Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ThrowTheIllegalsOutAnthonySamaras







ΔΙΩΞ’ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!
ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter


Αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά,

Πριν από 20κάτι χρόνια έκανες ένα εγκληματικό λάθος: η άρση του εμπόλεμου και το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία πλημμύρισε τη χώρα μας με μια από τις εγκληματικότερες ράτσες του πλανήτη. Και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα, αφού ούτε την ελληνική μειονότητα σεβάστηκαν (δες τους συνεχιζόμενους διωγμούς, τις καταπατήσεις περιουσιών κ.ο.κ.) ούτε καν τα προσχήματα καλής γειτονίας (δες τις αλυτρωτικές κορώνες των σχολικών βιβλίων τους αλλά και την πισώπλατη μαχαιριά – εκχώρηση του Αυλώνα μας στον Τουρκικό Στόλο για να μας χτυπήσει πισώπλατα όταν έρθει η ώρα...).

Τους ασκούς του Αιόλου που εσύ άνοιξες, καταξέσκισαν οι προοδευτικοί συνεχιστές σου. Και ιδού η κατάντια μας: σχεδόν 2.000.000 Αλλοδαποί και Γύφτοι αλωνίζουν τη χώρα, κατακρεουργώντας τους Έλληνες, πλιατσικολογώντας τις υποδομές μας, κλέβοντας, βιάζοντας, τραυματίζοντας, ασχημονώντας, μολύνωντας (δείτε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ: http://www.facebook.com/event.php?eid=173614286019347 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ) ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΠΑΓΩΝ: http://www.facebook.com/event.php?eid=210512788964416)... Η ασφαλέστερη χώρα της ΕΕ έγινε η πλέον επικίνδυνη, οι τουρίστες τρέμουν να έρθουν, λοιμώδη που είχαμε αγωνιστεί αιώνες να εκριζώσουμε επανεμφανίστηκαν (κι ας δίνουν αγώνα τα lobby μας να το κρύψουν – ιδέ ελονοσία, φυματίωση, λέπρα, μηνιγγίτιδα, ηπατίτιδα Α και Β κλπ.), από ουραγοί στο AIDS γίναμε πρώτοι κ.ο.κ.

Αντώνη Σαμαρά, είναι μοναδική περίπτωση στα χρονικά της πολιτικής αλλά και της δημοκρατίας, κάποιος όπως εσύ να έχει τη δυνατότητα να επανορθώσει ένα εγκληματικό λάθος του, έστω και 20 χρόνια μετά. Γι αυτό σε θερμοπαρακαλώ, μη διστάσεις. Μη διανοηθείς να πεις ότι είχες δίκιο τότε, το μεγαλείο είναι ν’ αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του (εγώ είχα επίσης πιστέψει στην «πολυπολιτισμική» Ελλάδα και κατέστρωνα σχέδια για nationalization schools επιδοτούμενα από τις Πολυεθνικές με ταχυκίνητα προϊόντα...). Διώξ’ τους όλους Αντώνη Σαμαρά προτού σκοτώσουν την Ελλάδα μας.

Διώξ’ τους γιατί βρίσκονται παράνομα εδώ (στη συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν ψεύτικα χαρτιά, έχουν ξεπεράσει τα όρια παραμονής λόγω αιτήσεως ασύλου ή έχουν απελαθεί και ξαναέρθει)!!!

Διώξ’ τους γιατί δεν τους χρειαζόμαστε και δεν έχουν καμμιά θέση εδώ (ναι, ξέρω κάποιοι λένε ότι συνεισφέρουν στην οικονομία με την εργασία τους – δες το http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/05/greekswillingtowork.html
Η «ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ..)

Διώξ’ τους γιατί οι υποδομές μας δεν τους αντέχουν (δες ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/06/otesoldtonurtureillegalimmigrants.html και το ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ!!!
http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/06/balkanbulgarianbombingreecessocialsecur.html)

Διώξ’ τους γιατί τα ευρώ ΔΕΝ είναι δικό μας νόμισμα και όσο αυτοί τα στέλνουν εκτός Ελλάδος τόσο θα «στερεύει» η χώρα από ρευστότητα (δες τα 100.000.000 ευρώ που έστειλαν μόνο το 2011, μόνο οι Αλβανοί της Ρόδου στη χώρα τους και δες τα 300.000 σπίτια που έχτισαν)

Διώξ’ τους γιατί φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους, ούτε πληρώνουν τέλη και ΚΤΕΟ. Ακόμη χειρότερα συνήθως κυκλοφορούν με πινακίδες της δικής τους χώρας!!!

Διώξ ‘τους γιατί η ελληνική κοινωνία δεν τους ανέχεται πλέον και οδηγείται νομοτελειακά σε ακρότητες (δες http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/05/didgreeksbecamenazis.html
ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;)

Διώξ’ τους γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν αντέχει πλέον το συνεχή πόλεμο με τους ίδιους και τους ίδιους, οι φυλακές ξεχείλισαν, τα δικαστήρια δεν προλαβαίνουν και η δικαιοσύνη κατάντησε παρωδία, αφού δεν τιμωρούνται (δες ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...
http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/06/greecenotpunishingcriminalsnotrewarding.html "θα είναι πολύ λιγότερα (τα θύματα) από τη συνεχιζόμενη (πραγματική και οικονομική) αιματοχυσία του Ελληνικού λαού στην οποία μας υποβάλλει η άρνησή μας να κάνουμε ότι κάνει κάθε σοβαρό κράτος: Να τιμωρούμε τους εγκληματίες και να επιβραβεύουμε τους ήρωες!!!" και http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/04/policeengagementrules.html
"Το ανωτέρω περιστατικό καταδεικνύει κατάφωρα πως οι αγκυλώσεις της κοινωνίας μας «δένουν» κυριολεκτικά χειροπόδαρα την ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και στο απλούστατο έργο της σύλληψης παγιδευμένου εγκληματία, πώς χαμηλόμισθοι Ήρωες διακινδυνεύουν τη σωματική ακεραιότητα αλλά και τις ζωές τους αναίτια, αλλά και πώς καναπεδάτοι διανοούμενοι παραποιούν τα γεγονότα για να κερδίζουν φήμη και χρήματα...").

Διώξ’ τους γιατί καταστρέφουν τις υποδομές μας και οδηγούν την Ελλάδα στον Τρίτο κόσμο με ταχείς ρυθμούς (δες ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ: διαβάστε και δείτε που οδηγεί η παράλογη ανοχή!!! http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/03/garbage-cheaters.html και ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΛΑΘΡΟΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ;http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/08/whengarbaggeends.html)

Διώξ ‘τους γιατί πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες, κάποιοι αποκτούν δικαίωμα ψήφου χάρη σε εξαμβλωματικούς νόμους τύπου Ραγκούση, αφελληνίζουν ολόκληρες περιοχές και ψηφίζουν τα κόμματα της Αριστεράς που αντιμάχονται την Ελλάδα!!!

Κι αν ακόμα δεν μπορείς να τους διώξεις τόσο άμεσα, έχεις κάθε μέσο και λόγο να:

Οχυρώσεις τα σύνορα: όλα τα σύνορα (και προς Ανατολή και προς Βορρά...) πρέπει να ναρκοθετηθούν, αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος ουσιαστικής προστασίας. Αλβανοί και Ανατολικοί εγκληματίες που απελαύνονται επιστρέφουν 5 και 10 και 15 φορές!!!

Δημιουργήσεις χώρους συγκέντρωσης και αναμονής ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ (δες την πρότασή μου ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: http://plagiaskepsi.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html)

Μετακινήσεις τα δικαστήρια απονομής ασύλου στα σύνορα, ώστε να γίνεται επιτόπου η κρίση, με διαδικασία fast track (γιατί δηλαδή να το έχουμε εισάγει μόνο για τους Έλληνες φορολογούμενους...) και άμεση εκδίκαση της όποιας έφεσης (εννοείται ότι όπως μας καταργήσατε το δεύτερο βαθμό για το φορολογικό θα τους στερήσετε και αυτωνών το δεύτερο βαθμό...)

Αγωνιστείς σε κάθε διεθνή συνάντηση, ώστε όλοι να αναγνωρίσουν τον ύπουλο ρόλο δουλέμπορα που παίζει το τουρκικό κράτος (δες ACTUALLY GREECE CAN EASILY PAYBACK ALL ITS DEBT AND SAVE EU AND THE EURO… FOR THIS TO HAPPEN THOUGH,
THE EUROPEANS SHOULD SUPPORT RIGHTEOUSNESS AND ADHERENCE TO INT’L LAWS,
AND RALLY THEMSELVES AGAINST WORLD’S WORST ISLAMIC PREDATOR: TURKEY!
http://plagiaskepsi.blogspot.com/2012/02/actually-greece-can-easily-payback-all.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου