Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

GreeceOvertaxesCompaniesToPayCriminals





ΩΣΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ» ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Όποιος διαβάσει τις προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την ΕΕ θα μείνει έκπληκτος από τον άγρια φορομπηχτικό χαρακτήρα τους, αλλά και την παντελή απουσία κοινής λογικής και διάθεσης ρήξης με τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες της αριστεράς. Αλλά είπαμε: «common sense is not as common as you think». Ας δούμε λοιπόν μια από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις:

Στην περίπτωση λοιπόν που η φοροκαταιγίδα αποτύχει (και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτύχει, αφού το θανατηφόρο 6μηνο ισοπέδωσε την ήδη αδύναμη φορολογική βάση της Ελλάδος), διαβάζουμε την πρόβλεψη περαιτέρω αύξησης της φορολόγησης κερδών των επιχειρήσεων από 28 στο 29% ώστε να εξοικονομηθούν επιπρόσθετα 130 ΕΚΑΤ. Ευρώ. Δηλαδή θα αποτελειώσουν οι νεομπολσεβίκοι την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, αφού ήδη έχουμε υπερδιπλάσιο συντελεστή φορολόγησης κερδών από κάθε γειτονική μας χώρα! Δεν κατανοούν οι μικρονοϊκοί, ιδεοληπτικοί, τυχάρπαστοι ότι έτσι απλά όλες οι επιχειρήσεις θα κλείσουν και είτε θα λειτουργούν εκτός συνόρων είτε θα «πάνε σπίτια» τους; Προφανώς όχι...

Μα θα μου πείτε «και από πού θα βρεθούν τα χρήματα»; Καλή διάθεση και λίγο «πλάγια σκέψη» (lateral thinking) και όλα βρίσκονται. Πάρτε ας πούμε το παράδειγμα του 1%: Τις ελληνικές φυλακές «τιμούν» με την παρουσία τους πάνω από 8.000 αλλοδαποί και γύφτοι. Άνθρωποι που δεν ήρθαν στη χώρα μας για ένα «καλύτερο μέλλον» όπως ευαγγελίζεται σύσσωμη η αριστερή ψευτοδιανόηση και η ανεκτική θολοκουλτούρα, αλλά ήρθαν να κλέψουν, να δολοφονήσουν, να βιάσουν, να λεηλατήσουν ή να μοιράσουν το θάνατο των ναρκωτικών στην, ήδη διεφθαρμένη νεολαία μας. Αυτά τα «μπουμπούκια» στοιχίζουν 11.000 ευρώ ετησίως έκαστο. Σε απλά ελληνικά 88 ΕΚΑΤ. Ευρώ ετησίως μας κοστίζουν οι αλλοδαποί και οι γύφτοι εγκληματίες μόνο για το «σωφρονισμό» τους!

«Μα πρέπει να σωφρονιστούν» θα πουν οι πιο ευαισθητούληδες ανάμεσά σας... Αφενός έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι όχι μόνο δε σωφρονίζονται εντός των φυλακών, αλλά αντίθετα «αποφοιτούν» αγριότεροι, σκληρότεροι και καλύτερα δικτυωμένοι και αφετέρου δε φέρουμε καμμιά ευθύνη γι αυτούς! Προφανώς κάθε κοινωνία παράγει ένα ποσοστό εγκληματιών, αλλά φέρει ευθύνη για τα δικά της «προϊόντα» και αυτά και μόνον αυτά οφείλει να συνετίσει! Τι φταίει π.χ. η φιλειρηνική ελληνική κοινωνία για τους αλβανούς κατσαπλιάδες που ΄χουν μεγαλώσει μαθημένοι στο έγκλημα; Φταίμε μήπως εμείς που για τους μουσουλμάνους οι άπιστες, προκλητικά ντυμένες, γυναίκες πρέπει να βιάζονται; Σίγουρα όχι!

«Και τι να τους κάνουμε» θα έρθει η επόμενη ερώτηση; Μα αγαπητοί μου, εδώ εισάγουμε τα πάντα, γιατί να μην εξάγουμε κι εμείς κάτι;;; Πόσο δύσκολο είναι να βρούμε μια, μακρινή και όχι όμορη, χώρα, π.χ. της Υποσαχάριας Αφρικής, που έναντι «πινακίου φακής» να αναλαβεί τη «φιλοξενία» των εγκληματιών αυτών; Αποσαφηνίζω κι επιμένω στο «μακρινή» και στο «όχι όμορη» επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι πρότειναν τη, διεφθαρμένη και πηγή του 50% των αλλοδαπών εγκληματιών, Αλβανία, απ΄όπου όπως κατανοείτε θα μας είχαν επανέλθει εντός εβδομάδων οι λεηλατητές που αποτελούν το βασικό «εξαγώγιμο είδος» της γείτονος (δείτε σχετικά και VAE VICTIS (ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ): ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ;

Βλέπετε λοιπόν πως, εύκολα εξασφαλίζουμε το 0,5% της φορολογίας-αιμορραγίας των επιχειρήσεών μας; Ας πάμε το επιχείρημά μας μας όμως ένα βήμα παραπέρα: Η παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους αλλοδαπούς και γύφτους ανασφάλιστους στοιχίζει επίσης τουλάχιστον 250 ΕΚΑΤ. Ευρώ ετησίως, όπως διαφαίνεται και από την, παλαιά, παραδοχή Λοβέρδου και από μια σειρά στοιχείων (δείτε πάλι σχετικά ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; http://t.co/7GvBUBPK5w ). Αν εξαλείφαμε και αυτή την πηγή αιμορραγίας, δε θα μπορούσαμε να μειώσουμε κατά 2 ακόμη μονάδες την υπερφορολόγηση των δύσμοιρων επιχειρήσεων; Προφανώς και ναι, αφού οι εταίροι μας ζητούν το απόλυτα λογικό, τον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού μας. Αυτό άλλωστε έιναι και τα περίφημα «ισοδύναμα μέτρα».

Με δύο λοιπόν απλές κινήσεις έχουμε φτάσει στο 26,5% τη φορολόγηση των επιχειρήσεων. Μήπως μπορούμε καλύτερα, ώστε να μη διαφεύγουν τα κέρδη στις όμορες χώρες ή στους «φορολογικούς παραδείσους» τύπου Ιρλανδίας; Ναι, μπορούμε! Πάρτε για παράδειγμα τους 250.000 αλλοδαπούς συνταξιούχους που εκμεταλλευόμενοι παραθυράκια του Νόμου λεηλατούν τα συνταξιοδοτικά μας ταμεία (δείτε σχετικά ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ http://t.co/68iq5t1dAV ). Αυτοί μας στοιχίζουν ένα μετριοπαθέστατο 2 ΔΙΣ ευρώ ετησίως (250.000 Χ 12 μήνες Χ 700 ευρώ)!!! Άρα αν κόβαμε τις συντάξεις τους και τους στέλναμε πίσω στις χώρες τους (όπου ούτως ή άλλως διαβιούν παρανόμως οι περισσότεροι – οι Βούλγαροι π.χ.) θα μπορούμε να μειώσουμε κατά ένα ακόμη 15% τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, φθάνοντας το πολυπόθητο 11,5%, ένα μαγικό νούμερο, αφού αποτελεί τόσο το συντελεστή της, φοροκλέφτρας της ΕΕ, Ιρλανδίας, όσο και κάποιων γειτονικών χωρών!

Βλέπετε λοιπόν ότι το πρόβλημα της λαθροεισβολής δεν αφορά μόνο παράξενους, ρατσιστές, ναζιστές και μελανοχίτωνες... Είναι ένας βρόγχος που στραγγαλίζει κάθε πλευρά της οικονομίας, μια χαίνουσα πληγή που απομυζεί πολύτιμους πόρους από τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και τις διαθέτει απλόχερα στους λαθροεισβολείς και τις χώρες τους! Άλλωστε αυτό ήταν εξ’ αρχής και το σχέδιο των αιώνιων εχθρών μας, των τούρκων: να μας στραγγαλίσουν οικονομικά και να μας διαλύσουν κοινωνικά ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να μας πολεμήσουν (όπως είπε ευθαρσώς και ο πρώην Πρόεδρός τους Τουργκούτ Οζάλ)... Έστω αυτή την ύστατη στιγμή λοιπόν, ας σταθούμε πάνω από μικροκομματικές διαφορές, ας παρακάμψουμε ιδεοληψίες και προκαταλήψεις κι ας σώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες αντί να πλουτίζουμε τους αλλοεθνείς εισβολείς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου