Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

SamarasOffersPositionToTsipras




ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΧΑΡΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ;;;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Η επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ, του παπανδρεΐσκου αρχηγού του και της συμμορίας εγκληματιών του, είναι δυστυχώς γεγονός. Όλοι λίγο-πολύ το αποδέχονται με σχεδόν μοιρολατρική διάθεση, ακόμη κι όσοι γνωρίζουν την καταστροφή για τη χώρα που αυτό θα σημάνει. Όμως το τραγικό είναι ότι το έχει αποδεχτεί και ο «μοιραίος» άνθρωπος, Αντώνης Σαμαράς.

Κι όμως, τρείς απλές κινήσεις θα διασφάλιζαν την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει με σημαντική διαφορά τις εκλογές, την αυτοδυναμία του και ίσως ακόμη και τη συνοχή του, εξασφαλίζοντας τη σωτηρία της χώρας. Ας τις δούμε:

Α. Συμμετοχή στις εκλογές των Ελλήνων της Διασποράς

Οι, ολοένα αυξανόμενοι, συμπατριώτες μας που διάλεξαν το δρόμο της μετανάστευσης έχουν εξ ίσου το δικαίωμα να αποφασίζουν για τις τύχες της πατρίδας τους, όσο και οι ατυχήσαντες που μείναμε πίσω. Για να μην πω περισσότερο, αφού αποτελούν υγιέστερο κομμάτι του Ελληνισμού, τροφοδοτούν τη χώρα με συνάλλαγμα, διαθέτουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο κ.ο.κ.

Κι όμως, σε αντίθεση με ότι πράττει το σύνολο σχεδόν των ευρωπαϊκών χωρών (μέχρι οι Ουκρανοί της Ελλάδος ψήφισαν στην προχθεσινή παρωδία), οι Έλληνες της Διασποράς εμποδίζονται από την άσκηση του Νόμιμου και Συνταγματικού τους δικαιώματος (εκτός βέβαια αν είναι διατεθειμένοι να καταξοδευτούν ερχόμενοι στη χώρα για να ασκήσουν το δικαίωμά τους).

Αν λοιπόν δρούσαμε ορθά, τα εκατομμύρια ψηφοφόρων της Διασποράς θα ανέτρεπαν το αποτέλεσμα, σίγουρα οδηγώντας το «δεξιότερα», αφού έχουν κατανοήσει τι στοίχισε στην Ελλάδα η σοσιαληστρική λαίλαπα από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και πέρα (όχι δεν είναι τυπογραφικό, θεωρώ τον ψευτο-εθνάρχη εξίσου σοσιαληστρή όσο και το βδέλυγμα που τον ακολούθησε...). Σίγουρα δε θα ψήφιζαν τον ανεκδιήγητο Τσίπρα πάντως, ούτε το φαιδρότερο ΠΑΣΟΚ ή το απολιθωμένο ΚΚΕ (ίσως με λίγες εξαιρέσεις π.χ. στη Γερμανία), ενώ θα ανέβαιναν κόμματα που παρουσιάζουν ψήγματα σοβαρότητας, όπως η ΔηΞα, το Ποτάμι κ.ά.

Β. Εκκαθάριση των Εκλογικών Καταλόγων

Πάνω από μισό εκατομμύριο «ψηφοφόροι» κατέχουν παράνομα και καταχρηστικά το δικαίωμα ψήφου. Ήδη ο βασικός μάρτυρας κατά του αρχιμαφιόζου Άκη, ο Ζήγρας, έχει παραδεχτεί ότι, με τα χρήματα από τις μίζες, ο Άκης νομιμοποίησε παράνομα κι εξαγόρασε τις ψήφους 300.000 αλλοδαπών που ανέτρεψαν το εκλογικό αποτέλεσμα του 2000 (το γιατί ο Σημίτης και η κλίκα του δε σαπίζουν στη φυλακή για κατάλυση πολιτεύματος κι εγκαθίδρυση χούντας είναι άλλο μεγάλο ερωτηματικό). Αν σε αυτούς προσθέσουμε τα «κατορθώματα» της χοντροΦώφης, του Καραμάν του Β’ και των συμμοριών που ανακαλύπτονται συνέχεια να νομιμοποιούν παράνομα μέσω εικονικών γάμων και πλαστών εγγράφων, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι λαθροψηφοφόροι (λατρεύω να χρησιμοποιώ το συνθετικό λάθρο που κάποιοι αριστεροαλήτες κατέστησαν παράνομο...) ανέρχονται και ίσως ξεπερνούν τις 500.000!!!

