Σάββατο 24 Μαΐου 2014

GreekMediaPromotingCivilWar

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter


Το ότι η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα, όχι ενός αλλά δεκάδων εμφυλίων είναι πασιφανές. Για να μεταχειριστώ μάλιστα τα λόγια ενός από τους χειρότερους μισέλληνες, του Χ. Κίσιντζερ, «όποιος δεν ακούει τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είναι είτε κουφός είτε ηλίθιος». Αναφέρομαι μάλιστα σε πολλούς εμφύλιους, εμπνεόμενος από κουβέντα ελληνορθόδοξου Λιβανέζου μεγαλοεπιχειρηματία φίλου μου, που όταν του είπα «θα καταντήσει Βηρυττός η Αθήνα» μου απάντησε «θα παρακαλάτε να είσαστε Βηρυττός. Εκεί τουλάχιστον είμασταν οι Χριστιανοί ενάντια στους Ισλαμιστές. Εδώ θα είναι οι αλβανοί, οι αφρικανοί, οι γύφτοι, οι ασιάτες, οι τούρκοι, οι σκοπιανοί και οι αριστεροί εναντίον των Ελλήνων (και εναντίον ενός εκάστου αν είμαστε τυχεροί και δε συνασπιστούν...)».

Τα σημάδια είναι τριγύρω μας: απύθμενο μίσος μεταξύ κάθε ομάδας, αναψηλάφιση και ανάσυρση παλαιών εγκλημάτων («Μελιγαλά» ζητάνε οι βρωμιάρηδες λάτρεις του παιδόφιλου, αποχτηνωμένου «Άρη»), οργάνωση και εκπαίδευση ομάδων (κάντε μια βόλτα στα «γυμναστήρια» των Εξαρχείων, δείτε τα video της ΕΛ.ΑΣ. από τις καταλήψεις ή διαβάστε το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ-ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΔΕΝΔΙΑ;;; στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2014/02/leftiststrainingforcivilwaringreece.html και άπειρος οπλισμός.

Όμως, η χειρότερη απειλή όλων, είναι ο ρόλος των ΜΜΕ, που όχι μόνο δεν επιτελούν το ρόλο τους για αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού, αλλά επιπλέον υποδαυλίζουν τα μίση μεταξύ των Ελλήνων, καθιστώντας μας αδύναμους τη στιγμή που χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συσπειρωμένοι από ποτέ. Και να πώς το κάνουν αυτό:

Αποκρύπτοντας τα εγκλήματα των Λαθροεισβολέων κατά των Ελλήνων:

Προ διετίας, σε συνέδριο για την Εταιρική Επικοινωνία, ανέλυα τα περί αλλοδαπής, εισαγώμενης εγκληματικότητας σε άνθρωπο με μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ. Έκπληκτη μου απάντησε «αν όμως τα γράψουν αυτά η Χρυσή Αυγή θα φτάσει το 35%»!!! Έτσι λοιπόν εξαφανίστηκαν οι στήλες εγκληματικότητας από τις εφημερίδες και τα κανάλια περιόρισαν στο ελάχιστο τις αναφορές τους, εκτός φυσικά αν πρόκειται περί εγκλημάτων Ελλήνων (ώστε να πείσουν για το περίφημο «μα και οι Έλληνες εγκληματούν»). Και να μην παραπονιόμαστε όμως, γιατί στο Βέλγιο και στη Γαλλία απαγορεύεται να αναφέρεις καν την εθνικότητα, τη φυλή, τη θρησκεία ή τον «πολιτισμό» του εγκληματία!!!

Όλοι γνωρίζουμε όμως ότι το καλύτερο συνεκτικό ενός λαού είναι ένας κοινός εχθρός. Από τον να δέρνονται και να σκοτώνονται μεταξύ τους οι Έλληνες (που δυστυχώς συμβαίνει καθημερινά είτε για πολιτικά είτε για το ηλίθιο κλωτσοσκούφι) είναι χίλιες φορές προτιμότερο να στραφούν εναντίον των εισβολέων που δολοφονούν, βιάζουν, τραυματίζουν, κλέβουν, πλιατσικολογούν και λαθρεμπορεύονται εις βάρος όλων μας!

Εξαλείφοντας ή ωραιοποιώντας τα εγκλήματα της αριστερής παράταξης:

Κανείς δεν μίλησε για τις 32 (!!!) προσαγωγές του «Αλέξη» και τη γενικότερα παραβατική συμπεριφορά του... κανείς δεν έδειξε τα αισχρά κροάσματα/»τραγούδια» του ΦονιάΠ (Παύλος Φύσσας, ούτε το αγαπημένο του όνομα δεν εξήγησαν...) ή τη δράση του σε επιθέσεις εναντίον Ελλήνων... κανείς δε «στρίμωξε» το Δραγασάκη για τη ναρκέμπορα κόρη του (που βολεύτηκε στο Δημόσιο!!!), τον Κωνσταντίνου για την πυρπόληση της Marfin, το Βούτση που απεκάλεσε «κοινωνικό ακτιβιστή» τον εγκληματία γιο του, τον Κουράκη που «έβγαλε λάδι» τον επίσης εγκληματία γιο του κ.ο.κ. Δείτε ένα καταπληκτικό video με τα «μαργαριτάρια» της Αντιπολίτευσης στο https://www.youtube.com/watch?v=wQflFrX9vZc και εξηγήστε μου γιατί δεν είναι αυτοί στη φυλακή...

Παρακάμπτωντας τον τεράστιο κίνδυνο για τη χώρα από τους εξωτερικούς εχθρούς και τις παραφυάδες τους:

Κανείς δεν επετέθη στον Άρειο Πάγο για την έγκριση του, αντίθετου με τη Συνθήκη της Λωζάννης, «Τουρκικού Κόμματος Θράκης» και της εγκληματικής οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» που «κατεβαίνουν» στις Ευρωεκλογές!!! Κινδυνεύουμε να είμαστε η πρώτη, παγκοσμίως, χώρα που θα στείλει εκπροσώπους να τη βρίζουν και να τη λοιδωρούν σε διεθνή fora!!!

Ακόμα χειρότερα, ενώ Έλληνες εξαθλειώνονται και λιμοκτονούν, κανείς δεν μιλάει για την αλβανική αλητεία και τον τουρκικό τσαμπουκά που μας εμποδίζουν να αντλήσουμε τα, δικαιωματικά δικά μας, κοιτάσματα και να σωθούμε (δείτε την επιστολή που έστειλα σε ΕΕ και φορείς ACTUALLY GREECE CAN EASILY PAYBACK ALL ITS DEBT AND SAVE EU AND THE EUROFOR THIS TO HAPPEN THOUGH, THE EUROPEANS SHOULD SUPPORT RIGHTEOUSNESS AND ADHERENCE TO INT’L LAWS, AND RALLY THEMSELVES AGAINST WORLD’S WORST ISLAMIC PREDATOR: TURKEY! στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/02/actually-greece-can-easily-payback-all.html . Φτάσαμε να αλωνίζουν οι μόγγολοι προκλητικά στο Αιγαίο και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να φληναφούν για την «απειλή από την άνοδο της Χρυσής Αυγής»!!!

Υπερθεματίζοντας σε κατηγορίες και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς κατά του υγιέστερου τμήματος της Ελληνικής κοινωνίας, των Εθνικιστών:

Από τον αισχρό Πρετεντέρη και το «φαντάσου να είχαν σκοτωθεί τίποτα άνθρωποι» που ξέρασε (το εκστομίζω δε συνάδει με το υποκείμενο αυτό...) στη δολοφονία των παιδιών στο Ηράκλειο μέχρι Τα Νέα (που έχουν πια παλιώσει στη διαφθορά και τη διαπλοκή...) και την παρουσίαση 500.000 Ελλήνων ως πιθήκων, τα ΜΜΕ πρωτοστατούν στη στοχοποίηση των εθνικιστών και στην απενοχοποίηση των εναντίον τους εγκλημάτων!

Δυστυχώς «ο καιρός γαρ εγγύς» φίλοι μου.
Η Ελλάδα που παραλάβαμε κινδυνεύει να παραδοθεί κουτσουρεμένη, αν όχι ανύπαρκτη, το έθνος έχει διαφθαρεί από την παρείσφρηση ξένων, εγκληματικών στοιχείων,
τα ΜΜΕ κυριαρχούνται από μισέλληνες και ομοφυλόφιλους (δείτε την υπεραντιπροσώπευση παρεκκλινουσών συμπεριφορών),
η Παιδεία μας έχει αλλοιωθεί και το ηθικό μας καταρρακωθεί.

Στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας εισδύουν μη Έλληνες σε ρυθμό επικίνδυνο. Το σκηνικό έχει στηθεί: στα χέρια μας είναι να δώσουμε τον «υπέρ πάντων» αγώνα ή να μείνουμε απαθείς θεατές, η Ιστορία κρατά την αναπνοή της κυττώντας μας!!!

1 σχόλιο:


  1. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-nothing-personal-its-just-business

    ΑπάντησηΔιαγραφή