Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

WhenGarbaggeEnds

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθώ εδώ και καιρό την «κατάληψη» των πόλεων μας από έναν άτυπο «στρατό» αλλοδαπών δήθεν ρακοσυλλεκτών. Οι εν λόγω «επαγγελματίες» περιφέρονται με κλεμμένα καροτσάκια Super Market (αλήθεια,  γιατί δεν διώκονται γι αυτό;),  «οπλισμένοι» με αυτοσχέδιους γάντζους και αναζητούν την λεία τους στους κάδους, σκίζοντας τις σακούλες σκουπιδιών, τα παλαιά στρώματα, τα έπιπλα και ότι άλλο εγκαταλείπει η υπερκαταναλωτική κοινωνία μας.
Οι ορδές αυτές είναι άμεσα συνδεδεμένες με τους «στρατούς» που λυμαίνονται τις χωματερές και τους χώρους υγειονομικής ταφής των σκουπιδιών. Απλά εκεί δρουν οι καλύτερα εξοπλισμένοι (βλέπε Καλάσνικοφ)  στρατοί των γύφτων που εκβιάζουν τους υπαλλήλους, καθορίζοντας που και πότε θα αδειαστεί τι. Μάλιστα δεν είναι σπάνιες οι συγκρούσεις που προ 6μήνου οδήγησαν και στη δολοφονία Πακιστανών από Γύφτους στη χωματερή (κυριολεκτικά γάιδαροι που μαλώνουν για ξένο αχερώνα...)
Σε αυτό το σημείο να τονίσω ήδη μια σειρά παραπτωμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί:
Α. Σοβαρές Υγειονομικές Παραβάσεις: Χωρίς να διεκδικώ τίτλο νομομαθούς, είμαι βέβαιος ότι το σκίσιμο των σάκων σκουπιδιών (που οι παρελθούσες κυβερνήσεις ξόδεψαν χρήματα και κόπο να μας «διδάξουν» να χρησιμοποιούμε) και το «ανακάτεμα» των σκουπιδιών αποτελεί ήδη σοβαρό υγειονομικό παράπτωμα. Αν μάλιστα σταθούμε άτυχοι και οι υπάλληλοι των δήμων αποφασίσουν να διεκδικήσουν με απεργιακές κινητοποιήσεις τα όποια δικαιώματά τους (γεγονός που έπρατταν συχνά-πυκνά στο πρόσφατο παρελθόν), τότε οι εν λόγω κύριοι δε θα διστάσουν να αφήσουν τα σκουπίδια να ίπτανται παντού τριγύρω μας..
Εξ ίσου σοβαρό υγειονομικό παράπτωμα αποτελεί βέβαια και η «αρπαγή» σάκων σκουπιδιών και μεταφορά στις οικίες των εν λόγω, όπου γίνεται «διαλογή». Πρόκειται πρακτικά περί μιας ωρολογιακής βόμβας σε κάθε πολυκατοικία που έχει την ατυχία να «φιλοξενεί» αλλοδαπούς στο ισόγειο ή υπόγειό της...
Β.  Σοβαρές Ποινικές Παραβάσεις: Πέραν της προφανούς μικροκλοπής του καροτσιού, η αποκομιδή των σκουπιδιών αποτελεί ποινικό παράπτωμα όταν γίνεται από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει ακόμη και για παράβαση προσωπικών δεδομένων, αφού «τα σκουπίδια είναι πληροφορία» όπως έχω διατυπώσει στο παρελθόν.
Άλλωστε, είμαι σίγουρος ότι η κυκλοφορία ατόμων με αιχμηρά αντικείμενα μήκους άνω των 30 εκ., αποτελεί σίγουρα άλλη μια παράβαση
Γ.  Σοβαρές Φορολογικές Παραβάσεις:  Δέχομαι να μου τρυπήσουν τη μύτη (και πιθανόν και την τοποθέτηση χαλκά σε αυτή) αν έστω ένας εξ αυτών διαθέτει ΑΦΜ, έχει δηλώσει τη δραστηριότητα του  ρακοσυλλέκτη ή φορολογείται για το «προϊόν» της «εργασίας» του...  Και προφανώς η αλυσίδα διευρύνεται,  αφού είτε πωλούν απευθείας ότι βρίσκουν σε αποθήκες (που διακινούν επίσης τα μέταλλα «μαύρα») είτε τα παραδίδουν στους Γύφτους-χονδρέμπορους μετάλλων.
Δ.  Πλήρης Αναχαίτιση της όποιας προσπάθειας δημιουργίας κλίματος Ανακύκλωσης: Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο Έλληνας είναι «ζώον της ευκολίας», εξ ού και η σημερινή κατάντια μας.
Όταν λοιπόν είναι σίγουρο ότι εγκαταλείποντας τα, ογκώδη, αντικείμενα μας στο πεζοδρόμιο, θα εξαφανιστούν, ολικώς ή μερικώς, εντός ολίγου, ποιός φιλότιμος θα αγωνιστεί με τις ώρες για να καλέσει το κατάλληλο συνεργείο του Δήμου ή της εκάστοτε υπηρεσίας; Μάλιστα πολλοί νιώθουν και ηθικά καλυμμένοι με αυτή τη λύση: οι Γύφτοι ανακυκλώνουν θα πουν.
Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Η σωστή ανακύκλωση περνάει πρώτα από τη διαδικασία επιλογής και διαλογής των πιθανώς επαναχρησιμοποιούμενων τμημάτων. Η ρίψη ηλεκτρικών  συσκευών στις υψικαμίνους, καθώς και η καύση καλωδίων για απόσπαση του χαλκού, όχι μόνο δεν αποτελούν Ανακύκλωση, αλλά επιβαρύνουν τον αέρα που αναπνέουμε με αφάνταστα δηλητηριώδη ιχνοστοιχεία!
ΣΤ.  Ενθάρρυνση της Παραμονής στη Χώρα Παρανομούντων:  Έχοντας αυτή την εναλλακτική προσπορισμού, οι ορδές των παράνομων αλλοδαπών που μας ξεβράζει καθημερινά η Τουρκία και  η Αφρική, απλά δε θα εγκαταλείψουν τη χώρα.  Όχι ότι στην αντίθετη περίπτωση θα το έκαναν εύκολα, αλλά όσο λιγότερες ευκαιρίες έχουν να εξασφαλίζουν  τα ως προς το ζειν (εις βάρος όλων ημών των νομίμων κατοίκων της χώρας...) τόσο πιθανότερο είναι να μας απαλλάξουν από την ανεπιθύμητη παρουσία τους μια ώρα αρχύτερα!
Αυτό όμως που πρωτίστως πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας είναι το παρακάτω: Μήπως με την ανοχή και την αδιαφορία μας εκτρέφουμε ένα (ακόμη) καρκίνωμα στην ήδη πάσχουσα χώρα μας; Μήπως εκπαιδεύουμε ένα ακόμη στρατό αρπακτικών (μετά τους πολιτικούς, τους εφοριακούς, τους συνδικαλιστές, τους κρατικοδίαιτους, τους καταπατητές και όλες τις άλλες παρόμοιες ομάδες) που εν ευθέτω χρόνω θα στραφεί εναντίον μας (έστω στο πρόσωπο των υποδομών μας);
Δυστυχώς αγαπητοί μου, η αναζήτηση μετάλλων για προσπορισμό δε σταματάει στα σκουπίδια μας. Οι ίδιοι άνθρωποι, ή οι εκτοπισθέντες ανταγωνιστές τους, δε θα διστάσουν να αναζητήσουν οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό αντικείμενο, προκειμένου να εξοικονομίσουν λίγα ευρώ. Μια γρήγορη ματιά στα αστυνομικά δελτία των τελευταίων μηνών μας δίνει μια αίσθηση του εξωφρενικού βαθμού στον οποίο έχουν ανέλθει οι δολιοφθορές με στόχο τα μέταλλα:
«11 εκατ. ευρώ ζημιές από κλοπές μετάλλων ανακοίνωσε ο ΟΣΕ»
«Συνελήφθη σπείρα αλλοδαπών με 39 μετασχηματιστές ΔΕΗ»
«Αλβανοί  συνελήφθησαν έχοντας κλέψει  τους  3 από τους προβολείς φωτισμού του κάστρου των Ιωαννίνων»
«Σε έλεγχο της αστυνομίας σε καταυλισμούς γύφτων εντοπίστηκαν 2 τόνοι χαλκού»
«Στις ταραχές του Συντάγματος (ή ίσως νωρίτερα) κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αρπάξουν τις μαντεμένιες σχάρες των υπονόμων»
«Η ηλεκτροδότηση του δικτύου Προαστιακού-ΟΣΕ αναβάλλεται διαρκώς λόγω κλοπών καλωδίων»
«Τμήματα μεταλλικής γέφυρας κλέψανε τα τρωκτικά των μετάλλων»
Κι όμως δε λαμβάνονται στοιχειώδη μέτρα για την προφύλαξη της χώρας και των νόμιμων κατοίκων της από αυτή την πλημμύρα δολιοφθορέων (όπως άλλωστε και για κανένα άλλο πρόβλημα προκύπτει από τη λαθροεισβολή).  Τι πρέπει να συμβεί; Να θρηνήσουμε θύματα από εκτροχιασμούς τρένων; Να πεθάνουν ηλικιωμένοι από διακοπές ρεύματος λόγω κλοπών μετασχηματιστών; Να πέσει η σκαλωσιά κανενός ερειπωμένου νεοκλασικού του κέντρου στα κεφάλιά μας επειδή έκλεψαν τμήματά της οι λαθροέποικοι;
Σίγουρα θα ακουστούν κραυγές «και τι να πρωτοκάνει η αστυνομία». Και σε πολλά σημεία θα έχουν δίκιο. Γιατί η αντιμετώπιση των άπειρων προβλημάτων που φέρνει η ανεξέλεγκτη εισβολή (κι ας τη λένε λαθρομετανάστευση οι γελοίοι αλληλέγγυοι), απαιτεί σοβαρές αποφάσεις και συντονισμένη ενέργεια όλων των εξουσιών. Μια σειρά από βασικά βήματα:
1.      Αλλαγή της αντιμετώπισης παρόμοιων περιστατικών στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Αντί για μικροκλοπές, οι εν λόγω παραβάτες πρέπει να διώκονται και με βάση τις υγειονομικές, φορολογικές, ποινικές και άλλες παραβάσεις που προαναφέραμε.
2.      Αλλαγή του Νομικού πλαισίου. Ήδη στη Γαλλία προωθείται η λύση της δίωξης των Γύφτων ως Δολιοφθορέων Δημόσιας Περιουσίας (και όχι με βάση απλά την αξία του μετάλλου που έκλεψαν)
3.      Λίγη σοβαρότητα εκ μέρους των
Ακόμη χειρότερη όμως από την (εξαγορασμένη; πολιτικά «ορθή»; αφελή;  ανεύθυνη;) στάση των υπευθύνων, είναι η στάση των ίδιων των πολιτών. Πολλές φορές δέχτηκα (λεκτική) επίθεση την ώρα που εξεδίωκα λαθρορακοσυλλέκτες, από τους ίδιους τους συμπολίτες μου! Κι όμως, πρώτοι εμείς οφείλουμε να λάβουμε μέτρα. Και ποιά είναι αυτά:
1.      Δεν αφήνουμε τίποτα το μεταλλικό στα σκουπίδια μας! Ηλεκτρικές συσκευές οδεύουν στην Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ ή στα καταστήματα που κάνουν προσφορές απόσυρσης. Κουτάκια αλουμινίου ρίχνονται σε κάδους ανακύκλωσης που δεν μπορούν να εισβάλουν οι άρπαγες (δε μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές τους έχω δει να «κλέβουν» υλικό από τους κάδους ανακύκλωσης).
2.      Καλούμε την αστυνομία μόλις εντοπίσουμε συμμορία λαθρορακοσυλλεκτών. Επιμένουμε να έρθουν και τονίζουμε ότι δεν πρόκειται μόνο για μικροκλοπή, αλλά για σειρά αδικημάτων, όπως προαναφέραμε
3.      Αν σας το επιτρέπει το μέρος, η ώρα και η σωματική σας διάπλαση, λέτε απευθείας στους λαθρορακοσυλλέκτες ότι διαπράττουν παρανομία και ότι θα καλέσετε την αστυνομία άμεσα αν δεν φύγουν.
4.      Ενημερώστε όσους επηρεάζετε και καθοδηγείστε τους να πράξουν τα ίδια
ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΛΗΡΙΩΔΗ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ΚΑΙ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
 ΔΩΣΤΕ  ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!!!