Εννοείται ότι οι ανωτέρω ψηφίζουν είτε ΠΑΣΟΚ (συνεχίζοντας έτσι να ξεπληρώνουν «γραμμάτια» - άλλωστε κυριαρχούν πλέον οι σιχαμερές μούρες τους στις συγκεντρώσεις του υποκόμματος) είτε ΣΥΡΙΖΑ (προσβλέποντας στην ολοκληρωτική άλωση της χώρας από τους , εξ΄ίσου ζωώδεις συγγενείς τους) είτε το κόμμα-εγκληματική οργάνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ (που τους κάνει και μαθήματα στα νεοκλασσικά γραφεία του – αν αντέχετε τη μπόχα, περάστε μια βόλτα από Εξάρχεια...).

Γ. Με συλλήψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προξενεί πώς, ο ίδιος μηχανισμός λασπολογίας και πλεκτάνης που συνέλαβε και κρατάει όμηρο τη Χρυσή Αυγή (με μόνο «έγκλημα» την αγάπη για την Πατρίδα, το Έθνος και τη Φυλή) μένει αναξιοποίητος απέναντι στον, πολύ «προσφορότερο», ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όμως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ενέχονται σε πολύ πιο βαριές εγκληματικές ενέργειες: από προτροπή σε έκνομη δράση μέχρι ασέλγεια κατά νεκρών, από απειλές μέχρι υπόθαλψη εγκληματιών/τρομοκρατών, από εσχάτη προδοσία μέχρι διατάραξη κοινής ειρήνης και διατάραξη ζωής πολιτών.

Κι όμως μένουν ατιμώρητοι εγκληματίες όπως:
Þ      Ο γελοίος ΓΓ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που προτρέπει ανήλικα να καταλαμβάνουν τα σχολεία τους ως «εκπαίδευση για να γίνουν καλοί μελλοντικοί αριστεροί»!!!
Þ      Ο ανεκδιήγητος βολευτής Διαμαντόπουλος που μας απειλεί ότι θα «τα πούμε στα γουναράδικα» (γνωστό τόπο σφαγής Ελλήνων από τους ΕΑΜοβούλγαρους) και συνωμοτεί με το «Ουράνιο Τόξο» σκοπιανών εχθρών μας!!!
Þ      Οι προδότες, τουρκόσποροι βολευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν ευθέως και κατά παράβαση της ισχύουσας Συνθήκης για «τουρκική μειονότητα», επιχειρώντας μάλιστα να «τουρκοποιήσουν» κάθε μουσουλμάνο υπήκοο της χώρας!!!
Þ      Ο φαιδρός Βούτσης που ηρωοποιεί τον, κοινό εγκληματία, γιο του ως «κοινωνικό ακτιβιστή» (αφού βεβαίως έχει επιτύχει την ευνοϊκότατη αντιμετώπισή του και την πρόωρη αποφυλάκισή του...)!!!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να «καταλάβει» την ΕΥΠ (πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚοάνδρο), όπως κατέδειξαν οι τακτικές επισκέψεις στελεχών του, ούτε η ξαφνική ευαισθησία του στην πιθανότητα παρακολούθησης των βολευτών του (που προφανώς δε συμπεριλαμβάνει τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής). Τρέμουν την αποκάλυψη του εγκληματικού, ανθελληνικού, προδοτικού τους προσώπου τα τρωκτικά...

Δυστυχώς ο Σαμαράς αποδεικνύεται, ακόμη μια φορά, ανίκανος, ολίγιστος, άτολμος και εθνοπροδότης. Ίσως όντας στη «σκιά» του ανθρωποφάγου Βενιζελοπόταμου (που επίσης «κόπτεται» για τα αλλοδαπά-ψηφοφόρους του, ενώ τρέμει την εξαφάνιση που του προοιωνίζει η ψήφος της Διασποράς), ίσως από αδράνεια, ίσως σε «διατεταγμένη αποστολή», ο άνθρωπος αυτός οδηγεί την Ελλάδα στη χειρότερη περιπέτειά της από συστάσεως, μια περιπέτεια από την οποία πολύ αμφιβάλλω αν θα βγει ως κράτος-έθνος ή αν θα μείνει απλό κουφάρι, γεμάτο από τα εισβάλλοντα σκουλίκια...

1 σχόλιο:

  1. Μοιραίος ο Σαμαράς, όπως μοιραίος υπήρξε ο ΓΑΠ...
    Αναλώσιμοι και χειραγωγήσιμοι πράκτορες και οι δύο.
    Ο Σαμραράς μου θυμίζει τον Καραμανλή που παρέδωσε την εξουσία στον ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή