Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

WhoVotesInGreece



ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ. ΑΚΟΜΗ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Ακούω συνέχεια τη γνωστή απορία «μα ποιός επιτέλους ψηφίζει ΠΑΣΟΚ;» «πώς εκλέγονται τέτοιοι άνθρωποι;» κ.ο.κ. Φαίνεται ότι, για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει αντιληπτά. Το βασικό από αυτά είναι ότι εδώ και 20 χρόνια με δόλιο κι εγκληματικό τρόπο, η συμμορία ανθελλήνων που κυβερνά εν είδει τυραννίδος, τη χώρα έχει πετύχει να πάρει από τα χέρια των Ελλήνων την Εθνική Κυριαρχία με μια σειρά «συνταγματικών και νομικών πραξικοπημάτων». Κι εξηγώ:

Α. Εσχάτη Προδοσία Άκη και κλίκας Σημίτη

Ο μοναδικός μάρτυρας κατά του Άκη που «έσπασε» και μίλησε είναι ο «εξ απορρήτων» του Ζήγρας. Ανάμεσα στις ομολογίες του υπάρχει καταγεγραμμένη και αυτή που αφορά το «περίεργο» έως ύποπτο αποτέλεσμα των εκλογών του 2000 (ναι, τότε που ετοιμαζόταν να γιορτάσει η ΝΔ και «στο νήμα» την ξεπέρασε για 150.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ). Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη μαρτυρία ο Άκης, κάνοντας χρήση των χρημάτων από τις μίζες (δηλαδή από το αίμα του ελληνικού λαού...) νομιμοποίησε παράνομα και εξαγόρασε την πίστη 300.000 αλλοδαπών!!! Αν αυτό αληθεύει (και δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι αληθεύει) δημιουργούνται αμέσως δυο ενδιαφέρουσες επιπτώσεις:

  1. Ο Σημίτης και όλη η συμμορία του 2000-2004 πρέπει να οδηγηθούν αμέσως στη φυλακή με τις κατηγορίες Κατάλυσης Πολιτεύματος κι εγκαθίδρυσης Χούντας. Βάσει αυτών πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν Ισόβια («κι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια» δεν είπε ο δήθεν εθνάρχης, παραβιαστής λόγων τιμής – άτιμος, Καραμανλής ο Α’;;;), πρέπει να επανεξεταστούν ως άκυρες πολλές από τις πράξεις και αποφάσεις τους (άρα και τα δάνεια και οι προσλήψεις και οι αγορές υποβρυχίων και η είσοδος στο Ευρώ και πολλά άλλα). Αυτό από μόνο του θα έλυνε ένα τεράστιο μέρος των σημερινών προβλημάτων μας
  2. Οι 300.000 αυτοί επήλυδες πρέπει να εντοπιστούν, να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα δια βίου, από αυτούς και τις οικογένειές τους και να εκδιωχτούν πάραυτα από τη χώρα ως συνεργάτες σε εσχάτη προδοσία

Β. Συμμορίες «ελληνοποιήσεων» και «νομιμοποιήσεων»

Καθημερινό φαινόμενο είναι οι συλλήψεις συμμοριών δικολάβων (ας μη προσβάλλουμε τους σκληρά αγωνιζόμενους, μαχόμενους δικηγόρους με το να τους ταυτίζουμε με τα αποβράσματα). Αυτοί εκμεταλλεύονται κάθε παραθυράκι του Νόμου, πολλές φορές με τη συνεργία αστυνομικών και άλλων κρατικών λειτουργών, ώστε να νομιμοποιήσουν παράνομα 100άδες ή και 1.000άδες αλλοδαπούς.

Στο εγκληματικό αυτό έργο βρίσκουν βοήθεια τόσο από εξαθλιωμένες «ελληνίδες» (πολλές είναι γύφτισσες) που έναντι 3-6.000 € είναι διατεθειμένες να προβούν σε «λευκούς γάμους» (θυμάστε το πρόσφατο περιστατικό με το νέγρο δολοφόνο που ζούσε σε άλλη διεύθυνση από τη «σύζυγό» του;;;) όσο και από «ανθρωπιστικές» οργανώσεις τύπου ΚΕΡΦΑΑ, ίδρυμα Σόρος (έχει ήδη προσλάβει νομικούς εξ όσων πληροφορούμαι) κ.ο.κ.