25 σχόλια:

  1. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/296933/eklevan-kai-sti-suneheia-poulousan-rages-tou-ose/

    ΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑΓΕΣ ΣΤΟΕΣ??? ΕΛΛΑΑΑΑΑΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΓΥΦΤΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!! ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΟΣΩ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΞΗΛΩΣΤΕ ΡΑΓΕΣ, ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ-ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΚΙ ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ (ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΕΡΙ ΚΛΟΠΗΣ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΕΡΙ ΛΗΨΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΤΕ!!!) ΘΑ "ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/292853/ekleve-tis-rages-ton-trenon/

    ΜΕΓΑΛΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΣΟΥ.... ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΉΣΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/292010/sunelifthi-allodapos-portofolas-stin-akropoli/

    ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΜΙΤΕΣ, ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΩΝ, ΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΧΤΗΝΗ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΣΗΘΙ), ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΖΩΧΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/288093/eklepsan-300-kila-kalodia/

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΛΑ 300 ΚΙΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ... ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΙΣ ΟΛΟΕΝΑ ΦΘΙΝΟΥΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ... ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ "ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/285074/eklepsan-metallika-adikeimena-varous-enos-tonou/

    ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΛΙ (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ)!!! ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΓΥΦΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/280420/eklepsan-1800-metra-kalodia-tou-ose/

    ΟΧΙ Κ.Κ., Η ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 20.000 ΕΥΡΩ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ (ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΥ...) ΟΣΕ, ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...)ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΑΣ... ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ: ΠΟΙΝΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/280946/piastikan-sta-prasa-na-klevoun-kalodia/

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΛΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ: ΚΑΛΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΡΑΓΕΣ ΤΡΕΝΩΝ, ΥΔΡΟΡΟΕΣ, ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ "ΣΑΡΩΝΕΙ" Η ΓΥΦΤΟ-ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ Κ.Ο.Κ.!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΟΙΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...Η ΛΥΣΗ ΑΠΛΗ: ΑΜΕΣΗ, ΙΣΟΒΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 5ΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΠΟΙΝΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/298392/sto-spiti-tou-vrethikan-halkina-kalodia-apo-to-ika-hanion/

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!!! Είναι και το κόστος τοποθέτησης, οι χαμένες ανθρωποώρες κλπ.!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ!!!! Είναι ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ (ΣΑΜΠΟΤΑΖ) του Ελληνικού Κράτους!!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!! Αν έχει παρέλθει αυτό της κλοπής (αφού όντως δεν μπορεί να αποδειχτεί πότε διαπράχτηκε) ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ αυτό της ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ!!!! ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299470/anilikoi-eklevan-kalodia-tis-dei/

    Άλλο ένα δείγμα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ που κυριαρχει στη χώρα!!!! Ενώ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΠΙΑΖΕΙ να συλλάβει τα σκουληκια που ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ (θέλω να δω τι θα λένε οι ψευταριστεροί άμα κοπεί το ρεύμα στο σπιτάκι τους ή άμα πεθάνει κανείς δικός τους λόγω διακοπής...), ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!! Έχουμε και ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ (τι πάει να πει ΑΝΗΛΙΚΟΣ??? Για τους ΓΥΦΤΟΥΣ που παντρεύονται στα 13-14 και ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 11 (!!) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ???) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΟΥ Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ!!!! ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΘΡΗΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/299472/epiheirisi-tis-purosvestikis-se-kataulismo-stin-karditsa/

    ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ : ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/302397/eklevan-metashimatistes-tis-dei/

    c3p0
    Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, 18:23
    Εχουμε τα προβλήματά μας έχουμε και τους πλιατσικολόγους όλου του πλανήτητ που έχουν μαζευτεί στη χώρα μας. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ή αν τους θέλουν οι "φιλεύσπλαχνοι" Ευρωπαίοι , ας τους αφήσουμε να πάνε στην Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114193/ekleve-kalodia-ilektrofotismoy-sti-patra

    ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html ΚΑΙ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/303815/evgale-15000-euro-klevodas-kalodia/

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ??? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ (Π.Χ. ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΠ.)??? ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html ΚΑΙ http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150629822971089&set=a.10150628313461089.386336.740246088&type=1&theater

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ:
    >>ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ Υ/Α
    >>ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    >>ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
    >>ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΙΖΟΝΤΑΣ Ή ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
    >>ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΟΔΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
    >>ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΩΔΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ
    >>ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΑΣ
    >> ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ
    >> ΟΤΑΝ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΑΒΟΥΝ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΒΡΟΥΝ
    >> ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 99% ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ!!! ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΚΛΕΒΟΥΝ - ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ!!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/316292/eklevan-kadilia-apo-nekrotafeio-/

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, Η ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΣΙΑ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΛΕΩ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΩΝ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΥΛΙΚΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ) ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ!!! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/121419/manoyalia-ekklision-eklevan-treis-roma
    ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??? ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΡΠΑΓΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΟΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ??? ΓΙΑΤΙ??? ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ Ή ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ???

    ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ; http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html


    ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ: διαβάστε και δείτε που οδηγεί η παράλογη ανοχή!!!
    http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ) ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΠΑΓΩΝ: http://www.facebook.com/event.php?eid=210512788964416

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/320234/exarthrothike-omada-pou-ekleve-kalodia-tis-dei/
    80.000 ευρώ αυτοί οι αλήτες, 100 οι άλλοι, ΑΝ ΔΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ-ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ..), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΓΚΡΑΦΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/323273/allodapoi-eklevan-enaeria-kalodia-tou-ote-stin-arkadia/
    ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ???? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ?? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ)?? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ)??? ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΚΛΟΠΗ ΡΑΓΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ)?? ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ, "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ" ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ "ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ" (ΓΑΛΛΙΑ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/329153/adeiasan-kedro-proskopon-sti-larisa/

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ "ΡΟΜΑ" (ΚΩΛΟΓΥΦΤΩΝ ΔΛ΄Δ.) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)!!! ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η΄ΑΥΤΟΙ Η΄ΕΜΕΙΣ!!! Μόνο την περασμένη εβδομάδα, μόνο στο περιβάλλον μου είχαμε την ιστορία του Γιώργου (ρήμαγμα σπιτιού από καθετί μεταλλικό), το (επαναληπτικό) ρήμαγμα των καλωδίων ηλεκτροφώτισης του Λυκαβηττού (!!!), την κλοπή της θείας της κολλητής της Ελένης και το ολοκληρωτικό ρήμαγμα του κτηρίου της ΦΙΛΥΡΑ (είχε κατασχεθεί από Τράπεζα) όπου οι γύφτοι ΔΕΝ άφησαν ούτε τις λεκάνες!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΧΥΡΩΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ??? ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΧΑΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/353823/speira-ekleve-metashimatistes-tis-dei/
    Και βέβαια τα αλλοδαπά χτήνη, που δε δίσταζαν να αφήνουν ολόκληρα χωριά χωρίς ρεύμα θέτοντας σε κίνδυνο άπειρες ανθρώπινες ζωές, θα δικαστούν για μικροκλοπές αντί για διακεκριμένη δολιοφθορά και θα αφεθούν ελεύθεροι με την πρώτη αποσυμφόρηση!!! ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Έκλεβαν μέχρι και τις καμπάνες από τις εκκλησίες"
    ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ (ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΜΑ...) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ;;; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!
    http://www.newsbeast.gr/society/arthro/357544/eklevan-mehri-kai-tis-kabanes-apo-tis-ekklisies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=141891&catid=6 Σέρρες: Ξήλωσαν και έκλεψαν ολόκληρη γέφυρα στον ποταμό Στρυμόνα!: Μας φαίνονταν τρελλά όταν τα ακούγαμε, αλλά να που ήρθαν και σε εμάς τα αίσχη. Έχω γυρίσει την Ελλάδα και αυτές οι μεταλλικές γέφυρες είναι η χαρά κάθε φίλου του 4Χ4!!! Φανταστείτε να είχαν πάρει τμήματα μόνο και να σκοτώνονταν άνθρωποι!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ;;; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.newsbeast.gr/society/arthro/372336/klevoun-akoma-kai-tis-kounies-apo-tis-paidikes-hares/
    Σιγά το νέο... Στις παρυφές του Λυκαβηττού, στο κέντρο των Αθηνών, έκλεψαν οι βρωμόγυφτοι τις κούνιες και τις βάσεις (μεταλικές) εδώ και χρόνια!!!! Το ίδιο και στο Γέρακα!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΜΕ ΤΑΛΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148145&catid=4
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή