Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: NotConvincedDearKyriakos

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: NotConvincedDearKyriakos: ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη GiorgosHatzidakis   @   facebook HatzidakisGiorg   @   t...

NotConvincedDearKyriakos





ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ




Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Τρέφω συμπάθεια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη... Ίσως επειδή τον γνωρίζω από μικρό (Κολλέγιο Αθηνών αυτός, Λεόντειο Λύκειο εγώ, είχαμε διάφορες διεπαφές), ίσως επειδή υπήρξε από τους πρώτους μου πελάτες στο ΚΑΠΑ-TEL το πρώτο online με ΧΑΑ όταν δούλευε για μια θυγατρική της Εθνικής. Με λύπη μου λοιπόν δηλώνω ότι δεν με πείθει ως αντίπαλος του Τσίπρα, ειδικά μετά τη συνέντευξή του στον, εντελώς αβανταδόρικο, Παπαχελά του ΣΚΑΪ.

Ας ξεκινήσουμε από ένα θέμα-ταμπού για τη ΝΔ, αυτό του «στησίματος» και της σκηνικής παρουσίας. Πρέπει λοιπόν αγαπητέ Κυριάκο να συνειδητοποιήσεις ότι αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο πλην του να κερδίζουν εκλογές! Ο Τσίπρας και η συμμορία του είναι το «προϊόν» άπειρων ωρών στα Αμφιθέατρα. Την ώρα που εσύ σπούδαζες και μελετούσες αυτοί εκπαιδεύονταν στο πώς θα πείθουν και θα παραπλανούν. Μην μου πεις ότι δεν έχεις παρατηρήσει πόσο η φωνή του Τσιπραλέξη θυμίζει αυτή του μέγα λαοπλάνου του Σαπιανδρέα; Τυχαίο; Όχι, προϊόν μακράς εκπαίδευσης, πρόβας και μελέτης video αγαπητέ Κυριάκο.

Πάρτο απόφαση λοιπόν, ο αγώνας δεν είναι μόνο αγώνας ιδεών, αλλά προσώπων. Προσέλαβε ειδικούς (αν δεν έχεις να σου συστήσω κάποιους) που να σε εκπαιδεύσουν στο πώς θα πείθεις. Σε πολλά σημεία ήταν εμφανής η αμηχανία σου, το βλέμμα σου «έπεφτε» και ενίοτε έδειχνες να μην πιστεύεις τα όσα λες.

Πάμε τώρα στα θέματα ουσίας: Πρέπει να «δώσεις» πιο πολλά αλλά και με πιο σαφή τρόπο, μπορείς, απλά πρέπει επιτέλους να «σπάσεις αυγά για να φας ομελέτα». Ας ξεκινήσουμε από τον ΕΝΦΙΑ: το 30% μείωση του ΕΝΦΙΑ το δίνω κι εγώ (που λέει ο λόγος), αφού το κουτοπόνηρο, ραγιάδικο Κράτος μας υπολογίζει ΕΝΦΙΑ 3,2 δις για να εισπράξει 2,5, άρα υπερχρεώνει όσους πληρώνουν για να μη χρειαστεί να καταδιώξει απηνώς τους αγαπημένους του μπαταχτσήδες!!!

Οι κρατικές δαπάνες δεν μπορούν να μειωθούν, αυτό το έχουν καταλάβει πλέον και οι πιο φανατικοί νεοφιλελεύθεροι, μόνο να ανακατευθυνθούν. Ναι, μπορούμε να πάψουμε τη σκανδαλώδη πρόσληψη 20.000 «εποχιακών εκπαιδευτικών» (αν υποχρεωθούν οι υπηρετούντες να διδάσκουν επιτέλους 750-800 ώρες ετησίως αντί για 550-600) αλλά πρέπει να προσληφθούν 9.000 εργαζόμενοι υγείας, πρέπει να προσληφθούν αστυνομικοί και δεσμοφύλακες κ.ο.κ.

Παρεμπιπτόντως, γιατί κανείς στη ΝΔ δεν τολμάει να θίξει αυτό το ζήτημα, που και ο ΟΟΣΑ μας έχει τονίσει; Όταν συναντηθήκαμε στο STAR στον ΕΝΙΚΟ, με απογοήτευσες με το ενοχικό, απολογητικό ύφος σου απέναντι στον απολυμένο εκπαιδευτικό. Τόσο δύσκολο ήταν να του πεις βρε Κυριάκο «λυπάμαι για το προσωπικό σας πρόβλημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες εκπαιδευτικοί Β’ βάθμιας δε διδάσκουν αρκετές ώρες και είναι υπεράριθμοι»;

Άρα πρέπει να βρείτε, εκεί στη ΝΔ, πραγματικά ισοδύναμα μέτρα και κωδικούς που οι περικοπές τους να μη καταβαραθρώσουν περαιτέρω τη ζωή, την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και το μέλλον του Έλληνα. Ποιοί είναι αυτοί; Μα προφανώς οι παράλογες παροχές προς τους λαθροεισβολείς και τους λαθρομετανάστες που δεν τολμάς να αναφέρεις!

Θέλεις να προλάβεις περαιτέρω μειώσεις των συντάξεων; ΟΚ, κόψε τις 250.000+ συντάξεις αλλοδαπών που μπήκαν από το «παράθυρο» και έχεις ένα «μαξιλάρι» που μπορεί να αγγίξει και τα 2 ΔΙΣ ευρώ χωρίς κιόλας να έχεις αντιδράσεις από τους Έλληνες που θα το βρουν απόλυτα δίκαιο να κοπούν παράλογες συντάξεις (δες σχετικά ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/06/balkanbulgarianbombingreecessocialsecur.html).

Θέλεις να μειώσεις τις δαπάνες του συστήματος υγείας μας; ΟΚ, πέτα έξω τους αλβανούς και τους γύφτους που το λεηλατούν, καθώς και τους λαθρομετανάστες που το γονατίζουν με κόστη πάνω από 300 ΕΚΑΤ ευρώ ετησίως (δες πάλι σχετικά ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/06/otesoldtonurtureillegalimmigrants.html).

Θέλεις να έχουν θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς τα Ελληνόπουλα; ΟΚ, κόψε τα αλλοδαπά που τις καταλαμβάνουν «κατά προτεραιότητα» χάρη σε μια σωρεία σκανδαλωδώς προνομιακών ρυθμίσεων που εγκαθιστούν καθεστώς «αντίστροφου ρατσισμού» κατά των Ελλήνων!

Θέλεις να νοιώσει ο Έλληνας ασφαλής στον τόπο του επιτέλους, χωρίς τη δυσθεώρητη αύξηση δαπανών αστυνόμευσης και σωφρονισμού που κανονικά πρέπει να κάνουμε; ΟΚ, φρόντισε να «πάρουν την άγουσα» για πάντα οι αλλοδαποί τρόφιμοι των φυλακών μας (70-75%) ώστε να πάψει το εξευτελιστικό μέτρο της «αποσυμφόρησης» φυλακών που αποθρασύνει τους εγκληματίες, διασύρει τη Δικαιοσύνη μας και απογοητεύει τους Αστυνομικούς μας (δες σχετικά VAE VICTIS (ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ): ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ;

Θέλεις μείωση των φόρων στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες; ΟΚ, αλλά για να επιτευχθεί αυτό εντός του στενού πλαισίου που μας θέτει η ΕΕ πρέπει να «τα κόψεις» από αλλού και το μόνο «αλλού» που δε θα ξεσηκώσει τους Έλληνες (και τις πολλές και πανίσχυρες συντεχνίες τους) είναι από τους αλλοδαπούς (δες και ΩΣΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ» ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ; Στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2015/07/greeceovertaxescompaniestopaycriminals.html)

Θέλεις να επιχειρεί ο Έλληνας χωρίς φόβο για κλοπές, λεηλασίες, καταστροφές και εκβιασμούς από μαφίες; ΟΚ, αλλά γι αυτό θα πρέπει να τσακίσεις την, εισαγόμενη σε ποσοστό 80-85%, καλπάζουσα εγκληματικότητα όπως κατέδειξα στο Η ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2016/09/criminalitykillsentrepreneurshiptoo.html )

Θέλεις διεθνείς επενδύσεις σε υποδομές; Θέλεις πραγματική ανακύκλωση; Θέλεις προστασία των αγαλμάτων και των προτομών που κοσμούν τις πόλεις μας;  ΟΚ, αλλά πρέπει να σταματήσεις άμεσα τη λεηλασία τους από τις ορδές γύφτων και αλλοδαπών «τρωκτικών των μετάλλων», αλλιώς την «τύχη» του ΟΣΕ θα έχει και το Δίκτυο της ΔΕΗ, αφού κανείς δεν θα επενδύσει σε υλικά που λεηλατούνται καθημερινώς. Μήπως ο Σαρκοζύ που εκδίωξε άγρια τους γύφτους από τη Γαλλία ήταν «ακροδεξιός»; Όχι, απλά ρεαλιστής ήταν, κάτι που η ΝΔ αρνείται να κάνει... (δες και ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ-ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ –ΚΛΕΦΤΕΣ...ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/03/garbage-cheaters.html και ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/08/whengarbaggeends.html) 
Όλα τα ανωτέρω δεν αποτελούν «στροφή στην ακροδεξιά», αλλά προσγείωση στο ρεαλισμό αγαπητέ Κυριάκο, σε ένα ρεαλισμό που λείπει από τη ΝΔ. Είναι επίσης οι μόνες λύσεις για να κερδίσεις το χρόνο που απαιτείται ώστε να αποδώσουν τα υψιπετή και μεγαλόπνοα περί προσέλκυσης επενδυτών, επιστροφής κεφαλαίων και αντιστροφής του κλίματος. Βλέπεις Κυριάκο, όλα αυτά θα πάρουν καιρό και εσύ, αν βρεθείς στην εξουσία, δε θα έχεις τόσο στη διάθεσή σου. Χρειάζεσαι λοιπόν μια σειρά βραχυπρόθεσμες επιτυχίες και μόνο με τα ανωτέρω θα τις έχεις...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: ZitoToOreokastro

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: ZitoToOreokastro: ΖΗΤΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ! Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη GiorgosHatzidakis   @   facebook Hatzi...

ZitoToOreokastro





ΖΗΤΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ!




Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Επιτέλους κάποιοι στην Ελλάδα ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στη απίστευτη πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα υπέρ των λαθροεισβολέων και της αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας και πληθυσμιακής σύνθεσης. Επιτέλους κάποιοι λένε το αυτονόητο: δεν μπορείτε να θέτετε σε κίνδυνο τα παιδιά και το μέλλον της Ελλάδος, εκθέτοντάς τα σε ασθένειες, αλλά και στις όποιες εγκληματικές διαθέσεις των δήθεν «προσφυγόπουλων», χωρίς καν να έχουμε ελέγξει αν και ποιά από αυτά έχουν εκπαιδευτεί στα στρατόπεδα του ΙΣΙΣ!

Βλέποντας τον ανθέλληνα αρχιεγκληματία γουρνοΦίλη να μιλάει με το σύνηθες φασιστικό ύφος του (και τα τρελαμένα μάτια του να παίζουν γύρω-γύρω), δεν μπορεί κανείς παρά να ταυτιστεί με τους ηρωικούς γονείς των παιδιών στο Ωραιόκαστρο που σηκώνουν στους ώμους τους τον αγώνα που όλοι θα έπρεπε να κάνουμε, τοω αγώνα για να διατηρηθεί η Ελλάδα ελληνική. Και είναι ήρωες οι κάτοικοι του Ωραιόκαστρου γιατί όλοι γνωρίζουμε την αήθη επίθεση που θα ακολουθήσει: το σάπιο σύστημα άλωσης των εθνικοτήτων θα επιστρατεύσει όλα τα βρώμικα μέσα που διαθέτει, από τις επιθέσεις των ΜΜΕ μέχρι τους αλληλέγγυους-εγκληματίες που θα προβούν σε τραμπουκισμούς και επιθέσεις.

Και τι ζητάνε οι άνθρωποι αυτοί; Μα το αυτονόητο, το νόμιμο και το ηθικά ορθό, την προστασία των πλέον αδυνάτων αναμεσά τους, των παιδιών. Ας δούμε μια σειρά λόγων που δεν πρέπει τα παιδιά των λαθροεισβολέων να ενταχθούν στο σύστημα παιδείας μας:

Λόγοι υγειονομικοί: όχι μόνο δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος των λαθροεισβολέων, αλλά έχει, για χάρη τους, παρακαμφθεί η Ελληνική Νομοθεσία που σαφώς καθορίζει ότι απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα φορέων λοιμωδών νοσημάτων! Ήδη από την εποχή καθόδου των αλβανών κανείς δεν τηρούσε το νόμο και η κατάσταση κορυφώθηκε με την προηγούμενη «μετενσάρκωση» της Αριστερής κυβέρνησης, τη ΔΗΜΑΡ. Ειδικότερα η αρχιδιαπλεκόμενη Υπ. Υγείας της τρικομματικής ανέστειλε την εφαρμογή του Νόμου (που κανείς δεν εφάρμοζε ούτως ή άλλως) με τη χυδαία αιτιολογία ότι «οι ανθρώπινες ζωές είναι σημαντικότερες από το Νόμο», λες και οι Έλληνες δεν είμαστε άνθρωποι...

Αλλά ακόμη και αν ελεγχθούν και εμβολιαστούν τα λαθρομεταναστάκια, κανείς δεν εγγυάται ότι δε θα παραμείνουν φορείς λοιμωδών. Ειδικά μάλιστα για την Πολυανθεκτική Φυματίωση, δεν υπάρχει ουσιαστικά εμβόλιο, όπως για την Ελονοσία, το AIDS, μερικές μορφές Μηνιγγίτιδας, τη Λέπρα, την Ψώρα και πάμπολλες άλλες ασθένειες που μας κουβάλησαν οι λάθρο.

Την κατάσταση δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι το, λεηλατημένο από τα λαμόγια και από 25 χρόνια λαθροεισβολής, σύστημα υγείας μας δε διαθέτει πλέον καν εμβόλια για τα Ελληνόπουλα και τους Έλληνες. Αντ΄αυτού, όλοι τρέχουν να θεραπεύσουν αυτούς που δε θα έπρεπε καν να μολύνουν με την παρουσία τους τα χώματά μας, όπως θα σας πείσει μια απλή βόλτα στο «Σωτηρία»...

Λόγοι Παιδείας: το να υποχρεώσεις τα Σχολεία να εξαρτώνται από το ρυθμό μάθησης των Ελληνικών από τα λαθρομεταναστάκια είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Ακόμη και ένα Ελληνόπουλο 1ης Δημοτικού είναι περισσότερο εξοικειωμένο με τη γλώσσα (και φυσιολογικό είναι) από ένα ξένο παιδί. Αν το υποχρεώσει κανείς να ξανακούει όσα ήδη γνωρίζει θα απογοητευτεί και θα απαξιώσει το σχολείο γενικότερα με ολέθρια αποτελέσματα για τη σχέση του με τη μάθηση, το σχολείο και το μέλλον του

Από την άλλη, με δεδομένη την αριστερή ιδεοληψία των εκπαιδευτικών μας (80% παίρνουν τα αριστερά κόμμματα στις συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες τους), είναι βέβαιο ότι τα λαθρομεταναστάκια θα χαίρουν προνομιακής αντιμετώπισης, πάντα εις βάρος των Ελληνόπουλων.

Λόγοι ασφάλειας: όπως προείπαμε, κανείς δε γνωρίζει το παρελθόν αυτών των παιδιών. Είναι σίγουρα απείρως σκληρότερα από τα, μαλθακά λόγω μόδας, Ελληνόπουλα, οι γονείς των οποίων δεν τους δίνουν καν πολεμικά παιχνίδια πλέον. Κάποια μπορεί να έχουν εκπαιδευτεί στα στρατόπεδα του ΙΣΙΣ, όπως έδειξε η εμπειρία της Ευρώπης, αλλά και της Τουρκίας (δείτε «Ματωμένο Γάμο Κούρδων» π.χ.). Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι γρήγορα θα «κάνουν κόμμα» με τα αλβανά, τα πακιστανά και όλα τα άλλα. Έτσι τα Ελληνόπουλα θα είναι υποχρεωμένα είτε να πέφτουν διαρκώς θύματα bullying είτε να «ενσωματωθούν» όπως π.χ. ο γιος θολοκουλτουριάρας γνωστής μου που έπιασε φιλίες με νέγρους για να του φέρνουν πίσω όσα του έκλεβαν άλλοι νέγροι.

Λόγοι οικονομίας: γιατί θα πρέπει οι λιγοστοί πόροι της Παιδείας μας (που σας θυμίζω μειώθηκε πρόσφατα από τον προαναφερθέντα κομισσάριο Φίλη) να διασπαθιστούν περαιτέρω χάριν των λαθρομεταναστών; Ποιός θα πληρώσει (και πάλι) τη «νύφη»; Οι Άγγλοι έχουν την έκφραση «spreading yourself much too thin για όσους «απλώνονται» περισσότερο από όσο πρέπει (αν και για το Φίλη αυτό πρέπει να αποτελεί τίτλο τιμής, αφού το «άπλωμα» σα κακοχυμένος λουκουμάς είναι η ειδικότητά του...) και η Παιδεία μας κάνει αυτό ακριβώς.

Για να το τοποθετήσουμε με οικονομικούς όρους, κάθε παιδί στην υποχρεωτική εκπαίδευση κοστίζει περίπου 6.000€ ετησίως. Άρα τα 18.000 λαθρομεταναστάκια θα κοστίσουν κοντά στα 100 ΕΚΑΤ. Ευρώ!!! Και μην ακούσω βλακείες του τύπου «πληρώνει η ΕΕ», γιατί δεν έχει καλύψει ούτε το 1/10 του μέχρι σήμερα κόστους της λαθροεισβολής και ούτε πρόκειται να καλύψει κόστη που δεν τιμολογούνται ούτως ή άλλως!

Παρεμπιπτόντως το παραπάνω στοιχείο να το έχετε υπόψη κάθε που «φτωχαίνει» η Παιδεία μας, γιατί πέραν από τα 18.000 λαθρομεταναστάκια, το σύστημα βαραίνουν και τουλάχιστον 300.000 άλλα αλλοδαπά, προεξαρχόντων των μισητών αλβανών, προαιώνιων εχθρών μας και συμμάχων των τούρκων. Φανταστείτε πόσο ανώτερη θα ήταν η Παιδεία μας με 30% λιγότερα παιδιά, άρα με μικρότερο κόστος βιβλίων και περισσότερες ώρες καθηγητών-δασκάλων στη διάθεσή τους...

Λόγοι ουσίας: όλοι σας παραμύθιαζαν ότι «οι πρόσφυγες δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα», «χώρα-τράνζιτ είμαστε» κλπ. Αν είναι έτσι γιατί πρέπει να μάθουν Ελληνικά τα λαθρομεταναστάκια; Γιατί πρέπει να «ενσωματωθούν» αυτοί που δεν το επιθυμούν;

Ακόμη χειρότερα, σας θυμίζω τις αγριοφωνάρες της αλβανής στον Άγιο Παντελεήμονα που ωρυόταν «εδώ είναι δική μας γειτονιά πια, είμαστε πιο πολλοί, να φύγετε κωλοΈλληνες». Ήδη στην εμβληματική Γκράβα, την φιδοφωλιά των παιδικών μας χρόνων που ξέρναγε «μπουμπούκια» τύπου Τσιπραλέξη κλπ. εγκληματιών το 70% των «παιδιών» είναι αλλοδαπά από 17 εθνικότητες όπως μας ανακοινώνουν περήφανα οι ολετήρες της Φυλής, αριστεροδεξιοί μαζί. Δε χρειάζονται προφητικές ικανότητες για να καταλάβετε που μας οδηγεί αυτό, ειδικά όταν ο μ.ο. γεννήσεων ανά Ελληνίδα είναι 1,1 και σε αυτές απάνω από 5...

Άλλωστε το παράδειγμα του Ωραιοκάστρου δεν είναι μοναδικό: προ ετών στο Χαλάνδρι οι γονείς ψήφισαν σε ποσοστό 97,5% (!!!) να μη δεχτούν τα γυφτάκια στο σχολείο των παιδιών τους. Πιστέψτε με δεν έχει 97,5% Χρυσαυγίτες το Χαλάνδρι, εξαγριωμένοι άνθρωποι είναι από τις λεηλασίες και τις χτηνωδίες των γύφτων, ομόφυλων και «προπομπών» της παρούσας λαθροεισβολής...

Πάμπολλες φορές έχω πει ότι είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να ανατρέψει «τον ρου της Ιστορίας». Σε μια το πολύ δεκαετία θα είμαστε διωκόμενη μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Αν δεν το εμπεδώσουμε αυτό, η Ελλάδα θα χαθεί, όπως χάθηκε η Μικρασία, όπως χάθηκε ο Πόντος, όπως χάθηκε η Αν. Ρωμυλία, όπως χάθηκε η Β. Κύπρος, όπως χάθηκε η Κωνσταντινούπολη, όπως χάθηκε η Β. Ήπειρος κ.ο.κ. Κοινό όπλο των εχθρών μας πάντα ήταν οι ψευτοπρόσφυγες που μετακινούσαν (διαβάστε λίγο για το πώς τοποθέτησαν μουσουλμάνους εγκληματίες στα χωριά του Πόντου ώστε να χτυπούν από τα μετόπισθεν τους Έλληνες) και οι προδότες ανάμεσά μας.
Βάστα Ωραιόκαστρο λοιπόν!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: CriminalityKillsEntrepreneurshipToo

ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: CriminalityKillsEntrepreneurshipToo: Η ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη GiorgosHatzidakis   @   fac...

CriminalityKillsEntrepreneurshipToo





Η ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Ένα από τα προβλήματα της συλλογιστικής των οικονομικών αναλυτών στην Ελλάδα είναι η εμμονή τους να απομονώνουν την οικονομία. Βυθισμένοι στις νεοφιλελεύθερες ή στις νεομαρξιστικές αντιλήψεις τους, αγνοούν τις κοινωνιολογικές εξελίξεις και ειδικότερα το επαχθές «αστυνομικό δελτίο» (αλήθεια γιατί εξαφανίστηκε από τις στήλες των έγκριτων εφημερίδων; Μήπως επειδή η υπεραντιπροσώπευση των αλλοδαπών εγκληματιών δε βολεύει τις ιδεοληψίες τους;). Κι όμως η εγκληματικότητα δολοφονεί (και) την επιχειρηματικότητα στη βυθιζόμενη στο χάος αυτή χώρα...

Ήμουν παιδί ακόμη όταν άκουγα τους καταστηματάρχες της Πατησίων (ζούσα στην περιοχή) να κλαίνε και να οδύρωνται και να δηλώνουν ότι καταστράφηκαν κάθε που οι αποχτηνωμένοι του «Πολυτεχνείου»-φιδοφωλιάς εξορμούσαν και τους έκαιγαν τα μαγαζιά. Και παιδί ήμουν 35-40 χρόνια πριν...

Φανταστείτε τις μνήμες που μου ξύπνησαν λοιπόν οι λεηλασίες καταστημάτων που έγιναν το 2008 στο όνομα ενός κάποιου «αλέξη» (που και ο ίδιος είχε πλούσιο εγκληματικό παρελθόν εξ όσων μαθαίνω από τα ΑΤ Εξαρχείων). Πόσω μάλλον που στα Τίρανα οι βιτρίνες είχαν ανακοινώσεις «πλιάτσικο από Αθήνα» για το «εμπόρευμα»...

Προ ετών πάλι διάβαζα μαρτυρία ξενοδόχου της περιοχής που ομολογούσε ότι επιστράτευε (!!!) συγγενείς και φίλους για να προστατεύσουν τις αποσκευές των πελατών του. Δεν είναι να απορεί κανείς που με τέτοια φαινόμενα ο τουρισμός στην Αθήνα πάτωσε. Αλήθεια, με 80 ληστείες τουριστών καθημερινά (!!!) στην περιοχή Ομόνοιας μόνο, πόσο να αντέξει η πόλη; Αν 9.500 θύματα δημιουργούνται κάθε χρόνο και διαδίδουν (μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κ.ο.κ.) το πάθημά τους πώς να πατήσει ψυχή στη δόλια αυτή πόλη;

Ας πάμε σε μια μεσοαστική περιοχή: στα οικοδομικά τετράγωνα που περιλαμβάνονται μεταξύ Λ.Αλεξάνδρας, Λασκάρεως, Ζωοδόχου Πηγής και Ασκληπιού, είδα-άκουσα-έμαθα τις ακόλουθες ιστορίες σε διάστημα 3 ετών:

  • Το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο «Θέμις» έπεφτε τακτικότατα θύμα συμμορίας μέθυσων Πολωνών που λεηλατούσαν τα ποτά των καλαθιών. Μάλιστα σε μια καταδίωξή τους κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. που αρνήθηκε να μπει στη φιδοφωλιά τους μη έχοντας εισαγγελική παραγγελία. Ο Θέμις έκλεισε...

  • Το παντοπωλείο «Κλώντζα» (σχεδόν ένας αιώνας παράδοσης) έπεφτε συχνά-πυκνά θύμα επιθέσεων. Μάλιστα ένα βράδυ ο αεικίνητος, ηλικιωμένος ιδιοκτήτης έγινε «πατσαβούρι» στα χέρια Πακιστανών. Ο Κλώντζας δεν μένει ανοικτός πια τα βράδυα, απώλεσε έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους, αλλοδαπούς, ανταγωνιστές του..

  • Το ψιλικατζίδικο γωνίας Λασκάρεως και Μαυρομιχάλη είχε γίνει μια μεγαλούτσικη επιχείρηση, χτυπήθηκε όμως από την κρίση. Χτυπήθηκε χειρότερα όμως από το νέγρο εγκληματία που μπήκε ένοπλος (!!!) απέσπασε 700 ευρώ (είχαν δυστυχώς και κάποιο νοίκι μαζί με τις εισπράξεις) και μετά συνέχισε χτυπώντας αλύπητα την ιδιοκτήτρια κα Ζαρκαδούλα (ράμματα και σπασμένο χέρι) καθώς και τον, ελαφρά καθυστερημένο, σύζυγό της...

  • Το έτερο ψιλικατζίδικο, γωνία Βουλγαροκτόνου και Ζωοδόχου Πηγής, δέχτηκε 2 ένοπλες ληστείες από αλβανά και πλέον λειτουργεί με κυπρί στην πόρτα για να περιορίσει τον κίνδυνο.

  • Το φαρμακείο της κας Μαρίας Σαραντέα στη Βουλγαροκτόνου έχει αλλάξει τουλάχιστον 5 φορές βιτρίνα, ενώ σε άπειρες περιπτώσεις την έχουν ληστέψει, είτε εντός είτε στη διαδρομή από-προς το σπίτι της.

Φυσικά, όσο οι Έλληνες μικροεπιχειρηματίες υφίστανται όλο αυτό το κύμα επιθέσεων, οι αλλοδαποί επελαύνουν, υποκαθιστώντας όσους κλείνουν η πεθαίνουν. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο η αλβανική μαφία πήρε τον έλεγχο άπειρων περιπτέρων αν θυμόσαστε το κύμα επιθέσεων κατά πρατηριούχων: όσοι δεν το παρέδιδαν ή δεν έκλειναν υφίσταντο εξολοθρευτικές επιθέσεις.

Θέλετε να «ανεβούμε πίστα»; Πόσο πιστεύετε θα αντέξουν τα Ελληνικά SuperMarkets τις συνεχιζόμενες επιθέσεις; Ειδικά ο «Σκλαβενίτης» έχει στοχοποιηθεί κατά κόρον και τα καταστήματά του στις λαϊκότερες συνοικίες ληστεύονται συχνά-πυκνά με αποκορύφωμα το περιστατικό στη Χαλκηδόνα με τον τραυματισμό του ήρωα-διευθυντή

Μήπως οι επενδύσεις στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας υφίστανται λιγότερα; Οι άπειρες επιθέσεις-κλοπές φωτοβολταϊκών έχουν υποχρεώσει τους επιχειρηματίες τα επιβαρύνονται με φύλαξη, καθιστώντας τους ακριβότερους από όσο είχαν προϋπολογίσει.

Εκπλαγήκατε όλοι με το σχεδόν μηδενικό τίμημα για τον ΟΣΕ, έτσι; Αλήθεια εσείς τι θα δίνατε για μια εταιρία που οι υποδομές της λεηλατούνται διαρκώς από ορδές γύφτων και πακιστανών; Τι θα δίνατε για μια εταιρία που δεν καταφέρνει να ηλεκτροδοτήσει το δίκτυό της εδώ και 10 χρόνια επειδή της κλέβουν τα καλώδια; Οι σιδηρόδρομοί μας έχουν οπισθοχωρήσει στην εποχή των καουμπόϋδων και ινδιάνων του 19ου αιώνα μόνο που οι καουμπόϋδες είναι αφοπλισμένοι από την πολιτική ορθότητα!

Θέλετε να προβλέψουμε το, εξίσου χαμηλό, τίμημα για το δίκτυο της ΔΕΗ; Εσείς πάλι τι θα δίνατε για μια επιχείρηση της οποίας το δίκτυο λεηλατείται από αλβανά, γύφτους και πάκια για το χαλκό; Έχουν γίνει συλλήψεις πακιστανών και γύφτων με δεκάδες μετασχηματιστές κλεμένους και κατεστραμμένους. Τι θα δίνατε για μια εταιρία που δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα στους παράνομους καταυλισμούς γύφτων (να θυμίσουμε ότι το 2010 οι γύφτοι του Νομισματοκοπείου έκλεισαν τη Μεσογείων και πυρπόλησαν περιπολικό όταν προσπάθησε η ΔΕΗ να κόψει την κλοπή ρεύματος από κολώνες;) και στις παράνομες καταλήψεις κτηρίων (πάνω από 100 μόνο στην Αθήνα);

Το μεγαλύτερο θύμα βέβαια παραμένει η «βαριά βιομηχανία» της χώρας, ο Τουρισμός. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Να δούμε τον εναλλακτικό τουρισμό; Άπειρες οι λεηλασίες των καταφυγίων στα βουνά μας, με προεξάρχουσα αυτή του καταφυγίου των Προσκόπων στον Όλυμπο παραμονές τους διεθνούς Jamboree με αποτέλεσμα να διασυρθούμε διεθνώς. Να δούμε τον κλασσικό τουρισμό; Πέραν των προαναφερθέντων κλοπών στην Αθήνα, έχουμε βιασμούς τουριστριών από λαθροεισβολείς, μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων, επανεμφάνιση της Ελονοσίας (4 χρόνια τώρα το κουκουλώναμε...) και τη χαίνουσα πληγή των ψευτοπροσφύγων στα εμπορικότερα νησιά μας...

Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να περιμένουμε από την οικονομία να λειτουργήσει μόνη της λες και είναι σε «κενό αέρος». Στα σύνθετα συστήματα που αποτελούν οι κοινωνίες μας όλα είναι αλληλένδετα και αλληλεπιδρώντα. Αν δεν εξασφαλίσουμε στον Έλληνα, μεγάλο και μικρό, επιχειρηματία συνθήκες βασικής ασφάλειας, αυτός θα εξαφανιστεί (όπως ήδη εξαφανίζεται) και θα υποκατασταθεί από τους συνεργούς-ομόφυλους των εγκληματιών. Αυτή την «Ελλάδα» (που μάλλον Ελλαδιστάν θα είναι) θέλουμε;