Το παζλ συμπληρώνουν οι πρεσβείες των χωρών-εξαγωγής εγκληματιών που κάνουν τα αδύνατα-δυνατά να κρατήσουν το «εμπόρευμα» στη χώρα αποστολής. Αν έχετε την τύχη (ή την ατυχία) να συχνάζετε στα δικαστήρια θα παρατηρήσετε έναν ερπετοειδή (πριν τον δω δεν κατανοούσα τον όρο) Πάκι με κοστούμι, κοτσίδα, χαμόγελο φιδίσιο και παγωμένο βλέμμα που κυκλοφορεί με βαρυφορτωμένη τσάντα. Αυτός (όπως και άλλοι όμοιοί του) έχει αποστολή να βρίσκει «διαδρομιστές» (εξαθλιωμένους δικηγορίσκους που αναζητούν οι κακόμοιροι τα ως προς το ζειν από τυχαίους υπόδικους) και να τους οδηγεί όπου δικάζεται συμπατριώτης του, φορτωμένο χρήματα (ενίοτε για την εξαγορά δικαστικών) και έτοιμα (από πολύ καλύτερούς τους) δικόγραφα.

Αυτό που ποτέ δεν έχω μάθει είναι τι συμβαίνει με τα «προϊόντα» εγκλήματος αυτών των συμμοριών. Αναστέλλεται αυτοδίκαια η νομιμοποίηση, συλλαμβάνεται ως συνεργός ο παράνομα νομιμοποιηθείς και απελαύνεται δια βίου;;; Πολύ φοβάμαι πως όχι...

Γ. 2ης γενεάς

Με μια σειρά εθνοπροδοτικών Νόμων, αποκορύφωμα των οποίων ήταν το Έκτρωμα Ραγκούση (ευτυχώς πρόσκαιρα μπλοκαρισμένο από το ΣτΕ, αν και οι μισέλληνες δήμαρχοι τύπου Καμίνης αρνούνται να εφαρμόσουν την απόφαση και λειτουργούν βάσει αυτού ακόμα!!!), αρκετές 1.000άδες αλλοδαπών αποκτούν υπηκοότητα και ιθαγένεια ακόμη!!! Μάλιστα έχουμε φτάσει στο τραγικό σημείο να γίνονται αποδεκτά σε θέσεις αξιωματικών στρατού και αστυνομίας τα παιδιά αυτών που δε θα έπρεπε να έχουν ποτέ πατήσει πόδι στη χώρα!!!

Ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος στις Δημοτικές-Περιφερειακές-Ευρωεκλογές και παρατήρησα το εξής παράδοξο: αντί των 2 εκλογικών καταλόγων υπήρχε μόνο ένας. Θα μου πείτε γιατί δυο; Μα γιατί όντως οι αλλοδαποί έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές (αφού εκπροσωπούνται σε αυτές) αλλά όχι στις ευρωεκλογές... Τι συνέβει άραγε εκεί;;

Δ. Τούρκοι-Γύφτοι-Σκοπιανοί

Έχουμε τρεις ομάδες που πολλαπλασιάζονται δραματικά και ψηφίζουν ενάντια σε κάθε λογική. Οι μεν τούρκοι (προσέξτε δεν αναφέρομαι στους Πομάκους, μιλάω για τους καθαρά τούρκους) της Θράκης έπρεπε να έχουν εκδιωχτεί αυτοδίκαια βάσει της ισχύουσας συνθήκης της Λωζάννης ως αντίποινα για τη βίαιη εκρίζωση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Αντ΄αυτού τους επιτρέπουμε να ζουν στα εδάφη μας και να ευδοκιμούν, αφού απολαμβάνουν και προνομιακής μεταχείρισης από το Ελληνικό Κράτος (μοριοδοτήσεις κλπ.) και αθρόας χρηματοδότησης από την τουρκική ΜΙΤ!!!

Οι Γύφτοι είναι μια μεγάλη πληγή για τη χώρα εδώ και 500-700 χρόνια. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι πληγή για όλη την Ευρώπη, όπως αποδεικνύουν οι ολοένα αυξανόμενες φωνές διαμαρτυρίας από τους μη λοβοτομημένους. Ανέρχονται σε περισσότερους από 600.000, αφού στους 400.000 καταγεγραμμένους προστίθενται όσοι έρχονται από τα σοβαρά ευρωπαϊκά κράτη που απλά τους διώχνουν. Κι όμως επιτρέπουμε σε μια φυλή εγκληματιών, αρνούμενη να υιοθετήσει τα στοιχειώδη όπως η μόνιμη εγκατάσταση, να παραβαίνει, σχεδόν ατιμώρητα, κάθε Νόμο και να ψηφίζει!!!

Ε. Αποστέρηση δικαιώματος ψήφου Ελλήνων της Διασποράς

Το αισχρότερο όλων είναι η μεθοδευμένη απόσχιση των Ελλήνων της Διασποράς από τον Εθνικό κορμό μέσω της αποστέρησης του δικαιώματος ψήφου από το σημαντικότερο, δυναμικότερο και πιο μορφωμένο τμήμα της Φυλής μας!!!

Όταν όλες οι χώρες κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να κρατήσουν κοντά τα ξενιτεμένα τέκνα τους, η Ελλάδα κάνει τα πάντα για να τα αποξενώσει ακόμη περισσότερο!! Σε αυτό το πλαίδιο δεν έχει γίνει καμμία πρόβλεψη ώστε να ψηφίζουν στις πρεσβείες και στα προξενεία οι Έλληνες της διασποράς. Μη σας φαίνεται τυχαίο, όταν κάποιος δεν συμμετέχει στα κοινά παύει να νιώθει μέλος τους Έθνους, νιώθει αποκομμένος και τελικά αγκαλιάζει (και αγκαλιάζεται) από αυτό που του προσφέρεται... Όμως σε μια χώρα που ο Πρέσβης της σε Αλύτρωτη Πατρίδα (Β.Ήπειρο) τόλμησε να πει και να γράψει «πρέπει να συνδράμουμε την αφομοίωση των Β.Ηπειρωτών στον κορμό του αλβανικού έθνους ώστε σε μερικές δεκαετίες να αποτελούν απλά φολκλόρ», τι να περιμένει κανείς;;;

ΣΤ. Ολοένα αυξανόμενη αποχή

Ήδη η αποχή κυμαίνεται στα επίπεδα του 40%. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι ένα κόμμα του 5% έχει ψηφιστεί μόλις από 250.000 ψηφοφόρους. Άρα οποιαδήποτε από τις ανωτέρω ομάδες μπορεί να βάλει ένα κόμμα στη Βο(υ)λή, όπως άλλωστε απέδειξαν με την επίδειξη δύναμης οι τούρκοι στις ευρωεκλογές. Αυτό εξηγεί μια σειρά φαινομένων όπως:
Þ      Τη Λαθρολαγνεία του Βενιζελοπόταμου που κατανοεί ότι χωρίς τους λάθρο θα εξαφανιζόταν
Þ      Την Προδοσία του Σαμαρά που δεν έκανε τίποτα από όσα είχε υποσχεθεί (επαναφορά του όρου για Έλληνες το γένος στις σχολές αξιωματικών κ.ο.κ.)
Þ      Το ότι ακόμη και όσοι απεχθάνονται το Ισλάμ (όπως ο αγαπητός μου Τζήμερος) βάζουν αλβανά στα ψηφοδέλτιά τους
Þ      Τις φήμες για κόμμα αλβανών με αρχηγό τον Τσενάι
Þ      Την ψήφιση ατόμων που μισούν την Ελλάδα και καθετί ελληνικό όπως η Ρεπούση κ.ά.

Δυστυχώς αυτοί που απέχουν δεν κατανοούν ότι έτσι συντηρούν αυτό το σύστημα. Επίσης, βάσει της ρήσης «οι ευφυείς είναι γεμάτοι αμφιβολίες ενώ οι ηλίθιοι γεμάτοι βεβαιότητα» κατανοούμε ότι απέχοντας (επειδή δεν μας «εκφράζει» κανένα κόμμα κλπ.) αφήνουμε τις τύχες της χώρας στα κομματόσκυλα, στους δημόσιους ρεμπεσκέδες (που ψηφίζουν δαγκωτά όποιον υπόσχεται να στεγνώσει κάθε ρανίδα της χώρας προς όφελος της συντήρησης τους), στους πρόωρα συνταξιοδοτημένους και πλέον στους μη-Έλληνες!!!

Μ΄αυτά και μ΄αυτά κατανοεί κανείς που βρίσκονται οι λίγες 100άδες χιλιάδες ψήφων του ΠΑΣΟΚ. Κατανοεί κανείς πώς κοινοί εγκληματίες όπως ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ (ναι, αυτός που υπόσχεται να σφάξει τους Έλληνες στα γουναράδικα όπως ο αρχιχασάπης «Άρης») και η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ βρίσκονται στο Κυνοβούλιο (με μερικές 100άδες ψήφων μόνο, ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν εκλέγεται έτσι). Κατανοεί ένα σωρό πράγματα, όμως πρέπει όλοι να κατανοήσουμε κι ένα ακόμη: Είμαστε η τελευταία ευκαιρία να ξαναγίνει η χώρα Ελληνική, μετά από εμάς το χάος. Γι’ αυτό σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε κόμμα με πρώτιστο κριτήριο την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ σε όλα τα επίπεδα, ψηφίστε κόμμα που να μην έχει αλλοδαπό, ελληνοποιημένο ή γύφτο στις γραμμές του!!!

1 σχόλιο: