατάσταση πολλών από τα οχήματα που, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, «επιτρέπει» η ΕΛ.ΑΣ. να κυκλοφορούν και να «οπλοφορούν» (κατά το γνωστό άσμα αλλά και το γνωστό απόφθεγμα...);

ΣΤ. «ΑΣΥΛΟ» ΑΕΙ

40 χρόνια περιμέναμε να πάψει το διαρκές έγκλημα που λέγεται «πανεπιστημιακό άσυλο» και που πίσω του οχυρώνονταν τα χειρότερα αποβράσματα που έχει ξεράσει η «αριστερά». Κι όμως, ενώ πλέον δεν υφίσταται αυτό το έκτρωμα, τα ΑΕΙ μας παραμένουν άνδρα εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου! Μια απλή βόλτα στην πολύπαθη ΑΣΟΕ (ΟΠΑ πλέον, τα ονόματα μας «μάρανε» να αλλάξουμε, τη σαπίλα ποτέ...) θα καταδείξει και στον πλέον δύσπιστο ότι «η αναρχία καλά κρατεί»: νέγροι λαθρέμποροι μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι, καταυλίζονται και προφυλλάσσονται κάθε που η ΕΛ.ΑΣ. αποφασίζει να τους καταδιώξει. Μάλιστα είναι άπειρες οι περιπτώσεις που, συνεπικουρούμενοι από τη «φοιτητώσα νεολαία» μας (αυτούς τους τιτάνες του πνεύματος που απαιτούν δικαίωμα στην αιώνια φοίτηση όπως το έθεσε η αποχαυνωμένη εκπρόσωπος της εγκληματικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡCIA) αντεπιτίθενται και καταδιώκουν τους αστυνομικούς!!!

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει μια εκκαθάριση των ΑΕΙ μας και να τοποθετηθούν σκοπιές ώστε να εισέρχονται μόνο φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό; Γιατί πρέπει και εδώ να έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία στη βλακεία και στην αποχαύνωση και να μας περιγελούν οι, χασάπηδες λαών, τούρκοι (ιδέ σχετικό θέμα στο ένθετο Κυριακάτικης Καθημερινής προς 2ετίας);

Ζ. ΓΚΡΑΦΦΙΤΙ, ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΣΗ

Και οι δύο αυτές «δραστηριότητες» είναι παράνομες, ρυπαρές και προσβάλουν την, ελάχιστη εναπομείνασα, αισθητική μας όσο και τα νεύρα μας. Ως πρώην κάτοικος του πολύπαθου Κέντρου, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το να βλέπω τις βδελυρές αφίσσες με το αιώνιο κήρυγμα μίσους κατά της αστικής τάξης και της ελληνικής φυλής με εξαγρίωνε καθημερινά, όσο και το να βλέπω την οριοθέτηση περιοχών από τις αγέλες αλλοδαπών και τους αποχτηνωμένους «οπαδούς». Μάλιστα είχα προβεί μόνος μου στο σκίσιμο και στο σβήσιμο όσων περιέβαλαν το κτήριό μου (ιδέ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ: ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ»!!! στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/02/blog-post_08.html), παράδειγμα που δυστυχώς δε βρήκε αρκετούς μιμητές.

Ακόμη χειρότερο, αυτά τα θρασίμια επιδίδονται πλέον και στο βανδαλισμό μνημείων του Έθνους! Είτε πρόκειται για τα γνωστά αριστεροαναρχικά αποβράσματα, είτε για τις λούγκρες των παρελάσεων, είτε για αλλοδαπά με αλυτρωτικές τάσεις, η καταδίωξη πρέπει να είναι αμείλικτη (ιδέ και «ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΥΖΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ; ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ; ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ; ΟΥΤΕ ΚΙΧ...ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΤΑ ΜΜΕ...


Γιτί λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. επιτρέπει, πολύ συχνά μπροστά στα μάτια διερχόμενων ομάδων, την πραγματοποίηση αυτών των παράνομων δραστηριοτήτων; Γιατί δε συλλαμβάνονται (όπως επιβάλλεται) οι αφισσοκολλητές, γιατί δε διώκονται οι «κατά Νόμο υπεύθυνοι» των οργανώσεων που προβαίνουν σε αφισσοκολλήσεις/αφισσορύπανση;


Γνωρίζω ότι οι, φίλοι και μη, εργαζόμενοι στην ΕΛ.ΑΣ. θα μου αντιτάξουν τα γνωστά: εμείς συλλαμβάνουμε και οι δικαστές τους αφήνουν έξω, έχουν γεμίσει τα κρατητήρια, μας γίνονται παρατηρήσεις κ.ο.κ. «Προφάσεις εν αμαρτίαις» θα απαντήσω εγώ: Εξ΄ίσου καλή ποινή είναι η κατάσχεση και στην τελική τα συνδικαλιστικά σας όργανα ας ασχοληθούν και μα αυτό το θέμα! Ας πάψει και η ΕΛ.ΑΣ. να λειτουργεί όπως το υπόλοιπο, ραγιάδικο κράτος, ας σταματήσει να πιάνει τα εύκολα θύματα (Έλληνες) κι ας ασχοληθεί πρωτίστως με την πλημμύρα γύφτων και αλλοδαπών που μας πνίγει!

1 σχόλιο: